Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Suzuki DL 650 V-Strom

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Suzuki DL 650 V-Strom

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 02.04.2004 - 18:48    Mesaj konusu: Suzuki DL 650 V-Strom Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teknik Özellikler
Motor Tipi :4 zamanlı,Sıvı ve yağ soğutmalı
,90 derce V2 silindir,D.O.H.C ,8 subap
Hacim :645cc
Sıkıştırma Oranı :11.5:1
Piston Çapı XStroke :81,0mmX62,6mm
Maksimum Beygir Gücü:67hp/8.800dd
Maksimum Tork :60Nm/6.400dd
Ateşleme :Elektronik
Çalıştırma :Elektrik
Ağırlık :189kg
Yakıt Sistemi :Çok noktalı Elektronik Enjeksiyon,SDTV,pair
Ön Süspansiyon :Teleskobik,yay yükleme ön ayarlı,hidrolik furş,salınım 150mm
Arka Süspansiyon :Ön yükleme ve yay sıkıştırma full ayarlı mono-amortisör,salınım 150mm
Ön fren :Çift disk310mm
Arka fren :260mm
Ön lastik :110/80R19M/C(56H),Tubeless
Arka lastik :150/70R17M/C(69H),Tubeless
Resimlerin büyüklerini görmek için üzerini tıklayın

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 02.04.2004 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oy Oy Oy!!!! Tek kelimeyle MUHTEŞEM bir motosiklet..DL 1000 V-Strom'un kardeşi olarak sürüldü piyasaya ama kendi klasmanındaki motosikletlere nal toplatacağa benzer DL 650..Bakalım sitemizde bu motoru alan çıkarda inşallah,bizde onun görüşlerini alırız Çok gülüyorum
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 04.04.2004 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bunun motors tv de tanıtımı vardı.. daha doğrusu 1000 liğinin.. deli bir makine cidden... çat çut gidityor adam.. acaaayip kıvrak...
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
utkuh
Üye
Üye

MesajTarih: 05.04.2004 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...............

En son utkuh tarafından 07.07.2004 - 23:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
utkuh Çevrimdışı utkuh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 05.04.2004 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ikteker grubundan arkadasimiz Invisible aldi bu motordan gecenlerde...daha yeni yeni ogreniyor sagini solunu ama cok memnun gorunuyor.

Degerlendirmesini yazmis gecen gun. Linki soyle

http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=2
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
xeren
Üye
Üye

MesajTarih: 05.04.2004 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım anlamadıgım 650 cc motor nasıl 12x1000 devir vede 200 km
Başa dön
xeren Çevrimdışı xeren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zack
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2004 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorbike dergisinde okuduğuma göre bu model Kawasaki ile ortak üretilmiş. Kawasaki KLV1000 ve Suzuki V-Strom1000 aynı. Suzuki 650cc olarak da piyasaya sürmüş, acep Kawasaki de yaptı mı bu motoru!..
Başa dön
zack Çevrimdışı zack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.04.2004 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikitekerden invisible in yorumlari

V Strom sahibi olarak enduro olup olmaması benim için hiç bir önem arzetmiyor, benim için önemli olan gezileirm sırasında

asfaltta keyifle ve konforla yol almak,
canım isterse gaza dokunduğunda Suzuki gücünü şöyle bir hissedebilmek,
şehir içinde sorunsuz ve rahat bir sürüşe sahip olmak,
dere tepe düz gidebilmek,
mıcıra girince sorun yaşatmadan geçebilmek,
su, dere ıvır zıvır görünce geri dönmeden devam edebilmek,

önemli. Maşallahı var mevcut tecrübemin kısıtları altında dahi beni utandırmadı hiçbirinde.

İyi de niçin enduro mudur gibi bir topic açtım. Çeşitli sohpetlerde henüz v strom'u sürmemiş dostların dahi "Aaaaabi almışın ama v strom enduro diil" yorumları (Benim de "tüüüh, lan enduro sanıyodum ben, hemen satayım bari." diyeceğim varsayımıyla sanıyorum )

Bu yorumlar nerden geliyor? Bir motor "yakışıklıysa, biraz estetik bir görünümü varsa o zaman enduro olamaz" önyargısındandır belki, bilemiyorum.

Aşağıda Burren Rider namlı bir Avustralyalı şahsın birkaç fotosu var.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bbking
Üye
Üye

MesajTarih: 03.08.2004 - 12:20    Mesaj konusu: İdeal <sport enduro touring> Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuardan satın aldığım 650 VStrom ile geçen hafta Edirne-Turgutreis-Edirne 2000km. yaptım.Mükemmel bir deneyimdi.Bu makinayı kullanmak müthiş keyifli.Konforlu,uysal bir alet ama gerektiğinde kaplan gibi güçlü ve çevik.Görüntüsü gerçekten heybetli,sınfındakilerin abisi gibi duruyor.Çift silindirli enjeksiyonlu motoru saat gibi çalışıyor.Alüminyum şasisi sayesinde bu kocaman görünümlü makina 189kg kuru ağırlık veriyor.Virajları dönerken rahatça yatışı sporcu karakterini gösteriyor.22 lt lik deposu 350km.nin üzerinde yol yaptı. ABS-entegre freni de olsa 10 numara olurdu ama bu haliylede 9.5'tan az almaz.Şiddetle tavsiye ederim.Yakınlarda bulursanız en azından bi turlayın. Dil çıkarıyorum [img]
Başa dön
bbking Çevrimdışı bbking Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2004 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki teknolojik ve teknik anlamda diğer motor firmalarını kopyalasada, ürünü piyasaya çıkardığında örneklerinin bir adım önünde bulunuyor.

VStrom u ; Bir kez test etme şansı buldum. İnanılmaz konforlu, güçlü ve dengeli bir makina.
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.08.2004 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zack demiş ki:
Motorbike dergisinde okuduğuma göre bu model Kawasaki ile ortak üretilmiş. Kawasaki KLV1000 ve Suzuki V-Strom1000 aynı. Suzuki 650cc olarak da piyasaya sürmüş, acep Kawasaki de yaptı mı bu motoru!..

Bak hiç dikkat etmemişim Çok gülüyorum Ufak farklar dışında hemen hemen aynı motormuş :md:
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 11.08.2004 - 23:34    Mesaj konusu: Tekirdağ'dan Selam... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yavuz abi valla öyle bir yazmışsın ki biraz daha sürdürsen beni racing ruhumdan söküp alacaksın. Bir V-Strom sempatizanı olarak ne kadar şık ve güzel bir makina olduğunun en çok ben farkındayım. Benim kararsız aklım yinede olaya VFR' dan gir diyor ama neyse. Keşke biraz daha param olsa. Sevgilerimle. Gülümsüyorum

SRAD MURAT[/i]
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 11.09.2004 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu mototrla bizim tarlaları nadas ederim harika motor
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal