Arkadaslar kenan bu gün Oschersleben'de ki yarisi 3 olarak bitirdi vede Kürseye cikmasini basardi _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Kenana söyle Aytunc bak gelmek istedim ama yalniz 400km yol git birde aksama geri gel biraz cok geldi ..Dogru dürüst motorcu arkadasim kalmadi yaa hepsi ucus yapti beraber gelecek bir kisi bulamadim! :evil:
Kayıt: Apr 26, 2004 Mesajlar: 172 Nereden: istanbul harbiye- Samsun
Tarih: 01.06.2004 - 05:46 Mesaj konusu:
İnşallah bu dereceler alışkanlık yapar, bizim de örnek alacağımız Türk yarışcılar olur.
Artık Valentıno Rossi,Max Bıaggı vb... isimleri duymaktan bıktık.Neden Kenan Sofuoğlu abimiz,neden bir ahmet veya ben olmıyayim ki. Ama ilk önce sponsor bulmak gerekiyo sanırım.Babama söylesem sponsorum olurmu ki. Ama sevgili babacığım daha kaç senedir motorum olduğunu bile bilmiyo.
:md:
mükemel ,çok sevindim.ama nedense bizim basında futbol dışında bu tür sporlar yankı oluşturmuyor ,gurur verici bir durum ama yarışçılarımızı desteklenmediklerini düşünüyorum sizce :?:bu arada 30 mayısta izmirde yapılan yarışıda sofuoğlu kazandı ailece sevindirik olmuşlardır yurtiçi yurt dışı iki koldan sofuoğulları kazanıyor ne mutlu
:alkış :alkış CBR954RR Kenanın adına ne kadar sevindiğimizisöylmeni istiyorum ona..Bravooo _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız