Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 1200XX

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 1200XX

CBR 1200XX

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.08.2004 - 12:28    Mesaj konusu: CBR 1200XX Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda 2005 de touringsportta yeni çağ açıcak 205 hp orjinal fabrika çıkışı beygiri buda olaya son noktayı teknolojisi ile koyacak. görünüm saten ayrı bi harıka her zamanki gibi hondanın yakışıklı tasarımı var uzerinde şimdiden sabırsızlanıyorun gazına basabilmek için hem rahat hem spor .
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 10.08.2004 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haber söylentiden ibaret, iyi bir photoshop çalışması Ağlıyorum

Re: Rumeurs 2004 : Honda : photos !!!

gönül isterdi gerçek olmasını
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 2200'e ne dersiniz 308 beygir 402 km/h top speed.

CBR1200XX :

CBR2200XXX :

elbette gerçek değil!
photoshopta 10 dakikamı aldı
spoilerdeki hondah yazısına dikkat!

çıkarsa parası benden r1imhakanıma hediye Gülümsüyorum
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 10.08.2004 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firebladeosman, tam Ibrahim abi gibi konustun :-D . Siz Hondacilar
Alıntı:

her zamanki gibi hondanın yakışıklı tasarımı var uzerinde şimdiden sabırsızlanıyorun gazına basabilmek için hem rahat hem spor .

ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Esasında kuralkan getiriyomuş bu motoru. Sahte Honda :oops:
Markada Monda olacakmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kere egzostlar demode. yeni stil kuyruk altı olacaktır aero dinamik direnci azaltmak için
Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 10.08.2004 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw alemsiniz :-D :-D
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

knight kardeşim snin varsa özel bi isteğin hemen yapayım fotoşopla?
Başa dön
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbike yanlız aramızdaki tek fark ne biliyormusun ben honda byisi olarak motorun net bilgilerini krokilerini ve özelliklerini türkiede basından daha önce alırım. bu söylenti değildir direk olarak 2005te satılacak eklediğin fotolarda o motora ait değildir motor gerçekten konuştuğunuz gibi arka kuyruk altından 2artı2 olarak 4 egzost çıkacak ve kesinlikle bu fotoyla bi alakası yok. bu ittam için seneye mart 25te fuarda görüselim HONDA elit moto konya
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çıkarsa parası benden r1imhakanıma hediye

DEMEKKİ HAKN Bİ R1 KAZANACAK 2005 YILINDA BENİM TAHMİNİM HAKAN KARELI ÇIKAN SEN OLACAKSIN GALİBA Gülümsüyorum
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok kardeşim öyle iddia falan yok. biz görüşelim yine turlarız çay içeriz.
sadece honda değil başta yamaha birçok modelin haberlerini de eskiz aşamasında haber alabiliyorum. o açıdan bi sıkıntımız yok.

1200xx resmi internette dolaşan bir resim. 2200xxx i de ben yaptım on dakikada Gülümsüyorum yani yok öyle bişey.

ancak kuyruk altından 4 egzost ?!? hmm
4-2-1 ya da 4-2-2 olsa tamam da 4-x-4 tuhaf geldi

ama fuarda görüşme sözünü unutma lütfen standda çaylar senden ortaköyde ertekinin yerinde yemekler benden.

bi de gözünü seveyim konyanın yollarını Gülümsüyorum nişanlım üniversitede öğretim görevlisiydi, izmirden yaz kış demeden gider gelirdim. temiz düzenli helal olsun belediyeye Gülümsüyorum
Başa dön
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet hakanım sen kazandın

öyle görünüyor ki bir adet honda borcum var sana. yalnız jpeg formatında mı olsun gif mi tercih sana kalmış. rengini de sen seç Gülümsüyorum

2005 te de gerçeğini alırız inşallaaaaahh. allah bol kazanç versin ki alalım sevindireyim aslan kardeşimi Gülümsüyorum yeminle şöyle güzel bi tekne satışı yapayım almazsam namerdim. kalbim temizdir rabitle hakanım bilir.

fb osman allah mı söyletti sana nedir? hadi hayırlısı Gülümsüyorum
Başa dön
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2004 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abijim standakiçayın lafımı olur yinede bana güvenin için saolda egzost 4-2-4 çıkmıyor saten egzos 4-2 çıkıyor ama dış görünüşü arkadan sanki dört çıkarmış gibi neyse benim bu duyumum çıkmazsada benim sana bi yemek borcum olsun artık. konyaya yolunuz düşerse misafirimsiniz herkez için gecerli neyse herkezin yolu açık olsun . tabi farıda Gülümsüyorum
hondacbr1100xx
Üye
Üye

Nereden: Trabzon

MesajTarih: 14.08.2004 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olaya, baslıga baktıktan sonra her halde en çok sevinen benimdir.. Malumunuz... Gülümsüyorum
Ama yalan oldugunu duyunca çok üzüldüm...Ki honda nın da artık CBr1100 ü yenileyeceğini sanmıyorum..
Honda.com.tr den bile kaldırıldı...
Zaten kerata 97 de çıkmış tı ve bu 7 yıl içinde değişen tek şeyi farıdır..
Bu zaafı ele alaraktan yenilik çıkarmak isteyen çok olmuş ama kaçar mı bizden. Gülümsüyorum
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 11.09.2004 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aa aaaaa aaa tam aradıgım motor tipi allah canımı alsın
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal