Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi şampiyonluğu erteledi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi şampiyonluğu erteledi

Rossi şampiyonluğu erteledi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
prozzacc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 18.09.2005 - 17:58    Mesaj konusu: Rossi şampiyonluğu erteledi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoGP'de Japonya Grand Prix'sini Loris Capirossi kazandı. Kaza yapıp yarışı bitiremeyen Valentino Rossi dünya şampiyonluğunu garantileme fırsatını kaçırdı

haberin devamı
http://www.cnnturk.com.tr/SPOR/MOTORSPORLARI/haber_detay.asp?PID=178&HID=1&haberID=126202
Başa dön
prozzacc Çevrimdışı prozzacc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 18.09.2005 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamın en yakın takipçisiyle arasında yaklaşık 2 kat puan farkı var.
Olsun var sın, bir hafta daha beklesin. Üstüste 5. şampiyonluk...
Bu adamı kim durduracak???

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
baddaniye
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2005 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malezyada insalla matematiksel olarak sampiyon oldugunu aciklayacak =))
Başa dön
baddaniye Çevrimdışı baddaniye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 18.09.2005 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum rossinin şampiyonlugu kaçırması biraz imkansız gibi gözükyor.Aradaki puan farklarına bakarmısın!!!1 Şok oldum
Vfr 800-2008
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
prozzacc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 18.09.2005 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şampiyonluğu kaçırdı demedim ki !dünya şampiyonluğunu garantileme fırsatını kaçırdı! dedim.hatta bende demedim cnnturk spor editörü dedi.
Başa dön
prozzacc Çevrimdışı prozzacc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suzuki_jimyoin
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 18.09.2005 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino rossii.. hiç birşeyi şansa bırakamz... we eminim yine şampiyon olacak Dil çıkarıyorum
orcathemaster
Üye
Üye

Nereden: Çorum

MesajTarih: 25.09.2005 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Weee Rossi Malezyada şampiyonluğunu ilan etti..
Darısı bir Türk ün başına..Hayırlı olsun..İstanbul a zevkine gelecek ,keşke seyredebilsem ama imkansız iş-güç müsade etmiyo,bide yengeniz tabii Ağlıyorum
Başa dön
orcathemaster Çevrimdışı orcathemaster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal