Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir çekoslavak efsanesi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir çekoslavak efsanesi..

bir çekoslavak efsanesi..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600, ankarada cok eskıden ful nıkelaj 350 java vardı.. duruyomu?
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cise
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arastırmacı ruhlu ınsanlar bızı aydınlatıgınız ıcın tesekurler
Başa dön
cise Çevrimdışı cise Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andic, Eski 3,5 jawaysa öyle bir tane bizim Doğan abimizde var.

Ama yeni 350 ise bilemiyorum
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600, eskı calıfornıa
Başa dön
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andic, Benim bildiğim bir tene california var o da, Kızlay'da Konur Sokak'da duruyordu.Fakat o motor öyle nikelajlı falan değildi.Ayrıca 67 plakalıydı.
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Sen bu motoru bilir misin? Ha... Allahtan ofiste kimse yok şu anda rahat rahat kahkaha attım.

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir anı bu Cumoni. Katula katula güldüm.
Jawa'lar benim için "pot pot" çalışan, her "pot"ta da bol miktarda mavi duman salan motorlar. Mobilet bindim çok ama hiç "cava" binme şansım olmadı. Pişman da değilim doğrusu...
Başa dön
isirganus Çevrimdışı isirganus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2005 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, kime attın, kahkayı anlıyamadım.
Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.11.2005 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isirganus, keşke jawaya binme şansın olsaydı. O aleti bilmediğin için pişman olamıyorsun.... O'nun 1. viteste çıkamayacağı bayır olamaz; Ya tepe üstü devrilirsin ya da çıkarsın... Okadar yani.

Tenere600, Ante kime kahkaha atmış olabilir? Tabiki benim anılarıma. 2. sayfanın sonunu bir oku istersen!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, Senin yazdığın bu hikayeyi, daha öncede forumun birinde , yine senin ağzından, okumuştum. Gerçekten çok ilginç bir anı.Ante, 'nin lafı çok ortayaydı, onun için anlamamış olabilirim.Yinede uyarın için sağol
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 01.11.2005 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet herkesin bir anısı var jawayla
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2005 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isirganus, yasın kücük ozaman
Başa dön
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 01.11.2005 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yoo, değil ama o pot potlar ve mavi duman bana hep itici geldi. Haa, mobiletin cayırtısı çok mu çekiciydi?. Tabbi ki hayır. Ama öyle işte. Ne bleyim.
Başa dön
isirganus Çevrimdışı isirganus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 01.11.2005 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim dayımda da jawa 2.5 warda 4 ay önce fln onu 3-4 kere sürdüm ama mükemmeldi, koltuğu tam anlamıyla beşik gibiydi yada bana ole geldi ybr den sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.11.2005 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni abi hikaye müthişti.

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal