Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 29 Agustos İZMİR Yarışlarında..Büyüük Buluşma

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

29 Agustos İZMİR Yarışlarında..Büyüük Buluşma

29 Agustos İZMİR Yarışlarında..Büyüük Buluşma
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceko35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul

MesajTarih: 25.08.2004 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya İzmir deki dostlar. Hakan_R1 ve Rabbit basta sizler.. bugun carsamba ve daha cumartesi gunu ve pazar gunu ne sekil bir bulusma olucagı hakkında bilgi sahibi deil herkes... lutfen bu konular hakkında bilgi verirseniz cok iyi olucak... zira cumartesi gunku toplanılıcaksa bunu cuma gunu acıklamak cok gec olucak gibi geliyor bana...
bakınız biz bile carsamba gunu bulusmalarımızda pazartesi gunu lista alıyoruz artık... Çok gülüyorum

4 gözle bekliyoruz gelismeleri.. organizasyon eksiksiz olsun ... ayrıca pınarbasına nası gidiliyo ayrıyetten bi tarif de isteriz... uzun zaman oldu yaw... hehe :-D
eşimle birlikte bi aksilik olmazsa ordayız... Dil çıkarıyorum
ceko35 Çevrimdışı ceko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RRsonkaRaR
Üye
Üye

MesajTarih: 25.08.2004 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir aksilik olmazsa bende Sizlerle tanışmayı çok isterim MD'ler... tshirtlerden banada ayırmayı unutmayın Dil çıkarıyorum yarışta görüşmek üzere...
Başa dön
RRsonkaRaR Çevrimdışı RRsonkaRaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 25.08.2004 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çeko35 dostum sen gelince bana haber ver,beraber gideriz,hem unuttuğun kutsal toprakları hatırlatırım sana Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Nasıl unutursun sen bakiim karşıyakanın kutsal su ile yıkanan topraklarını bakiim Öfkeliyim
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ceko35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.08.2004 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum karsıyakamın her santimini bilirim valla... 8)
ben pınarbasını sordum yaw... yıllar once 2 kere gitmistim sadece... herneyse...o yeni garajın orlardan bi yerlerden giriliyodu sanırım ama neyse...

izmire gelince tabiki direk olarak senle bulusucaz dostum.. tel numaramı sana ozelden yazıyorum... gorusuruz.. bye.. ;-)
ceko35 Çevrimdışı ceko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 25.08.2004 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RRBODRUM demiş ki:
Arkadaşlar ben bodrumdan gelicem buluşma yeri ve zamanını söylerseniz sevinirim benim tahminime göre burdan 15 motor çıkarız ama bazı arkadaşlar cumartesi bazıları pazr çıkacak izmirde görüşmek üzere

Bu cümleyi,bu sitede en az 50 kere gördüm..Üstüne alınma sakın..Ama daha bir buluşmaya toplu olarak,aynı şehirden bir başka şehre 15 motor gideni görmedim..İnşallah bir ilke imza atarsınız Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 25.08.2004 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu cümleyi,bu sitede en az 50 kere gördüm..Üstüne alınma sakın..Ama daha bir buluşmaya toplu olarak,aynı şehirden bir başka şehre 15 motor gideni görmedim..İnşallah bir ilke imza atarsınız

bunu gerçi izmirde görücezz ama enson izmire gittigimizde 26 motosiklet vardı simdi ben bunu söylemek istemedim ama sonuçta bizim zaten motora binebildigimiz yaz sezonu için söylüyorum 1 pazar günü var buda denk gelince toplanıyoruz yani gezilerde en az 10 motor oluyor izmir yarışlarında ise en az 20 oluyor
ceko35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2004 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun cuma ve bulusma ile ilgili hicbir bilgi yok... Öfkeliyim bu nasıl istir yaw...

o kadar istanbuldan kalkıp gelicez... ama yok yok yok.. sanırım bi bulusma falan olmayacak....

pazar gunu eşim ve ironrider ile pınarbaşına gecicez... umarım orada motordelileri olur.... o gunden oncede ne yazıkki nete giremiycegimiz icin bulusma olucaksada haberimiz olmayacak...

izmir uyumaaa... :-|
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 28.08.2004 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili ceko35 şu an izmirde,yarın dediği gibi sabah buluşup eşi ile birlikte gideceğiz.Ayrıca rabbit ile görüştüm ve yarın sabah 08:00 itibari ile pınarbaşında stand kurulumu yapılacak,erken saatte gelen arkadaşlar bizleri orada bulabilirler.Bu arada dün'e kadar hasta olan ve şu an durumu iyi olan Hakan_R1'e büyük geçmiş olsun...

Yarın görüşmek üzere Dil çıkarıyorum
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.08.2004 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar başka topiclerde yazmıştık..Burayada yazalım..Pazar günü yarışlarda Motordelisi nin standı olacask herkezi o standa bekliyoruz..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 30.08.2004 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bodrumdan toplam 23 motor gittik izmire bunu neden söylüyorum Knight hitaben Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal