Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 12.08.2004 - 10:40 Mesaj konusu:
Valla ben taaaaa Sivas'tan kalkıp gelicem. Bu seferde kaçırırsam kafayı yerim bu arada 16.08.2004 tarihinden sonra izmirdeyim heralde eylüle kadar bekleriz :P İzmirde bir kişiyi misafir edebilirim yazlıkta ama çandarlıda biraz uzak yani. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
başımızın üstünde yeriniz war...(bu arada eski avatarın dahi iyiydi..bu ne böyle tırstım :md: ) _________________ HAYAT D?N?P ARKANA BAKACAK KADAR UZUN DE?YLDYR
Yarışa çok az kaldııı..Çok heyecanlıyım _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Jul 06, 2004 Mesajlar: 207 Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul
Tarih: 23.08.2004 - 12:01 Mesaj konusu:
29 undan onckei cumartesi gunu bi buyuk bulusma olucakmı?? yapmayı dusunuyosanız ona gore bilelim yaw, kaçırmıyalım yane... ... 8) _________________ KSK Forever... 35?
RedDragon GT-250
Tarih: 23.08.2004 - 12:31 Mesaj konusu:
Tüh yaw c.tesi arkadasım evleniyo.. Tabi zil zurna olacaz ve de sabah gelemeyecem.
Ammaaa Ankara ya bende kesin gelecem. Bu arada İzmir den bize de T-shirt yollasanız alsak yaz bitmeden gostere gostere giysek.. _________________ AYNI NEHYRDE YKY KERE YIKANAMAZSIN
Tarih: 25.08.2004 - 14:22 Mesaj konusu:
Aldığım duyumlara göre,yarışlarda yapılacak olan buluşma,Türkiye'nin en büyük buluşmalarından olacakmış.. Katılımcı sayısı rekor düzeyde olacak...Ve hayatında hiç yarış seyretmemiş olanlarınız war ise,katılmak için 2 sebebiniz war demektir..Tanışmak-Seyretmek Bende İzmir'deyim ve yarışlarda olacağım..Buyrun gelin tanışalım,kaynaşalım _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Arkadaşlar ben bodrumdan gelicem buluşma yeri ve zamanını söylerseniz sevinirim benim tahminime göre burdan 15 motor çıkarız ama bazı arkadaşlar cumartesi bazıları pazr çıkacak izmirde görüşmek üzere _________________ http://3fmotor.sahibinden.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız