Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lastikler hakkında bilmeyi istediğiniz 30 şey

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lastikler hakkında bilmeyi istediğiniz 30 şey

lastikler hakkında bilmeyi istediğiniz 30 şey
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
demogorgan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.11.2005 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Dil çıkarıyorum
demogorgan Çevrimdışı demogorgan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kilcik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL

MesajTarih: 30.11.2005 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedat nerden kopyalardin len bunu sen bukadar uzun yazamazsin :md:
1 nisan 1975
Başa dön
kilcik Çevrimdışı kilcik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
soulless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.11.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide en ıyı lastık hangısı dıye yazılsa:)
Başa dön
soulless Çevrimdışı soulless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.11.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yukarıda demişdim ki:,
Alıntı:

Aşağıda linkini verdiğim siteden kendi motorunuzun bilgilerini girerek, orjinal lastik ebadını ve lastik hava değerlerini PSI ve BAR olarak bulabilirsiniz.

http://www.dunloptyres.co.uk/bikeDB/flash/index.html

Arkadaşlar bu linkde ki, motorunuzun modeli için uygun lastikler ve hava basıçları, Dunlop lastikleri takarsanız geçerli olan değerlermiş.

Yani motorunuza takacağınız değişik marka lastikler için ölçüler aynı olsa bile, Hava basınçları değişik olabiliyor.

Örneğin beni motorum 93 model Aprilia Pegaso için ön lastik

Dunlop :100/90-19 57H Tubeless D607 F: 29 PSI
Metzeler :100/90-19 M/C 57H TL TOURANCE FR. - 34 PSI
Continental :100/90 - 19 M/C 57H TL/TT ContiEscape 31 PSI

gibi
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 30.11.2005 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Rica ederim arkadaşlar.
Elimde yıllardır biriktirdiğim çok ama çok fazla materyal var. Merak ettikleriniz olursa mümkün olduğunca bu bilgileri paylaşmak isterim.

bunları sık sık bizimle paylaşırsan mutlu oluruz.sağol Dil çıkarıyorum
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.11.2005 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu değerli bilgiler için sana çok teşekkür ederim. Yolun açık olsun Bravo
Başa dön
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.11.2005 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sedat nerden kopyalardin len bunu sen bukadar uzun yazamazsin

Çok gülüyorum
Yok ya Sedat boşuna MD de HELPER rütbesini almadı Dil çıkarıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 30.11.2005 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yaralı bilgiler.........

HELPER ne demek ki.... Şok oldum ?

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.11.2005 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YARDIMSEVER demek..Tabi bu rütbe için BİLGİ birikimi şart..
Tolga UPRAK ve BARIŞ TOK la birlikte 3 HELPER var sitemizde..
Tabi buna eklenecek isimlerde var,örnegin "yturan"

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.12.2005 - 21:42    Mesaj konusu: lastikler hk da 31.ci bilgi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

31.tubeless lastiklerin icine şambriel kullanilabilir mi?
hayir.asiri isi olusumu şambrielin patlamasina sebep olabilir.
jantlari tubeless lastiklere gore tasarlanmis motorlarda,ani hizlanma ve frenlemelerde şambrielli lastik janttan kayabilir ve lastigin patlamasina yol acabilir.
(kaynak:honda dylan 150 kullanma ve bakim kitabi)
NOT: şambriel,fr.ca (chambre a air= şambr a er=hava odasi)dan gelmedir.
fikradir,anlatilir:alev sondurmek icin kullanilan marpuc=lans vs ye,(alev orten huni) yerine ala fontan foni de deniyormus. Çok gülüyorum
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 29.12.2005 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bilgiler yarış motorları için uygun gibi geldi bana.
dolunay06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/Keçiören

MesajTarih: 29.12.2005 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEDAT GÜVEN, abi eline sağlık Dil çıkarıyorum
Başa dön
dolunay06 Çevrimdışı dolunay06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
saf_sansar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış guseldı elıne koluna saglık :alkış
SparCoO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peugeot 103 için iyi yoltutan bi lastik arıyorum bu yabancı sitelerde görmüştüm çok güzel yarış tipi lastikler takmışlar onlardan nerede bulurum istanbulda ve kaç para civarındadır acaba
Başa dön
SparCoO Çevrimdışı SparCoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgi ve tecrübeni paylaştığın için teşekkürler.sedat güven.
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal