Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yan yatmis motorun kaldirilmasi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yan yatmis motorun kaldirilmasi

yan yatmis motorun kaldirilmasi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 14.02.2005 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler Dil çıkarıyorum önemli bi konu Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SPEEDYDEVIL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 15.02.2005 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay iyi ama ilk sayfadaki resimdeki kadin sanki kadin degil gibi ayaklarina bacaklarina filan baksaniza saci da sanki peruk Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SPEEDYDEVIL Çevrimdışı SPEEDYDEVIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumbaba1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.08.2005 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben buraya bu meajı niye yazıyorum hiiiç öne çıksında birileri okur diye . Şimdilik düşmedim ama düşmeyeceğim anlamına gelmez . Dil çıkarıyorum
Başa dön
cumbaba1 Çevrimdışı cumbaba1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.08.2005 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yaziyi ilk siteyee uye olduugmda DD nin yazilarindan okumstum. ve ihtiyacim oldugunda hemen hatirladim ve denedim. gercektende pratik bir kaldiris bicimi hic zorlanmadan kaldirabiliyorsunuz Dil çıkarıyorum

tesekkurler DD

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
125CC_dRivEr
Üye
Üye

Nereden: yzmyr

MesajTarih: 07.11.2005 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dgsık bı stıl :muz: :muz:
Başa dön
125CC_dRivEr Çevrimdışı 125CC_dRivEr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cise
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.11.2005 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
Başa dön
cise Çevrimdışı cise Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Light
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Cadde

MesajTarih: 09.11.2005 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şurada bir kişi de çıkıp demez mi race motorlar öyle kalkmıyo diye.

Ben hayatta demem sonra bütün site üstüme hücum etcek bana ne.
Başa dön
Light Çevrimdışı Light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 09.11.2005 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum güsel yeni arkadaslar için faydali olcaga benziyor Dil çıkarıyorum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ConqueroR-06
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.11.2005 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben motor kullanmaya yeni başladım bu sabahta ufak bi kaza(kaza değil aslında salaklık pegi tam açmamışım Ağlıyorum ) sırasında bu teknikle NX4 falcon'u(160 kg civarı) çok rahat bir şekilde tek başıma kaldırdım. herkese tavsiye ederim bu teknigi bi gün sizede lazım olabilir Dil çıkarıyorum
Başa dön
ConqueroR-06 Çevrimdışı ConqueroR-06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.11.2005 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeniyiz,ogreniyoruz-honda nin guvenli surus 1 motosiklet egitiminde yatik motorun kaldirilmasi icin 4 metod ogrendik ve ucunu de uyguladik.
-ilki:civardan ,varsa ,yardim almak.en iyisi bu.
-ikincisi:mesela sola yatmis motor icin,sol yana gec, gidona yanas,gidonu tamamen sola kivir.govdenin bir miktar kaktigini goreceksin.sonra iki elin avuclarini ustuste koy ve sol elcigi boylece altindan kusakla.kaldirmaya basla.motosiklete yakinsin ve belin dik,bacaklarin dizden kaldiracak.kalktikca motora yanas,gidonun iki elcigini tut.motor viteste ama yine de on freni sik ve sag ayaginin iciyle yan sehpanin ayagini indir ve birak.
-ucuncusu:motor yine sola yatik.sol yandasin.gidonu yine tamamen sola kir.motora yakinsin.sol elle sol elcigi kavra,sag elle sele arkasina yakin saglam bir yerden kavra.dizlerinle kaldirmaya basla.devami 2.gibi.
-sonuncusu,buradaki gibi.bot alti kaymayacak,poponun yatay ortasi-ne yukarsi nede asagisi-selenin kenarina dayanacak.ayak ile diz arsi kismin yerle acisi onemli.ayak tabanlari ne cok uzakta ,yani bacaklar duz cizgide gibi degil,nede motora cok yakin,yani comelmis gibi degil.diyelim takriben 45 derece.kaldirma daha dogrusu itme,dizlerle kasik arasi bacak kismiyla olacak.kaldirma gerceklestikce yere basan ayak tabanlari da motora yaklastirilacak.
-saga devrik motorda da ayni.yalniz,baslamadan once sol yandaki yan sehpa ayagini ac.bu bir avantaj.
her uc metodda ,eldiven ve bot sart.
araniza,yeni katilmaya calisan bizlerin bu cesaretini hosgorun:akilli-deneyimli ve usta arkadaslarimiz,genclerimiz yukardaki notlarimizi tamir edebilir,duzeltebilir,yenileyebilir.
dd nin motor teorisi kitabini yeni aldik.agir agir ,sindire sindire okumaya basladik.motordelisi dunyaniza da ,tesadufen 2 haftadan beri katilmaya basladik.dolayisiyle,bilinenleri tekrar da etmis olabiliriz.
sevgilerle
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
soldier
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.12.2005 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bunu çok geç gördüm ama gerçekten herkesin bi gün işine yarıyacak bi şey bence herkes te görmeli... Dil çıkarıyorum
Başa dön
soldier Çevrimdışı soldier Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 25.12.2005 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler cok yararlı olacagı bellı
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 25.12.2005 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler gerçekten çok yararlı Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 25.12.2005 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla genelde ben düştüğümde beni gören insanlar yardıma koştuğu için ben kaldırmıyorum motoru.. onlar kaldrıyorlar sağolsunlar.. zaten benim motor 110 kilo herşekilde kalırılır yani :-D

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reservoir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.12.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikerboyz demiş ki:
180kıloluk bı cıhazı kaldırmak problem oluyor tabı

Dostum hicbir zorlugu yok ben iki defa a180 kilo luk 660 tenereyi bu yontemle 5 saniyede kaldirdim.

onemli nokta motorun viteste olmasi, viteste degil ve vitese atamiyorsaniz on freni mesela bi bandana ile SIKICA baglayin. sonra 5 saniyede kaldirmak kaliyo.

NOT: Unutmadan!!! Saga yatmis motoru kaldirirken yan ayagi acmayi unutmayin. Yoksa bu islemi birde soldan yapmak zorunda kalirsiniz 8)
Başa dön
reservoir Çevrimdışı reservoir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal