Tarih: 31.08.2005 - 11:59 Mesaj konusu: İzmir MD yarın için 3 Etkinlik var..Üçüda birbirinden önemli
1 Eylül Perşembe yani yarın İzmir MD olarak sanırım epey yoğun bir gün geçirecegiz..
Tam 3 etkinlik var.Sırasıyla söylemek gerekirse;
1-Karşıyaka FESTİVALİ Şenlik Kortejine katılım Saat: 16:00
2-MotoGP Hakemlik ve Görevli Semineri 18:00-22:00 arası
3-Alışagelmiş MD Sisim buluşması (MotoGP Semineri ile çakışıyor saatleri)
Hepinizin bildiği gibi MD olarak her Perşembe Sisim de buluşuyoruz ve saat hep sabit 20:00 ,ancak bu hafta aynı satte çakışan çok ama çok önemli bir etkinliğimiz var..;MOTOGP için Hakem ve görevli semineri..
Ben konumum dolayısiyle bu etkinliğe katılacagım,daha önce forumlarımızda bu etkinliği şöyle duyurmuştuk hatırlarsanız;
Alıntı:
ATATÜRK STADYUMU SPORCU SAĞLIK MERKEZİ SALONUNDA SAAT 18:00-22:00 ARASINDA DÜZENLENECEKTİR.
TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU LİSANSLI HAKEMİ OLMAK ULUSAL -ULUSLARARASI MOTOSİKLET YARIŞLARINDA GÖREV ALMAK VE 23 EKİM 2005 DE MOTO GP TÜRKİYE'DE HAKEM OLARAK GÖREV YAPMA ŞANSINA SAHİP OLMAK İSTEYEN, EN AZ LİSE MEZUNU TÜM SPORSEVERLERİ EĞİTİM SEMİNERİNE DAVET EDİYORUZ. GEREKLİ BELGELER: 2 ADET VESİKALIK FOTOGRAF, 1 ADET KİMLİK FOTOKOPİSİ. AYRINTILI BİLGİ İÇİN: TOLGA TOLON 0 532 3779167, BAHADIR BATIR 0 532 4622777 veya tmfizmiriltemsilcisi@yahoo.com
İsteyen üyelerimiz Sisim deki buluşmaya giderler isteyen üyelerimizde MotoGP seminerine,ama benim tavsiyem mutlaka bu seminere katılıp MotoGP de görev alınması yolundadır.
Evet demiştik ya 3 etkinliğimiz var diye birde geleneksel KARŞIYAKA FESTİVALİ 'ne kulübümüz davetli..Yapılacak Kortejde Motorlarımızla katılmamız Karşıyaka Belediyesi Tarafından istendi ve saat 16:00 da yani MOTOGP semineri saatinden önce bu etkinliğe katılacagız.Saat 16:00 da ALAYBEY e girişte Sahilde buluşulup Festivale dahil olacagız...
Kafasında soru işareti olan varsa bana ulaşabilir:
GSM: 0537 678 26 66 _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 31.08.2005 - 13:19 Mesaj konusu:
k.yaka festivali biraz erken saatte ama işlerimi
halledebilirsem kaçırmam.
akşam içinde semineri çok merak ediyorum.
katılma düşüncemde olduğu için seminerde olurum... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
YA BENDE OLMAK İSTİYORUM HAKAN ABİYE PM DENDE ULAŞMAYA ÇALIŞTIM AMA CEVAP YAZMADI BANA LİSE DİPLOMAM YOK KATILABİLİRMİYİM DİYE _________________ BUM BUMMMMMMM
HONDA CBR 600
B RH(-) NEGATYF
35CBR70
Tarih: 31.08.2005 - 13:31 Mesaj konusu:
asil_sulanc, Nüfus Fotokopisi ve fotgraflarla gel seminere..MotoGP baş hakemi Tolga beyle bu konuyu görüşürüm..
Dediğim gibi Tüm İzmirMD bu seminere katılmalı..Çok ama çok önemli.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
keşke katılabilseydik. ilk motorum olduğu için bu tip birliktelikler, beraber seyirler için can atıyorum ama festival korteji ben ve nişanlım için imkansız, çünkü o saatte çalışıyoruz...
Tarih: 31.08.2005 - 21:49 Mesaj konusu:
festival için 16.00 da oradayım hemde mtrumu yıkayıp geleceğim seminer beni pek fazla ilgilendirmiyor kimseye hakemlik falan yapacak durumda değilim sisimde olacağım yani olacağız _________________ yasam dalgalarin gücüyle sürüklenmek degil ona karsi durabilmektir.
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1852 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 31.08.2005 - 23:04 Mesaj konusu:
Karşıyaka daki festivale katılım bence çok önemli, zira otomobil kullananlar ne kadar çok motorsiklet sürücüsü olduğunu görsün ve akıllarının bir köşesine yazsınlar.. Belki motorlara trafikte daha saygılı olmaları gerektiğini farkederler...
Karşıyaka Festivalinde görüşmek üzere
SeyyahKedi sana katılıyorum Saygı görürüz belki Md izmirli olmaktan birkez daha guru duyalım. Herkezi bekliyorum.Bende orda olacam.
Bu festival ile ilgili biraz detay verirseniz sevinirim. saat 16:00 te başlıcak demiştiniz. yer ve mekan neresi ? saat üçte orda olursak kimleri görücez.
belli bir noktada buluşalımki aksamayalım. Sonrada Seminere kaçarız allah nasip ederse.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 01.09.2005 - 09:30 Mesaj konusu:
eğer ki MD olarak katılım fazla olacak sa
biryerde toplanıp toplu olarak girelim k.yakaya
bence. hem daha keyifli hemde gövde gösterisi olur.
böyle bir buluşma olmazsa o saatte festivalde görüşürüz. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız