Merhaba arkadaslar 98 model honda f3 ümün debrijaj kolunu sabitleyen vida otobanda gazlarken bianda yokoldu:)tornada çektirem gerektiğini söylediler orjinal parça yokmuş ve 30 milyona yapıyorlar bu vidayı Ankaralı arkadaşların bu konuda bana önerebilecekleri bi yer varmı?
olayın geyikle ilgisi yok. konu teknik olduğu için bilen bilir. Emin olki geyik yeteneğimiz kadar teknik yeteneğimizde vardır bu grupta. Biraz sabır eminim yanıtlar gelecektir
Tarih: 11.08.2004 - 00:10 Mesaj konusu:
arkadasim o vida tornada yaparlarmi bilmem ama yapsalarda ucuza yapmazlar, honda dan aliyim desen sadece o vidayi satmazkar komple o kolu satarlar, benim sana tavsiyem, cikma bi debriyaj kolu bul onu tak daha mantiklik, ve dipnot illa cbr600 olmasi gerekmez diger modellerinde olabilir birbirine cogu uyar.
he unutmadan,
burda deli geyik görürsek hemen vuruyoruz emin ol :-D oki _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Tarih: 11.08.2004 - 01:02 Mesaj konusu:
tsk ederim dostum ilgin için tornada hallettiler 30 milyona .Benden herkese tavsiye arasıra vidalara contalara bakın ben vidanın olmadıgını 200le giderken farkettim.özellikle vibrasyonu çok fazla makinalarda bunlar meydana geliyor tekerar ilgin için tsk ederim fireblade
Tarih: 11.08.2004 - 01:09 Mesaj konusu:
ne demek canim hhhe bendede zamaninda vardi F3 sari -siyah . cok güzel motordur, hala severim, degerini bil oki,
kazasiz sürüsler _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız