Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 29 Agustos İZMİR Yarışlarında..Büyüük Buluşma

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

29 Agustos İZMİR Yarışlarında..Büyüük Buluşma

29 Agustos İZMİR Yarışlarında..Büyüük Buluşma
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.08.2004 - 01:19    Mesaj konusu: 29 Agustos İZMİR Yarışlarında..Büyüük Buluşma Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar MotorDelisi olarak şu anda İzmirde müthiş bir tempo ile İzmirdeki Pist Yarışlarına hazırlanıyoruz..
İzmir Pistinin yetkili sorumlusu Erol Hülagü ile yaptıgımız görüşmelerde kendisi ile anlaştık ve 29 agustos gününde MotorDelisi olarak bir standımız olacak ve bu standta hepimiz buluşacagız..Yine bu standta hazırlanan T-Shirtlerimizinde satışını yapacagız..
En önemliside standımızda MotorDelisi grubu olarak tanışıp ,kaynaşacagız ve diğer motorcu arkadaşlarımıza dayanışmamızı,kalitemizi gösterecegiz..Standımızda Motosiklet ile ilgili Show DVD lerinin gösterimide olacak..
Tabi Tüm Türkiyedeki MotorDelilerini Yarışlara bekliyoruz hatta yarışlardan 1 gün önce yani Cumartesi günü Büyük bir buluşma düzenleyip sabaha kadar eglenebiliriz..
Hafta sonu olması nedeniyle büyük bir katılım olacagı inancındayım..
Tüm MotorDelileri mutlaka katılmaya çalışsın..
Ayrıca önümüzdeki bu yarış çok heyecanlı çünkü..
Tolga UPPRAK,Sinan SOFUOGLU ve Barış TOK arasında müthiş bir puan mücadelesi var..Yarışı kazanan büyük avantaj saglıyacak..
Bizim Stickerlarımızla yarışan Tolga UPRAK ve Barış TOK da standımızda yarış öncesi yer alacaklar...
Pazar Sabahı Yarış öncesinde izmirin güzel sahilinde bir kahvaltı yapıp yarışlara toplu hareket etmeyide düşünüyoruz..O güne kadar tam olarak planlamaları yapacagız..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_608_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 11.08.2004 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul MD'de o tarihe plan yapıyordu bugünkü buluşmada konuşulacaktır bu, gayet de güzel olur, kaynaşma maynaşma bambaşka oluruz...

gerçi ben sokakta yatarım siz düşünün halinizi Gülümsüyorum

biz orda yatarken eve gitmek yok hem.. Gülümsüyorum

İzmir parkları İstanbul serserisi görsün :-D
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.08.2004 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa eger Konaklama olacaksa Hakkan ile iletişime geçeriz ve burda düzgün bir yer ayarlarız konaklama için..
Siz gelin yeter ...Sokakta yatılırmı olum?

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.08.2004 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer gerçekten ciddi bir katılım olur da bu işi organize edebilirsek kalacak yere ihtiyacımız olacak çünkü benim de İzmir'de kalacak yerim yok.

Detayları bu akşamki toplantıda netleştirebilirsek Hakan_R1 ile bağlantıya geçerek herkese uyacak bir mekan ayarlar ve inşallah bu olayı organize ederiz Dil çıkarıyorum
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.08.2004 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e hadi bakalım Dil çıkarıyorum
Başa dön
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 11.08.2004 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bir Ankaralı olarak bu tür organizasyonların memleketimde yapılmamasından dolayı üzgünüm Ağlıyorum ...aslında kalkıp gelirim 10 saatlik yolu sırf sizinle tanışmak için teperim okadar yolu mtorumla...ama ehliyetimim kaptırdım Ağlıyorum Ağlıyorum ....
oralardan bol bol foto çekin...umarım organizasyonu gerçekleştirirsiniz Dil çıkarıyorum
_608_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 11.08.2004 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çünkü benim de İzmir'de kalacak yerim yok.

parklar bizimdir...
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gonzai
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesri / Burhaniye

MesajTarih: 11.08.2004 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi o yarışlara ben de gelmeye çalışıcam bi arkadaşımla.mutlaka gelip sizinle o atmosferi paylaşmam lazım elimden geleni yapıcam...
Başa dön
gonzai Çevrimdışı gonzai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 11.08.2004 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook güzelll olacakkkk Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 11.08.2004 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeee şey dicektim ben

kumru

yiyin

Bravo

özgür
Başa dön
ozgur Çevrimdışı ozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.08.2004 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozgur, müthişsin ya..Kumru kadar taş düşmesin kafana Çok gülüyorum
Evet arkadaşlar Turkuazda Kumru da yicez Çok gülüyorum
Hadi bakalım MD büyük buluşmaya hazırlanıyor...
Kimler geliyor..

Başa dön
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 11.08.2004 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger kalıcak yer olursa bende gelırım olmassa gene gelırım :Pp fark etmez Alısdm banklara Gülümsüyorum))
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.08.2004 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NeBu_La, ankarayada gelcez inşallah draglara toplanıp tanışcaz tüm md delilerle Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.08.2004 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar ne zaman gidiyos Bravo
Başa dön
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.08.2004 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4-5 eylül hatırlıyorum veya 11-12 olabırır :-D
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal