Tarih: 12.10.2005 - 14:29 Mesaj konusu:
Şimdi bu ybr, cbr yi geçer mi geçemez mi?
Hadi hep beraber kafa kırma ve göz çıkarma oyunu oynayalım!
Üüüç... İkiii... Biiir... Başlaaa... :muz: _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
http://barisci26.sitemynet.com/barisci26moto/id1.htm bu sitede eşimin de resmi var.. En azından bir izin alınması gerekliydi diey düşünüyorum.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 12.10.2005 - 15:08 Mesaj konusu:
eralp, bu konuda haklısın.. İzmitteki arkadaşlarında resimleri var ttserhattı sanırım... Bir site yapacaksan kendi resimlerini koyacaksın.. _________________
Kardeş bence sen daha fazla masraf etme. diğer motorlara benziyeceğine kendi olduğu gibi görünsün bence daha güzel. inşallah benzetmeye çalıştığın motorlardan yakın zamanda alırsın.Yoksa ilk anda insanların aklına gelen "kargaya yavrusu şahin görünürmüş" oluyor
arkadaşlar (bende bi ybr sahibiyim) o egzosdan bizde aldık arkadaşa 150 milyon adana yapılıyo ses biraz daha fazla çıkyo güzel bi ses var ama ne kadar güzel olabilirki sonuçta 125cc ayrıca direksiyona dikkat edim m direksiyon bende aldım ondan kendime elde yaplıyomuş özelmiş 50 ytl ye aldım yolladılar kargoyla bence direksiyon iide egzos pahalı değmez _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
eralp, benim de resmim var orda ama ben rahatsız olmadım arkadaş ybr ile ilgili sitelerden ne bulduysa koymuş heves etmiş dedim zira yaşına ve siteye falan bakınca arkadaşın pek art niyetli bir insan olmadığını da düşündüm ama belki siz rahatsız olmuş olabilirsiniz tabi...
insane, tabiki art niyet düşüncesi değil, ayrıca kaldır ordan resmi diyecek de değilim zararlı bir site değilki. Benim anlatmak istedigim, resmi nerden aldıgı belli, bir mail atıp resminizi yaptıgım hobi amaçlı ybr siteisne eklemek istiyorum demesi.. hadi onu da gectik, ekliyorum diye haber vermesi. Bu bir inceliktir. Demek istediğim bu..
Ayrıca sadece resim değil yazıda eşimin yazısı zaten.. Eger kendisi eşimden talep etseydi, ona ybr ile ilgil çok daha fazla bilgi ve resim de gönderebilirdi..
arkadaşlar ben ybr bilmem ama dayımdaki titan es 135 görüyor 2 kişiyle arka ve ön dişliyi kücült yarış zinciri tak motorada bir iki ufak modifiye ve amacına ulaşş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız