Tarih: 30.11.2005 - 13:06 Mesaj konusu:
Ben yukarıda demişdim ki:,
Alıntı:
Aşağıda linkini verdiğim siteden kendi motorunuzun bilgilerini girerek, orjinal lastik ebadını ve lastik hava değerlerini PSI ve BAR olarak bulabilirsiniz.
Tarih: 30.11.2005 - 13:18 Mesaj konusu:
Alıntı:
Rica ederim arkadaşlar.
Elimde yıllardır biriktirdiğim çok ama çok fazla materyal var. Merak ettikleriniz olursa mümkün olduğunca bu bilgileri paylaşmak isterim.
bunları sık sık bizimle paylaşırsan mutlu oluruz.sağol _________________ no past no future
Tarih: 30.11.2005 - 13:43 Mesaj konusu:
Alıntı:
sedat nerden kopyalardin len bunu sen bukadar uzun yazamazsin
Yok ya Sedat boşuna MD de HELPER rütbesini almadı _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 30.11.2005 - 14:12 Mesaj konusu:
YARDIMSEVER demek..Tabi bu rütbe için BİLGİ birikimi şart..
Tolga UPRAK ve BARIŞ TOK la birlikte 3 HELPER var sitemizde..
Tabi buna eklenecek isimlerde var,örnegin "yturan" _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 03.12.2005 - 21:42 Mesaj konusu: lastikler hk da 31.ci bilgi
31.tubeless lastiklerin icine şambriel kullanilabilir mi?
hayir.asiri isi olusumu şambrielin patlamasina sebep olabilir.
jantlari tubeless lastiklere gore tasarlanmis motorlarda,ani hizlanma ve frenlemelerde şambrielli lastik janttan kayabilir ve lastigin patlamasina yol acabilir.
(kaynak:honda dylan 150 kullanma ve bakim kitabi)
NOT: şambriel,fr.ca (chambre a air= şambr a er=hava odasi)dan gelmedir.
fikradir,anlatilir:alev sondurmek icin kullanilan marpuc=lans vs ye,(alev orten huni) yerine ala fontan foni de deniyormus.
Peugeot 103 için iyi yoltutan bi lastik arıyorum bu yabancı sitelerde görmüştüm çok güzel yarış tipi lastikler takmışlar onlardan nerede bulurum istanbulda ve kaç para civarındadır acaba
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız