DD seni seviyorum. Şimdi insanlar kadınların tarafını tuttun, ben de bunu bu yüzden yazdım sanacak ama, ben seni tarafsız olduğun için seviyorum! _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
seneye bende pistte olacağım arkadaşlar,bende podyuma çıkan ilk türk siyahi pilot olmayı hedefliyorum:)biraz ayakkabı boyasıyla halledecez işallah...
name tebrikler...
başka racing ruhu olan bayanlara duyurulur...
flynaked otobanda değil pistte lütfen:) _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
seneye bende pistte olacağım arkadaşlar,bende podyuma çıkan ilk türk siyahi pilot olmayı hedefliyorum:)biraz ayakkabı boyasıyla halledecez işallah...
name tebrikler...
başka racing ruhu olan bayanlara duyurulur...
flynaked otobanda değil pistte lütfen:)
Bu planını bilmiyordum dostum. Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Sen yaparsın eminim. Yalnız şöyle bir sorun var, pistte bol bol yön levhası olması lazım yoksa sen kesin kaybolursun Öndekileri takip et diycem ama o da olmaz ki, yarış bu
Ben de isterim tabii ki pistte olmayı ama zor bu işler. Konuşuruz bir ara...
Hem sen benim otobanda yarıştığımı ne zaman gördün? _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız