Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizce en güzel ses çikaran motor hangisi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizce en güzel ses çikaran motor hangisi?

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.12.2005 - 10:32    Mesaj konusu: Sizce en güzel ses çikaran motor hangisi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben bi honda gordum sesi 125 lik gibiydi ben yeni motor alacam seesi boguk ve cok sesli olmasini istiyorum.sizce 30.000 km gecen 2.el motorlar iyimi?ucuz ve kaliteli 2.el motor ilanlarini nerden bulabilirim??
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 03.12.2005 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaslar ben bi honda gordum sesi 125 lik gibiydi

kesin hondanın cbr 125dir

Alıntı:

ben yeni motor alacam seesi boguk ve cok sesli olmasini istiyorum

ilk motorun olmuyacaksa er-5 tavsiye ederim

Alıntı:

30.000 km gecen 2.el motorlar iyimi?

bence hayır gelmez o motordan (benim görüşüm bu

Alıntı:

ucuz ve kaliteli 2.el motor ilanlarini nerden bulabilirim??

www.sahibinden.com

hıııııım ban göre en güzel ses Aprilia coponord etv1000 sesi

HOŞGELDİN armıza
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.12.2005 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r5 kawasakinin modeli deilmi?
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
next
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 03.12.2005 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Harley

***B?FE TEAM***
Başa dön
next Çevrimdışı next Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda 954RR.SeS istiyorsan
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki bu hondanin hala üretimi varmi ?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

arkadaslar yamaha r 1 in nasil sesi var dikkat cekiyomu yoksa??
Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayır yok fakat temiz olarak 2.elini bulma imkanın vardır.Bunla az sayıda çıkan modellerdir.929.954 bulursan büyük bir şans olur
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harleyin sesi süper...(yarış motorları kadar olmsada)

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ses istiyorsan suzi derim.ikinci el ilanlara fikir acısından sahibinden.com adresinden bakabilirsin.30000 km çok bence ikinci el için para vermeye deymez.haa ilk sahibiysen ve temiz binmişsen fazla km olanlara lafımız yok yanlıs anlasılmasın
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 in sesi nasil ?

Son Mesajdan 28 saniye:

r1 in sesi nasil ?
Başa dön
infinite
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ses istiyorsan özellikle karbüratör besleme ürünlere bakacaksın...

sesleri özellikle daha gırtlaktan ve haşin çıkıyor

Kawasaki ZX serisi özellikle ZX-6 gibi ses çıkaran yoktur

ve eşsiz olarak kabul ettiğim ilk yıllarında yine karbüratör beslema olan yamaha R1 ..üstüne tanımam
Başa dön
infinite Çevrimdışı infinite Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 in sesi boguk muu ben dikkat cekecek cok hos bi ses istiyorum insanin 1 km uzaktan icini gumletecek bi ses
Başa dön
infinite
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 in sesi aşırı akustik dikkat çekmek istiyorsan ZX-6R veya 99-2000 model R1 alacaksın bırak 1 km yi 5km den duyulur sesin Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
infinite Çevrimdışı infinite Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.12.2005 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki zx 6r'nin 2005 modelide aynimidir?

Son Mesajdan 28 saniye:

2000 model r1 lerin fiyatlari tahmini ne kadardirr

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

arkadaslar su motoru buldum ZX R-6 98 model 18.000 km yapmis

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

kusura bakmayin yanlis fotoyu koydum arkadaslar bu motor 18 bin km yapmis 98 model 8 milyara veriyo nasil sizce sakarya'dan misss

Son Mesajdan 3 saat 59 dakika sonra eklendi:

R1 lerin 98 ve 99 modelleri nasil ses çikariyo? ya ben batman'da kaldigim icin fazla bilgim yok
Başa dön
zirdeli17
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2005 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta buyuk motor alacaksan zx10rr ve r1 lerin sesleri güzel bence en güzel ses cıkaran motor 73 model jawa dır (bizim burada kara jawa derler) küt küt küt sayar böyle
Başa dön
zirdeli17 Çevrimdışı zirdeli17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal