Tarih: 09.08.2004 - 16:06 Mesaj konusu: Bmw 1200 s
Bmw yeni seriden 1200s çıkarmiş bilgisini bilen varmı? varsa lütfen bi yazdırı versin. ayrıca bmw için yorum açmak istiyorum bazı modellerde zincir olmuyormuş. sincirsiz olan kısımlarda hızlı kalkmaya yeltenildiginde motor yana yatıyormuş doğruluk payı nedir.???? _________________ Soru : Motor?
Cevap : Son Nokta.
Zincir olmuyor dediğin zincir yerine şaft oluyor ama şaftta bahsettiğin gibi bir problem var mı bilmiyorum ama olmaması lazım çünkü şehir içindeki motorlarda genelde şaft kullanıyor sesiz ve yağlama gibi bakımları yok ama arazi koşullarında biraz yetersiz. K1200s e gelince daha önce açılmış forumlar var aratırsan bulursun ekim ayında çıkıyor hayırlısı ile.
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 10.08.2004 - 00:39 Mesaj konusu:
D.D abimin bölümü bu en güzel bir sekilde o cevabi verecektir _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 10.08.2004 - 04:06 Mesaj konusu:
DD hala cevaplamamış arkadaşın sorusunu.
Ben bir deminki foruma "paste" yaparken, denk geldiğim kısa bir ön bilgiyi vereyim hemen.
Zincir mi yoksa şaft mı daha iyidir?
Her ikisinin de avantajları ve dezavantajları vardır. Şaft daha az bakım gerektirir. Yağın içinde, tozdan kirden uzak çalışır. Şaft zincire göre daha güvenli, daha az bakım isteyen yumuşak bir sürüş sağlar. Gerçi zincir üreticileri yıllarca uğraşıp zincirleri de güvenilir hale getirdiler ama hala bakım ve dikkat istemekte. Ama şafta oranla ucuz olduğu da bir gerçek. Ayrıca zincirler şaft gibi arka süspansiyonun çalışmasını olumsuz etkilemezler ve ne de olsa güç kaybı şafta oranla çok daha azdır. Üstelik zincir şaft gibi motora ekstra bir ağırlık eklememektedir. _________________ A U S L A N D E R
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız