Tenere600, bilgilendirdiğin için teşekkür. Çinliler kadar ucuz olmasını beklemiyordum ama anlaşılan japonları aratmayacak fiyatları var. Bu çin furyasında işleri zor walla.
Fiyatlar cazip olsa jawa efsanesi devam ederdi TR de, bundan eminim... _________________ Yki tane hobim var biri foto di?eri moto...
bende ogara binmiştim. ilk bindiğim motorlardan biriydi. ilk defa birinin arkasında bindim çok korkmuştum manyak gidiyodu. güzel aletlerdi hala tek tük süslenmiş püslenmiş jawalar görüyorum. bir çağ daha kapanmış....
moto-vitrin forumunda okuduğum belkide en güzel topik'ti. flame, iyi ki açmışsın hakketen. :alkış _________________ AB Rh (-), Tenere660
Ankara Kale Grubu
Tarih: 02.11.2005 - 19:44 Mesaj konusu:
Ahahu bizim bi akrabanım da Trioph marka motoru varmış. Babam daha küçük ozaman 8-10 yaşları arasında. Sovermiş gelio A.K herifi diye Acayip ses çıkarmış _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 695 Nereden: BEYSEHYR otobanyndan
Tarih: 03.11.2005 - 18:17 Mesaj konusu:
arkadaslar bende bır jawa var 1967 model tam bır efsane boya harıc her seyı ıle orjınal boyasıda bana geldıgınde orjınaldı ama cok kotuydu bız bunu r1 asaf ıle aldık kardes oluyoruz kendısı ıle neyse burada benım bı arkadasım var ovmek gıbı olmasın jawa uzerıne oyle bı yetenek olamaz o kadar cok yer gezdım o kadar jawa aradım buldum gordum ama bu arkadasın topladıgı gıbı olmuyo olmuyo olmuyo...... ozellıkle sızlerın teneke jawa dedıklerı motorları resmen bıransı bız o motora burada kara jawa derız ve ben 26 yasındayım tam 12 sene bındım bu motora 2 zamanlı motorlar ıcerısınde bence en ıyısı 12 senede 2 kez restore ettım orjınal rengını beyaza boyottım su anda 2. kez rengını nımbus grı olarak gecen bı renge degıstırdım ve bahsettıgım arkadas topladı en kucuk bı gonyede yada mekanıkte problem yok bendekı cıft sılındır bınenler bılır tıpır tıpır bı bırı atıyor bı bırı eger toplattıracak yer sorun oluyorsa yada fıat cazıp gelmıyorsa bu arkadas sıze her turlu en garantı olarak yapıp toplar anahtar teslım eder sızlere telefonunu vereyım 05057414589 kesınlıkle pısman olmazsınız ben kendı jawamın resmınıde en kısa zamanda sıteye koyacagım konyadan herkese slm.......
adı üstünde efsane ama JAWA nın da bi katili var MZ MZ 301 her zaman JAWA 350 TS yi yemiştir ve yemeyede devam ediyo MZ bir alman efsanesi _________________ SYGARA + ALKOL <== SYZLERY SEVMEYEN ÖLSÜN DJ___SuSKuN___@hotmail.com
mz jawayı şu şekil yiyor;
jawanın şanzımanı çok kötü.çok fazla güç kaybı var.
pistonları çok uzun.üst kapakla pistonun en üst noktası arasında aşırı boşluk var.mzde bunlar daha iyi.hatta baya iyi.tek silindir çift silindiri geçiyor.haa tadilatlı bir jawa gerçekten 200 ü görüyor.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Model : Jawa 350 Tramp Yakıt Tankı Kapasitesi : 17,0 Lt.
Motor : 2 Zamanlı, Hava Soğutmalı Yedek : 2,8 Lt.
Silindir : 2 Jantlar : Telli
Çap X Stok : 58 X 65 Lastikler Ön : 3,25 X 21
Hacim : 343,5 cm3 Lastikler Arka : 3,5 X 18
Sıkıştırma Oranı : 9,8 :1 Süspansiyon Ön : Teleskobik Furş 150 mm
Maximum Güç : 22,8 HP / 5250 dd. Süspansiyon Arka : Teleskobik Ünite 80 mm
Maximum Tork : 32 Nm / 4750 dd. Frenler Ön : Disk 265 mm
Ateşleme : Ayaktan Frenler Arka : Tanbur 160 mm
Transmisyon : 4 Vites Kuru Ağırlık : 148 Kg
Aks Arası Mesafe : 1400 mm Maximum Hız : 125 km/saat
Sele Yüksekliği : 860 mm
Maks.hız 125 diyor az yazmışlar 140 rahat yapacagı kesin...
babamında ilk motoru jawa'ymış.motoru ilk aldığında arkadaşı hayran kalmış ve o da almış bi jawa.sonra başlamışlar oraya buraya turlara.tabi o yıllarda herkes şaşkınlıkla bakıyomuş onlara. _________________ www.pamukemlak.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız