Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MONDIAL CLUB. Mondial ile ilgili konular..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MONDIAL CLUB. Mondial ile ilgili konular..

MONDIAL CLUB. Mondial ile ilgili konular..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 22.09.2005 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MCT 250 güzel motor tip olarak ta güzel gibi ama neresini beyenmedın oturunca.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orcathemaster
Üye
Üye

Nereden: Çorum

MesajTarih: 23.09.2005 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok küçük kaldı altımda dostum.Belki benim kalıbımla ilgilidir ama hayal ettiğim görüntü bu diildi.Birde hava soğutma - su soğutma olayına biraz takıldım.Su soğutmalı olmalıydı diye düşümdüm.2 gün önce bulunduğum yerde birisi aldı.Çok çabuk ısınıyor ve park da çok geç soğuyor.Ama daha test etme şansımda olmadı doğrusu..
Başa dön
orcathemaster Çevrimdışı orcathemaster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apv
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.09.2005 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 150 zat kullanıyorum 2500 de yağdan başka birşey istemedi (arada benzinde koyuyorum )unutmazsam tabi yalnız arka fren önle desteklenmezse hakikaten kötü diske çevirtebilirsem hepinize haber veririm ÖNCE KASK SONRA MARŞ
Başa dön
apv Çevrimdışı apv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orcathemaster
Üye
Üye

Nereden: Çorum

MesajTarih: 29.09.2005 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet,bu başlığa ilgi gün geçtikçe azalıyor Şok oldum Nedeni ne acaba?Kış geliyo motorlara ilgi azalıyomu acaba?Hadi hayırlısı.....
Başa dön
orcathemaster Çevrimdışı orcathemaster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kilhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 29.09.2005 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UT150 kullanıyorum.Daha ilk bakım sırası gelmedi.Bu motora bakım yaptıran oldumu.Birde Makinanın dışında yağlanma var.(yağ seviyesini kontrol ediyorum.)Bakımda bu yağlanmayı giderirlermi.Ön jantı MCT250 ninki ile değiştirsem nasıl olur.Supermoto yapacam. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

20/04/70
Başa dön
kilhan Çevrimdışı kilhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 31.10.2005 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

S.A
Agalar size diyebilrimki KT çok baba motor bana göre ölemez bi motor da diyebilirim ben bu motorla motoru açık değilken ybr125 e kafa tuttum o kadar diiim yani Allaha şükür moorun maşşallahı var banamısın demiyor dağ daş 125MT vardı bende Daha önce motoru sakat bulduğum için sattım 115 kg Bi motora abs koysan nolur koymasan nolur ilk Kazamı Mt de yaptım zaten ön frene aksılınca Kitledi Lastiği Üzgünüm Valla şunu diyeyim 125KT Yüksek verim güvenlik açısından çok ii motor ee az çok şehilde var motorda kanuni150 nin aynısı zaten hiç bir farkı yok tip olarak mondil motorları gerçekten daş çıktı Allah lastiğimize taş değdirmesin..... KT ciler görüşlerinizi bekliyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

S.A sorularınızı her zaman motor@delisi.com veya faca89@hotmail.com adesine alabilirim hertürlü yardımcı oılurum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

PATLICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK PATLICAK O MOTORLAR GÖRÜRSÜNÜZ
SARI_R1

S.A
Kardeş senin motorun ne çok merak ediyorum adamlar almış işte neden heveslerini kırıyorsun adamların ayrıca burası mondialcilerin yeri lütfennnn :öfke:

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

S.A
agalar 125KT markasına fiyatına rakiplerine göre 1 NUMARA Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mrkeskintr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.11.2005 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba
Uzun süredir takipçisi olduğum forumunuza artık ben de dahil olmaya karar verdim... Niyemi ? çünki bende lise yıllarımda bir MD idim. Yıllar sonra bu çan çin makinaları tekrar içimi gıdıklamaya başladı...
Ben ciddi olarak MCT 250 ye takmış durumdayım. Yaklaşık 2 aydır sürekli takipteyim. İnternet , forumlar , servisine sormalar , görünce durdurup nasıl bu motor ? sormalar. Arkadaşımla birlikte motorlanalım kararı aldık, arkadaşım düşündü taşındı YBR 125 aldı , güvenemedi çinlilere. Aslında mantıklı da yaptı , ama ben hala düşünüyorum, gözüm hala MCT de olmasına rağmen kafamda yer eden birkaç kronik sorunu var MCT nin,
--Arka jant telleri kırılıyor. Garantiden yapmıyorlarmış (hayret ettim adamlara , yeni motorun telleri niye kırılır? ) , dandik yada motorun kalıbına uygun olmayan malzeme kullanmışsın, ne demek garantiden yapmıyoruz??? Motoru 4000 de olan birine sordum 2 kere yaptırmış , 2.ncide kalın tel taktırdım şimdilik sorun yok dedi..
Üstelik bu sorun kullanıcısının hayatını tehdit eden bir sorun olmasına rağmen hala bir çözüm üretemediler sanırım..
--80 den sonra rahatsız edici vibrasyon yapıyor. Çözüm ? yok malesef..
--Sürekli zincir gevşetiyor. Bu soruna çözüm bulabilen varmı bilmiyorum ama kime sorduysam sürekli geriyorum diyor.
--Gevşeyen , hatta gevşeyip düşen vida civata vs lerin olması. Hadi bunu sık kontrollerle sıkarsın vidasını civatasını değiştirirsin , halledersin..
İşte motoru kullanmadığım halde bende yer etmiş ve beni MCT den soğutmaya başlayan sorunlar...
Birde mondial servisiyle görüştüm tanıdık aracılığıyla, MCT düşünüyorum nasıl diye sordum, usta kafasını kaldırdı yukarıya (yaramaz gibisinden) . Neden ustam dedim ... Tel takmaktan bıktım ben bu motora dedi , dükkanında bulunan bir adet MCT yi göstererek , artık bakmıycam bıktım falan gibi bişeyler mırıldandı (ne demek se , yetkili servis oluyor kendisi) , çok yakıyor bunlar sen alacaksan 125 KT al bence , hem problemsiz hem de az yakar diye de ekledi ardından. Ya usta dedim benim çok hoşuma gidiyor bu MCT almayayımmı şimdi diye üsteledim. Kesin bir tavırla çık dedi , arkasından da bir soru sordu. Peki sen bu motoru aldın , arka tekeri sökmen gerektiğinde nasıl sökeceksin ? baktım motora hakikaten de motorda ayakcak yok nasıl yaparım diye geçirdim aklımdan, hafif bişeyde değil meret 150 kg. Usta devam etti , valla sırf arka tekerini sökebilmek için motoru askıya alabileceğim bir alet yaptırdım sırf bu motor için !!! Artık fazla üstelemedim , anlaşılan MCT baya yormuştu ustamı...
İşte beni en çok soğutan da bu görüşme oldu. Ama hala aklım MCT de , ne yapacağımı bilemiyorum???
Hadi MCT kullanan arkadaşlar , motorunuz hakkında iyi bişeyler söyleyin de daha fazla soğumayım şu meretten...
Yorumlarınızı bekliyorum...
haayin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 06.12.2005 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zat 150 beni delirtmeden yardım lütfen Öfkeliyim
Başa dön
haayin Çevrimdışı haayin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mengenli
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 13.03.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

petrucci senden allah razı olsun.bi garibin hali bu kadar güzel anlatılır :alkış

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

125 kt kardaşım benim.motoru çok iyi anlatmışın.bende de var aynından.çok memnunum.bu arka fren meselesini de dert etmeyin fazla.motoru biraz kullanınca oturur frenler.kt nin bi sorunu var.motor çok kayıyor.lastiklerini degiştirecem.başka bi sorununu görmedim şimdiye kadar.uzun yoldada iyi şehiriçindede. Dil çıkarıyorum
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yalıkta kullanmak için aldım geçen yaz yaklaşık 1000 km kullandım şimdiye kadar.ben yokken komşunun çocugu motoru alıp 3 kere yatırmış hiç bi problem yok.çok az yakıyor ama biraz ağır ve arka daki bagaj bölümü aldığım günden beri ses yapıyor.genel olarak bence bu fiyata alınabilecek en iyi scooter.
Başa dön
evren_pasha Çevrimdışı evren_pasha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
davudows
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 13.03.2006 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Yeni mondial 150kn aldım süpermiş fakat sanki bana biraz yakıtı fazlaymış gibi geldi.. 130 km de 15 ytl lik benzin harcadı.... sizce yeni olduğundan mı olabilir.. yoksa başka bi sebebi varmıdır...http://img64.imageshack.us/img64/5125/ybr150kn3ki8aa.jpg

En son davudows tarafından 13.03.2006 - 16:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
davudows Çevrimdışı davudows Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Haldun360
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mondial alan çoğu kişi memnun. Ben de memnunum servisleri yaygın ve ilgili. Ben Ankara da şimşek motor'a gidiyorum (Batıkent'te). Birkere zincir gerdirmeye gittim sağına soluna baktı para bile almadı...
Başa dön
Haldun360 Çevrimdışı Haldun360 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memento
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.03.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar foruma üye oldum olalı mondial 250mct kullanıyorum,şu ana kadar da bir problemle karşılaşmadım ancak özellikle scooter modellerinde sorunlar çıktığını biliyorum.Serviste gördüğüm mct ler ise,servis yan sokağımda,bakım için gelenler.Bir arkadaş bujisini değiştirememiş o yüzden getirmiş :)Kotuklar çok rahat değil diyebilirim tabii ama neye kıyasladığınıza bağlı,ben alfa 147 ile kıyasladım Çok gülüyorum Genel olarak çekiş ve hızlanma konusunda tatmin edici bir durumda tabii fiyatına göre...Nekadar ekmek o kadar köfte kuralı burda devreye giriyor.Bir çok arkadaşımın elinde bulunan japonları kat kat katladık ve hepsi satmanın eşiğindeler...Yeniyseniz,fazla para bağlayamıyorsanız,eliniz biraz olsun tornavida tutuyor ve bir iki servis gezip kafanıza göre olanı bulabileceksiniz düşünmeyin derim.Tabii bu yorum 250mct için geçerli..gri,siyah ve benimki gibi bordo(kırmızı da denebilir) renkleri mevcut.Scoter tiplerinde dediğim gibi sorunlar hakkında çok şey duyup göryorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 151 rs kullananlar biraz motorların artılarını eksilerini anlatsınlar
Başa dön
tangut Çevrimdışı tangut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2006 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

110 ft var.ben memnunum.. ufak tefek seyler dısında fazla sorun cıkarmadııı..sevgiler saygılar
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki
5. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.60 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal