Ben bostancıya gidiyorum kafam bozuldu, yoldan geçen uğrasın. _________________ TEAM OCAKBASI (TEAM BASI)
Efes ?cretsiz s?r?? kursu
adres: bostancy sahil
Her cumartesi i?in randevu alyn
son bişey ARTÇI ne demek walla bilmiorum onun için soruoum acaba cok mu oluyorum (abi benim yaş 17 daha toy um sadece croos dan anlarım)bu arada sizden oğrenilecek cok şey var _________________ hyo gt250R
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 26.08.2004 - 19:42 Mesaj konusu:
Olm bak dalga geçmıon dimi artcı arkada oturan kişiye deio motorda
bende CC mı olsam beah sewdım bu iş'i _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
bak abi yine bilmediğim bi kelime yaw CC NE DEMEK BEN SS i bilirim oda super sport ama CC? bilmiorum dedim ya daha cok öğrenmem gerekken şey :evil: _________________ hyo gt250R
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 26.08.2004 - 19:48 Mesaj konusu:
huehuee buna koptum işte DD(DonaldDuck)otorıtesı war ya ben CC(Cankut Canbolat) olim şole kısa surelıgıne dedım ....melıh ya koparttın aksam aksam allah ıyılı.......)) _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
yaw abi bu topic de konu yokkini toroman abim üzülmüş o kadar mod lara oyle deme abi onlarda kotuluğumuzu düşünmüyo hele izmirli hakan r1 olmasa site olmazdı .kitlemezlerdir insaalah _________________ hyo gt250R
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız