honda 2005 de touringsportta yeni çağ açıcak 205 hp orjinal fabrika çıkışı beygiri buda olaya son noktayı teknolojisi ile koyacak. görünüm saten ayrı bi harıka her zamanki gibi hondanın yakışıklı tasarımı var uzerinde şimdiden sabırsızlanıyorun gazına basabilmek için hem rahat hem spor . _________________ www.elitmotor.net
realbike yanlız aramızdaki tek fark ne biliyormusun ben honda byisi olarak motorun net bilgilerini krokilerini ve özelliklerini türkiede basından daha önce alırım. bu söylenti değildir direk olarak 2005te satılacak eklediğin fotolarda o motora ait değildir motor gerçekten konuştuğunuz gibi arka kuyruk altından 2artı2 olarak 4 egzost çıkacak ve kesinlikle bu fotoyla bi alakası yok. bu ittam için seneye mart 25te fuarda görüselim HONDA elit moto konya _________________ www.elitmotor.net
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 876 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 10.08.2004 - 18:35 Mesaj konusu:
yok kardeşim öyle iddia falan yok. biz görüşelim yine turlarız çay içeriz.
sadece honda değil başta yamaha birçok modelin haberlerini de eskiz aşamasında haber alabiliyorum. o açıdan bi sıkıntımız yok.
1200xx resmi internette dolaşan bir resim. 2200xxx i de ben yaptım on dakikada yani yok öyle bişey.
ancak kuyruk altından 4 egzost ?!? hmm
4-2-1 ya da 4-2-2 olsa tamam da 4-x-4 tuhaf geldi
ama fuarda görüşme sözünü unutma lütfen standda çaylar senden ortaköyde ertekinin yerinde yemekler benden.
bi de gözünü seveyim konyanın yollarını nişanlım üniversitede öğretim görevlisiydi, izmirden yaz kış demeden gider gelirdim. temiz düzenli helal olsun belediyeye
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 876 Nereden: YZMYR, Alsancak
Tarih: 10.08.2004 - 18:40 Mesaj konusu:
evet hakanım sen kazandın
öyle görünüyor ki bir adet honda borcum var sana. yalnız jpeg formatında mı olsun gif mi tercih sana kalmış. rengini de sen seç
2005 te de gerçeğini alırız inşallaaaaahh. allah bol kazanç versin ki alalım sevindireyim aslan kardeşimi yeminle şöyle güzel bi tekne satışı yapayım almazsam namerdim. kalbim temizdir rabitle hakanım bilir.
fb osman allah mı söyletti sana nedir? hadi hayırlısı
abijim standakiçayın lafımı olur yinede bana güvenin için saolda egzost 4-2-4 çıkmıyor saten egzos 4-2 çıkıyor ama dış görünüşü arkadan sanki dört çıkarmış gibi neyse benim bu duyumum çıkmazsada benim sana bi yemek borcum olsun artık. konyaya yolunuz düşerse misafirimsiniz herkez için gecerli neyse herkezin yolu açık olsun . tabi farıda _________________ www.elitmotor.net
Bu olaya, baslıga baktıktan sonra her halde en çok sevinen benimdir.. Malumunuz...
Ama yalan oldugunu duyunca çok üzüldüm...Ki honda nın da artık CBr1100 ü yenileyeceğini sanmıyorum..
Honda.com.tr den bile kaldırıldı...
Zaten kerata 97 de çıkmış tı ve bu 7 yıl içinde değişen tek şeyi farıdır..
Bu zaafı ele alaraktan yenilik çıkarmak isteyen çok olmuş ama kaçar mı bizden. _________________ Bilgi;k???k adamy kibirlendirir,vasat adamy ?a?yrtyr,b?y?k adamy ise m?tevazi yapar..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız