Tarih: 19.08.2004 - 18:46 Mesaj konusu: Yeni bir powercruiser ROCKET III
Aslında "naked bike" fanatiği olmama rağmen eskiden beri cruiserlar beni etkilemeyi başarmıştır. İlk hayranlığım gençlik yıllarımda bir efsane olan Vmax ile başladı. Dört sene önce ilk gördüğümde estetik olarak R1200C ve bu sene başında ise Valkyrie beni etkileyen modeller arasında. Son gözdem ise Triumph'ın son power cruiser'ı Rocket III.
Makina tam bir tork canavarı. 60 mile kadar ZX10 ile kafa kafaya (hatta 0-30 mil Rocket III daha seri) kalkıyor, haliyle ZX10 daha sonra arayı açıyor. 5750 rpm'de 142PS (140bhp) ve sıkı durun tork 200Nm (2500rpm) Motor hacmi 2200cc. Genellikle yabancı dergilerde benzin ışığının çabuk yandığından ve kategorisindeki diğer motorlardan daha erken benzinciye girme ihtiyacı duyulduğundan şikayetçiler.
Triumph Türkiye'de pek tanınmamakta. Aslında İngilizlerin yaptığı ne arabalara ne de motorlara güvenmem ama yine de bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Daha detaylı bilgi almak isteyenlier için işte link
http://www.triumph.co.uk/site/bikes/page.cfm?BikeID=83
Özellikle motorun soldan görünüşüne dikkat!! Deponun hemen altındaki asimetrik krom parça inanılmaz güzel duruyor _________________ MOTORCUNUN MOTORCUDAN BASKA DOSTU YOK!
BMW R1200RT
Aze - İstanbul
Tarih: 21.08.2004 - 09:18 Mesaj konusu:
Realbiker, motosiklet konusunda malesef biraz acgozlu ve maymun istahliyim. Bence bunun da pek etige aykiri oldugunu dusunmuyorum Farkli stillerin en iyilerinden ornekler vermissin ama neden her stilden bir tane olmasin ;-) Soyle bir gece canimiz sIKIldiginda atlasak SS imize versek gazi, bir pazar gunu atsak cruiserimizin arkasina sevgilimizi sahil yolunda kivrila kivrila kahvaltiya gitsek, enerjinin pik oldugu bir donem alsak enduromuzu vursak daga tasa... cok mu sey istedim
Ayrica rocket III de estetik olmadigina da inanmiyorum, bence valkyrie den sonra en guzel cruiser.
Amerikanci usta konusunda haklisin. _________________ MOTORCUNUN MOTORCUDAN BASKA DOSTU YOK!
BMW R1200RT
Aze - İstanbul
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız