Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - böyle ybr görülmedi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

böyle ybr görülmedi...

böyle ybr görülmedi...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 12.10.2005 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi bu ybr, cbr yi geçer mi geçemez mi?
Hadi hep beraber kafa kırma ve göz çıkarma oyunu oynayalım!
Üüüç... İkiii... Biiir... Başlaaa... :muz:
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motokopat
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 12.10.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçer abi CBR dedigin ne ki. Bak YBR ye 140km yapıyormuş yani zorlasan 180 de gider bu alet ihi ihi ihi.
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 12.10.2005 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://barisci26.sitemynet.com/barisci26moto/id1.htm bu sitede eşimin de resmi var.. En azından bir izin alınması gerekliydi diey düşünüyorum.. Öfkeliyim

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 12.10.2005 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp, bu konuda haklısın.. İzmitteki arkadaşlarında resimleri var ttserhattı sanırım... Bir site yapacaksan kendi resimlerini koyacaksın..
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.10.2005 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş bence sen daha fazla masraf etme. diğer motorlara benziyeceğine kendi olduğu gibi görünsün bence daha güzel. inşallah benzetmeye çalıştığın motorlardan yakın zamanda alırsın.Yoksa ilk anda insanların aklına gelen "kargaya yavrusu şahin görünürmüş" oluyor
Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 12.10.2005 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar (bende bi ybr sahibiyim) o egzosdan bizde aldık arkadaşa 150 milyon adana yapılıyo ses biraz daha fazla çıkyo güzel bi ses var ama ne kadar güzel olabilirki sonuçta 125cc Üzgünüm ayrıca direksiyona dikkat edim m direksiyon bende aldım ondan kendime elde yaplıyomuş özelmiş 50 ytl ye aldım yolladılar kargoyla bence direksiyon iide egzos pahalı değmez Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 12.10.2005 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahanda benim motor abilerinin yanında karabusa ve r1 abisinin Çok gülüyorum

cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2005 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp, benim de resmim var orda ama ben rahatsız olmadım arkadaş ybr ile ilgili sitelerden ne bulduysa koymuş heves etmiş dedim zira yaşına ve siteye falan bakınca arkadaşın pek art niyetli bir insan olmadığını da düşündüm ama belki siz rahatsız olmuş olabilirsiniz tabi...
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 12.10.2005 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insane, tabiki art niyet düşüncesi değil, ayrıca kaldır ordan resmi diyecek de değilim zararlı bir site değilki. Benim anlatmak istedigim, resmi nerden aldıgı belli, bir mail atıp resminizi yaptıgım hobi amaçlı ybr siteisne eklemek istiyorum demesi.. hadi onu da gectik, ekliyorum diye haber vermesi. Bu bir inceliktir. Demek istediğim bu.. Dil çıkarıyorum

Ayrıca sadece resim değil yazıda eşimin yazısı zaten.. Bravo Eger kendisi eşimden talep etseydi, ona ybr ile ilgil çok daha fazla bilgi ve resim de gönderebilirdi.. Çok gülüyorum

buyurun kaynak: http://sherides.sitemynet.com/she/id1.htm

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 13.10.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi arkadasımız ybr cbr ı gecer dedi herhalde dalga gecio bende cbr war fark atıom walla ybr lere oda ortalıgı karıştırıo :öfke:
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 13.10.2005 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben ybr bilmem ama dayımdaki titan es 135 görüyor 2 kişiyle arka ve ön dişliyi kücült yarış zinciri tak motorada bir iki ufak modifiye ve amacına ulaşş
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı tektekerMUSA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gnc_trk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir universiade

MesajTarih: 26.10.2005 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel güzel
Başa dön
gnc_trk Çevrimdışı gnc_trk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
appiah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.10.2005 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede bitmez chimeraby..
Başa dön
appiah Çevrimdışı appiah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 27.10.2005 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demi Çok gülüyorum
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 27.10.2005 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

roadboybrk demiş ki:
bi arkadasımız ybr cbr ı gecer dedi herhalde dalga gecio bende cbr war fark atıom walla ybr lere oda ortalıgı karıştırıo :öfke:

Latife etmiş o arkadaş Gülümsüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal