Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2005 - 16:43    Mesaj konusu: viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29 yaşındayım,hala ümidim var 8) 8)

Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 18.11.2005 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eyvahlar olsun evde kaldık Üzgünüm
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 18.11.2005 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: Hastane masraflarini kizin babasi mi odeyecek, eskiden askere gitmeyene kiz vermezlerdi, simdi viraja giremeyene ha? zaman degisti tabii

En son UZAY tarafından 18.11.2005 - 17:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
UZAY Çevrimdışı UZAY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enDo
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kizin babasi boyle viraj alsin, ben kizdan vazgecerim arkadas Çok gülüyorum :MTR:

En son enDo tarafından 18.11.2005 - 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
enDo Çevrimdışı enDo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ilk resim ne öyle ya düşmemişmi bu Çok gülüyorum acaba benim scooter bu kadar yatsa yatmakla kalmasa birazda yol katetse banada kiz verirlermi Çok gülüyorum
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende diyorum ben niye evde kaldim.... Offff offff.... Hala virajlara dik dik giriyoruz yaaa... Neyse büyüyecez daha.... Çok gülüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper Dil çıkarıyorum
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kızın babasını döverim ben :md:
demogorgan Çevrimdışı demogorgan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kilcik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece yuuuuuuuh demek istiyorum cizilmistir boyasi yaaa Ağlıyorum
1 nisan 1975
Başa dön
kilcik Çevrimdışı kilcik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suzuki_jimyoin
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee tabi böle wiraja girmessenis yok kız fln:)
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sondaki müthiş, adam yanlayarak çok hızlı bir giriş yapmış, umarım aynı güzellikte çıkabilmiştir :md:
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jackhammer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Yenimahalle

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enDo demiş ki:
o kizin babasi boyle viraj alsin, ben kizdan vazgecerim arkadas Çok gülüyorum :MTR:

+100000000000000 Çok gülüyorum
sheriff sen bu kızdan vazgeç.bırak 49 gelsen bile zor Çok gülüyorum

Artyk bi arabam var.Duyduk duymadyk demeyin...
Ankara Kale Grubu
Başa dön
jackhammer Çevrimdışı jackhammer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ula ben bole viraja giriyim kizida istemem babasinida. Naabacam evlenip. Isterse kizin babasi ustune pra versin gene evlenmem beaa? (Jeniifer ablam olosa bile Çok gülüyorum)

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yerle bütünleşmişler Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nmtears
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.11.2005 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son resimde photoshop hilesi var galiba adamin teker bariz diger tarafa bakiyor.

saka saka, guzel yatmislar.. bi kiz icin bu kadar yatmam ben sahsen.
Başa dön
nmtears Çevrimdışı nmtears Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal