Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MV Agusta BRUTALE S Deliler testi :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MV Agusta BRUTALE S Deliler testi :)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 27.08.2004 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Dil çıkarıyorum Eh nihayet bir MV testi yapabildin yahu...Aylardir bastiriyorum MV de MV diye...
EH sira MV AUGUSTA ya geldimi Göz kırpıyorum ? ? ?

D.D abicim iki üc hafta önce (hakan'in haberi var) MV Agusta 1000 kullandim Çok gülüyorum .Testini yazmadim cünkü bana Motoru veren abi kendi motoru oldugu icin, vede daha 80 km de oldugu icin, bana da kendisi defalarca 3500 deviri gecmemmi vede rodaj yapmami rica ettiyi icin bu testi yazmadim. ben sözünde duran biri olarak hic 3500 deviri gecmedim.
O yüzden motordan pek birsey anlamadim ama rodaji bitsin tekrar verecek ve o zaman rahat rahat gazklayacagim Çok gülüyorum
Tabii ki su yagmur bi dursa da rodaja devam etsek Öfkeliyim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 27.08.2004 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alize77 demiş ki:
O zaman sen öbür güzele bin....F4 1000S varya...sarisin olanini, bulabilirsen tabiiki...bidaha inmezsin üstünden...biliyorum!!!! Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Haklisin boyle bir sarisin dunyada kacirilmaz Gülümsüyorum

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2004 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alize77 demiş ki:
O zaman sen öbür güzele bin....F4 1000S varya...sarisin olanini, bulabilirsen tabiiki...bidaha inmezsin üstünden...biliyorum!!!! Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bu zamanda gercek sarisin bulmak cok zor hepsi genelde boyali Çok gülüyorum
Ama sarisin degilde kirmizisi var ona coooooooktan bindim az vede cok yavas gitme sartiylada olsa birazcik tadini alabildim Çok gülüyorum
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.08.2004 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR, sana en yıldızlı tam not Dil çıkarıyorum

İmla hataları ile başı dertte olan CBR, 2 ayda yazar kıvamında yazılar yazmaya başladı. Yazılar da ağır ağabey misali :P

Aaştırma - geliştirme - sentez - kavrama - uygulama - deneme 8)

CBR : Bu Almanya nın çekeceği var senden Dil çıkarıyorum
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 28.08.2004 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR sıradaki motor yamaha mt01 olsun garaja hangisini koyacağıma karar vereyim hmm mt01 mi brutale mi. haberini bekliyorum.
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.08.2004 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auslander demiş ki:
CBR954RR, sana en yıldızlı tam not Dil çıkarıyorum

İmla hataları ile başı dertte olan CBR, 2 ayda yazar kıvamında yazılar yazmaya başladı. Yazılar da ağır ağabey misali :P
Aaştırma - geliştirme - sentez - kavrama - uygulama - deneme 8)
CBR : Bu Almanya nın çekeceği var senden Dil çıkarıyorum

Almanya benden cok cekti vede hale cekiyor :!: amaaaaaa asil sizler cekeceksiniz Çok gülüyorum
Ilk okulu birakip almanyaya gelen birinden bukadar türkce buldugunuza duva etmeniz lazim :oops: Çok gülüyorum
Eminim senin almancan benim Türkcemden cok daha bozuktur :oops: Çok gülüyorum Çok gülüyorum

realbiker demiş ki:
CBR sıradaki motor yamaha mt01 olsun garaja hangisini koyacağıma karar vereyim hmm mt01 mi brutale mi. haberini bekliyorum.

Bu motoru bu sekilde yapmiyacaklari malum :!: en azindan üretileceyi belirlendi :!: simdi bu karari yani MV yada MT karari vermeden önce MT nin son halini bilmek gerekiyor vede ayrica ne zaman gelecegi de daha tam belli degil o yüzden ben derim ki MV Agusta Brutale :!:
niyemi ? MT su an daha bir hayalet ama MV gercek Dil çıkarıyorum

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal