arkadaslar tecrubelerinize dayanarak bisey danısmak istiyorum.. yaklasık 6 aydır scooterla baslayarak ve arkadaslarımın enduro motorlarıyla devam etmek uzere soft enduro yaptım. scooterımı sattım iki opsiyonum var honda xl 200 yada cok dusuk fiyata ktm 400 low seat. bir kısım ktm nin hakkını veremiyecegimi xl 200 un bi bayan olarak bana daha uyacagını bi kısım da almısken bu fiyata ktmyi dusunmem gerektigini daha dengeli ve guclu oldugu icin zamanla alıstıkca daha cok zevk alıcagımı soyluyorlar...karar veremedim henuz.. low seat oldugundan amortisorleri dusurup ve koltugu kestirirsem ktmde ayaklarım yere degicek ..xl de zaten sorunum yok ..... xl sanki daha mantıklı gibi geliyor bana ama kelepire low seat ktm buldugumdan bir danısmak istedim. gonul ister ki ikisinide alıp xl de baslayıp ktmde devam etmek ama mumkun diil... tesekkurler
Tarih: 28.11.2005 - 22:46 Mesaj konusu:
Honda hayat onda. Herkesin bir bildiği vardır.xl daha mantıklı demekki. _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
BAyan olup olmamanız bence seçimzinizi etkilememeli çok hırçın motorsiklet kullanan bayan arkadaşları tanıyorum.KTM TR'de pek yaygın olmasada özellikle Avrupa'da çok ama çok ciddi fanatikleri olan çok başarılı bir motorsiklettir.Her nasıl bir Ducati Suzuki-Honda-Yamaha ve Kawasakiye kafa tutabiliyorsa raicng motor klasmanında KTM bu 4 japon markasındada üstündür...Korkunuz yoksa kesinlikle KTM'i tavsiye ederim ama biraz çekingen ve kendinize çok güvenmiyorsanız XL200 derim
kafanı karıştırmak istemem tercihini yapmışsın ama hyosung xrx 125 e bakmanı tavsiye ederim.ikinci el xl200 fiyatına sıfır bir motor yedek parça problemi var diyorlar ama bu problem çinliler hariç kimde yokki?
Kayıt: Jun 25, 2004 Mesajlar: 1561 Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa
Tarih: 29.11.2005 - 21:28 Mesaj konusu:
xl200 derım Motoru son demlerıne kadar zorladım sapa saglam motor wallaha ucdum ettım hıc bısey olmadı sapa saglam... motor tavsıye ederım şahsen... Ktm400 ayrı tabe _________________ G?zel
Tarih: 29.11.2005 - 21:39 Mesaj konusu:
çoook fanatik bir hondacı olmama rağmen ktm demek zorundayım gerçi ktm kullanmışlığım yok ama ktm hondadan kötü olamaz xl 200 ler malezyada monte edildiğinden mi bilmiyorum ama çok kötü iki gün kullandım ve kesin olarak vazgeçtim iyiki denemişim!ki ben şehir içine ikinci motor olarak alcaktım ona bile uymadı benim gözümde!! _________________ Hayallerinin pe?inden ko?muyorsan!!Hyyar ol daha iyi!!2002 CBR.1100.XX!!
Tarih: 29.11.2005 - 22:07 Mesaj konusu:
sfgirl,
Bayan olduğunu biliyoruz da...
Yaşını, işini ve motosiklet sürüş amacını bilmiyoruz! Bence sen önce kendini iyice bir tanıt ki kime ne sattığımızı bilelim yani...
Bu arada, murdocklawless'in de söylediği gibi xl200'ün sıfırı yok ama sanırım sen ikinci el bir şey düşünüyorsun.
Neyse, sen önce kendini biraz daha tanıt; Önce bir hoşgeldin diyelim. _________________ Ben Deli Oldum Deli
YUH ULAN...
Tutun Bağlayun Beni
YUH ULAN...
ikinci el xl200 lerde fiyatlar ucmus adamlar neredeyse aldığı paraya satacaklar zaten 200-250 arası alım masrafları tutuyor birde 2. el olması cabası fiyat boylece 4000ytl yi geciyor bu yuzden xl200 den vazgecip hyosung xrx125 i dusunuyorum 4950 fiyatı var.canavar gibi bir kros.baslangıç için ideal.
MOTOR TİPİ : 4 Zamanlı, 4 Sübap Yağ ve Hava Soğutmalı
MARŞ : Elektrikli ve Kick Startlı
HACİM : 124.5cc
BEYGİR GÜCÜ : 12 hp
SİLİNDİR ADEDİ : 1
UZUN. x GEN. x YÜK. : 2190 x 800 x 1160mm
TEKERLERK MESAFESİ : 1425mm
YERDEN YÜKSEKLİĞİ : 295mm
AĞIRLIK : 120 kg
VİTES YAPISI : 1 Aşağı 4 Yukarı
FRENLER : Ön disk Arka tambur
LASTİKLER : 2.75 * 21 45P ön 4.10 * 18 59P arka
YAKIT TANKI : 8 lt.
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 29.11.2005 - 22:23 Mesaj konusu:
Hyosung fena degil galiba pek bir sikayet duymadim, ayrica su zhongshen midir nedir o da baslangic icin guzel bir cross, bir arkadas tarlaya bayira camura cukura dalip cikiyor ve hic bir problem yasamadi _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız