Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 27.08.2004 - 00:21 Mesaj konusu:
Donald_Duck demiş ki:
Eh nihayet bir MV testi yapabildin yahu...Aylardir bastiriyorum MV de MV diye...
EH sira MV AUGUSTA ya geldimi
D.D abicim iki üc hafta önce (hakan'in haberi var) MV Agusta 1000 kullandim .Testini yazmadim cünkü bana Motoru veren abi kendi motoru oldugu icin, vede daha 80 km de oldugu icin, bana da kendisi defalarca 3500 deviri gecmemmi vede rodaj yapmami rica ettiyi icin bu testi yazmadim. ben sözünde duran biri olarak hic 3500 deviri gecmedim.
O yüzden motordan pek birsey anlamadim ama rodaji bitsin tekrar verecek ve o zaman rahat rahat gazklayacagim
Tabii ki su yagmur bi dursa da rodaja devam etsek _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 27.08.2004 - 01:34 Mesaj konusu:
Alize77 demiş ki:
O zaman sen öbür güzele bin....F4 1000S varya...sarisin olanini, bulabilirsen tabiiki...bidaha inmezsin üstünden...biliyorum!!!!
Bu zamanda gercek sarisin bulmak cok zor hepsi genelde boyali
Ama sarisin degilde kirmizisi var ona coooooooktan bindim az vede cok yavas gitme sartiylada olsa birazcik tadini alabildim _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 29.08.2004 - 00:34 Mesaj konusu:
auslander demiş ki:
CBR954RR, sana en yıldızlı tam not
İmla hataları ile başı dertte olan CBR, 2 ayda yazar kıvamında yazılar yazmaya başladı. Yazılar da ağır ağabey misali :P
Aaştırma - geliştirme - sentez - kavrama - uygulama - deneme 8)
CBR : Bu Almanya nın çekeceği var senden
Almanya benden cok cekti vede hale cekiyor :!: amaaaaaa asil sizler cekeceksiniz
Ilk okulu birakip almanyaya gelen birinden bukadar türkce buldugunuza duva etmeniz lazim :oops:
Eminim senin almancan benim Türkcemden cok daha bozuktur :oops:
realbiker demiş ki:
CBR sıradaki motor yamaha mt01 olsun garaja hangisini koyacağıma karar vereyim hmm mt01 mi brutale mi. haberini bekliyorum.
Bu motoru bu sekilde yapmiyacaklari malum :!: en azindan üretileceyi belirlendi :!: simdi bu karari yani MV yada MT karari vermeden önce MT nin son halini bilmek gerekiyor vede ayrica ne zaman gelecegi de daha tam belli degil o yüzden ben derim ki MV Agusta Brutale :!:
niyemi ? MT su an daha bir hayalet ama MV gercek _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız