Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 385 Nereden: istanbul /?i?li
Tarih: 29.11.2005 - 14:33 Mesaj konusu: gsxr-BİN dedim ve sonunda BİNDİM
Eveet 2 ay boyunca motor hasretiyle geçen günlerimden sonra , parasını ödediğim halde mağazadan çıkartmadığım ve bu yüzden hergece rüyama giren ve beni ter içinde uyandıran motorumu sonunda dayanamayıp gidip korlas tan teslim aldım . evet coming soon demiştim nihayet o an geldi tekrar motorize oldum .. ee e artık şu rodaj bitsin bakalım darısı hepinizin başına ...... _________________ GYXXER K5, HERTÜRLÜ SUZUKY
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin doktorum civanım suzikim R im. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 29.11.2005 - 15:11 Mesaj konusu:
DOCTOR um RR ım hayırlı ugurlu olsun,kazasız belasız kullanmak nasip
etsin _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
tekerine taş değmesin doktor arkadaşım kıymetini bilirsin sen makinanın bak rüyalarınada girmiş bakımı nı suyunu filan ihmal etme çocuğun oldu mu alla kazsız belasız hayırlı sürüşler gezşler nasip etsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız