Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - debrijaj baglantı vidası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

debrijaj baglantı vidası

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 06.08.2004 - 22:20    Mesaj konusu: debrijaj baglantı vidası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaslar 98 model honda f3 ümün debrijaj kolunu sabitleyen vida otobanda gazlarken bianda yokoldu:)tornada çektirem gerektiğini söylediler orjinal parça yokmuş ve 30 milyona yapıyorlar bu vidayı Ankaralı arkadaşların bu konuda bana önerebilecekleri bi yer varmı?
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2004 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah razı olsun herkesten....geyik delisi olsun bu portalın adı bundan sonra
Başa dön
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2004 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olayın geyikle ilgisi yok. konu teknik olduğu için bilen bilir. Emin olki geyik yeteneğimiz kadar teknik yeteneğimizde vardır bu grupta. Biraz sabır eminim yanıtlar gelecektir Dil çıkarıyorum
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 11.08.2004 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim o vida tornada yaparlarmi bilmem ama yapsalarda ucuza yapmazlar, honda dan aliyim desen sadece o vidayi satmazkar komple o kolu satarlar, benim sana tavsiyem, cikma bi debriyaj kolu bul onu tak daha mantiklik, ve dipnot illa cbr600 olmasi gerekmez diger modellerinde olabilir birbirine cogu uyar. Dil çıkarıyorum

he unutmadan,
burda deli geyik görürsek hemen vuruyoruz emin ol :-D Dil çıkarıyorum oki
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2004 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tsk ederim dostum ilgin için Bravo tornada hallettiler 30 milyona Şok oldum.Benden herkese tavsiye arasıra vidalara contalara bakın ben vidanın olmadıgını 200le giderken farkettim.özellikle vibrasyonu çok fazla makinalarda bunlar meydana geliyor tekerar ilgin için tsk ederim fireblade
Başa dön
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 11.08.2004 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne demek canim hhhe bendede zamaninda vardi F3 sari -siyah . cok güzel motordur, hala severim, degerini bil oki,
kazasiz sürüsler Dil çıkarıyorum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye