Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Müthis bir GSXR 1000 :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Müthis bir GSXR 1000 :)

Müthis bir GSXR 1000 :)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 05.08.2004 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon demiş ki:
arkadaslar suziki manyak birsey cikariyor galiba aytunc dostum bunun gucu kilosu hakinda bilgin varmi ..

Dostum benim simdilik bildiklerim hep yalanci bilgiler yani dergiden tahminen resimler vede tahminen atilan bilgiler :-|

ama ise koyuldum bile isin ana bölümüne casuslarimi koydum bana yakinda bilgiler gelince size haber veririm :!: :!: :!:

Benim casuslar süper calisiyor Kawa ZX10 u geri cagiriyor ön canti kirilabilirmis vede cantlari degistirecek diye bir kac gün önce yazmistim Çok gülüyorum
Kawa müsterilere mektuplari bu gün Postalandi ! Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 05.08.2004 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aytunc dostum ben hep derim kawa tamirhane motorudur benim gözümde. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 05.08.2004 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46falcon demiş ki:
aytunc dostum ben hep derim kawa tamirhane motorudur benim gözümde. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Aman hocam butun modellerini genellemeyelim. KLR650 yi kirin ben disimi kirarim... :-D
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 05.08.2004 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazen firma hatalari oluyor KLR650 iyi cika biliyor ha ha ha Çok gülüyorum saka hocam her markanin bir özeligi vardir rekabet olmasa motorculuk olmaz Dil çıkarıyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
arsene
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.08.2004 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
GSXR750 den muthis ne olabilir? ;-)

127HP dyno
195kg islak (yag-benzin icinde)
0-100 3sn
9500$ ABD de...

gsxr 1000 Göz kırpıyorum
Başa dön
arsene Çevrimdışı arsene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2004 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arsene demiş ki:
gsxr 1000 Göz kırpıyorum

+1 güzel bir cevap Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Ama her Motor birbirinden üstün vede hic bir Motora gercekten bu daha iyi diyemeyiz o yüzden ben derim ki en güzel Motor su an altinizda olanidir Çok gülüyorum :!:
arsene
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.08.2004 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR demiş ki:
[
ben derim ki en güzel Motor su an altinizda olanidir Çok gülüyorum :!:

bu süper
Başa dön
arsene Çevrimdışı arsene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 08.08.2004 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Birincisi bu fikir müthis kimsede görülmemis bir egzoz sekli

Görünce şok oldum zatiii :md: Ama ben beğenmedim.Zevkler ve renkler meselesi Çok gülüyorum
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 08.08.2004 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@CBR954RR
en güzel motor altımızdaki motordur. doğru demişsin de, altımızda motor yoksa o zaman en iisi n'olcak.GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2004 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tifosi demiş ki:
@CBR954RR
en güzel motor altımızdaki motordur. doğru demişsin de, altımızda motor yoksa o zaman en iisi n'olcak.GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

O zaman en güzel Motor hayal ettiyin , almak istediyin Motor olacak :!:
RyanBusa
Üye
Üye

MesajTarih: 28.11.2004 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiçkimse standart egzosla binmez zaten Gülümsüyorum
183 hp-166 kg
herkes susacak Göz kırpıyorum
Suzuki'si olanlar konuşacak
Başa dön
RyanBusa Çevrimdışı RyanBusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal