Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yarın (29 Ağustos) Pınarbaşı Ulaşım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yarın (29 Ağustos) Pınarbaşı Ulaşım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 28.08.2004 - 16:00    Mesaj konusu: Yarın (29 Ağustos) Pınarbaşı Ulaşım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar iki üç gündür konuştuğum pek çok arkadaş yarın yarışlarda olmak istemesine karşın ulaşım konusunda endişelerini dile getiriyorlar. Özellikle ulaşım için araca sahip olmayan arkadaşlar...
Yarın Pınarbaşına araçlarıyla gidecek ve araçlarında yeri müsait olan arkadaşlar buraya yazarlarsa bir şekilde organize olmak mümkün olabilir diye düşünüyorum Dil çıkarıyorum
Yada bu konuda başka fikri olanlar tabii, örneğin birlikte araç kiralamak gibi :oops:
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 28.08.2004 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın istediğiniz yere gelebilirim ve eşim gelmezse(gelecek gibi gözüküyo) bir kişi alma ihtimal,i olabilir...
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2004 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

(gelecek gibi gözüküyo)

Çoook sevindikkkkk Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 28.08.2004 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım yarın izmirden hiçbir motordelisi pınarbaşına gitmeyecek sadece ben yazmışım Ağlıyorum
Bu durumda topluca gitmede olmayacak neyse yalnız gideriz.
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2004 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla PM lerle de birilerine ulaşmaya çalıştım ama ya kimse gelmiyor ya da gelenler genelde motorlarıyla ve co-rider larıyla geliyorlar 8) bence ikincisi daha akla yakın 8)
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 28.08.2004 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla gerekten coşkulu bir hava yok bea,nedendir acaba Ağlıyorum

Neyse yarın nasıl olsa gelen gelicek,mühim olan MD olarak güzel bir ortam kurmak
Dil çıkarıyorum

Yarın görüşmek üzere...
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 28.08.2004 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım yarın yağmur yagmaz burada cok yağıyor inşallah gününüz eğlenceli geçer Dil çıkarıyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.08.2004 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yola çıkmadan önce "Günaydın"
Biz az sonra yola çıkıyoruz; Burada yağmur ihtimali %0 gözüküyor... Güzel bir gün olacak...
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 29.08.2004 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bugün çalışıyorum... orda olmayı çok isterdim.. Gidenlere ii seyirler..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal