Dostum benim simdilik bildiklerim hep yalanci bilgiler yani dergiden tahminen resimler vede tahminen atilan bilgiler :-|
ama ise koyuldum bile isin ana bölümüne casuslarimi koydum bana yakinda bilgiler gelince size haber veririm :!: :!: :!:
Benim casuslar süper calisiyor Kawa ZX10 u geri cagiriyor ön canti kirilabilirmis vede cantlari degistirecek diye bir kac gün önce yazmistim
Kawa müsterilere mektuplari bu gün Postalandi ! _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 08.08.2004 - 00:24 Mesaj konusu:
arsene demiş ki:
gsxr 1000
+1 güzel bir cevap
Ama her Motor birbirinden üstün vede hic bir Motora gercekten bu daha iyi diyemeyiz o yüzden ben derim ki en güzel Motor su an altinizda olanidir :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Birincisi bu fikir müthis kimsede görülmemis bir egzoz sekli
Görünce şok oldum zatiii :md: Ama ben beğenmedim.Zevkler ve renkler meselesi _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
@CBR954RR
en güzel motor altımızdaki motordur. doğru demişsin de, altımızda motor yoksa o zaman en iisi n'olcak. _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 09.08.2004 - 00:29 Mesaj konusu:
tifosi demiş ki:
@CBR954RR
en güzel motor altımızdaki motordur. doğru demişsin de, altımızda motor yoksa o zaman en iisi n'olcak.
O zaman en güzel Motor hayal ettiyin , almak istediyin Motor olacak :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız