Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD yarın için 3 Etkinlik var..Üçüda birbirinden önemli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD yarın için 3 Etkinlik var..Üçüda birbirinden önemli

İzmir MD yarın için 3 Etkinlik var..Üçüda birbirinden önemli
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
conqueror
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul, Daryca

MesajTarih: 01.09.2005 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanR1 Baskan, Istanbul icinde topic acicaginizi soylemistiniz. Istanbul semineri olucakmi? Olucaksa bende katilmak isterim.
Honda CBR 600F6
Başa dön
conqueror Çevrimdışı conqueror Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 01.09.2005 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aziz Oran kardeşim!!! T-Shirtleri-leri leri, unutma kardeşim... :-D
Başa dön
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2005 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Argadeşler!!! Yahu şu kortej olayında ne olucak? nasıl? hep birlikte yan yana ilerliycezmi hedeflere doğru, egzos sesleri? gülümseyen suratlar? kenardan izleyenlerin alkışları? Motor sevdalısı yeni yetmeleri ağız suları?
Çarpmayalım sakın birbirimize? rezil rüsva olmayalım? Çok gülüyorum :oops:
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 01.09.2005 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat 16:00 da sadece MD degil diğer arkadaşlarımızda ALAYBEY girişinde olacaklar...
Müge77
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.09.2005 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sisimde olacağım... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Müge77 Çevrimdışı Müge77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2005 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD haftalık toplantısından geldim.. Güzel insanlar tüm arkadaşlar... Beni nerdeyse ilk toplantım olduğunu unutturacak kadar sıcak karşıladılar..
Pazar günü Urla tarafına gidilme aktivitesi varmış.. Güzel bir geceydi..
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. (Eşim bayağ kıskandı yani..) Çok gülüyorum
Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2005 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fakat.. Karşıyaka belediyesinin korteji fiyaskoydu tek kelimeyle... Yeteneksiz ve vizyonsuz kimselerin hazırladığı bir organizasyondu... Zaten millete gına geldi, iskeleye varmadan kaçtık ara sokaklardan... Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal