teşekkur ederim sagolun
Bu kask bu kadar kotu mu millet kullanmıyor bugun izmir yarışına gittim kimse kask kullanmayı tenezzül bile etmemiş kullanan bilinçli insanlar var ama ne olacak pist içindeyiz deyip es gecenlerde vardı hayatımız bu kadar ucuz olmamalı bence
Tarih: 30.08.2004 - 04:52 Mesaj konusu:
bikerboyz demiş ki:
Dün ilk düşüşümü yaşadım ve düşüşlerin bana göre en kötüsü olduğun yere düşmek bence ..........................
Ya, bu karizma olayini cok ciddiye aliyorsunuz..Hic oyle sey olurmu? Ya allah korusun 80-90 la giderken dusseydin?
Gecmis olsun...ama oyle seyler dusunme, motor bu dusecek tabii....olur bunlar.
kafa haricinde kırık varmı. Noldu ne bitti anlatmıyonda artık neyse geçmiş olsun. tekmiydin motorda? _________________ KORKU'lary y?z?nden insan hayatta kalyr. Korkmayansa Trenin altynda..
Tarih: 30.08.2004 - 17:38 Mesaj konusu:
aksugursel demiş ki:
................bugun izmir yarışına gittim kimse kask kullanmayı tenezzül bile etmemiş kullanan bilinçli insanlar var ama ne olacak pist içindeyiz deyip es gecenlerde vardı hayatımız bu kadar ucuz olmamalı bence
hehe
yarıscılardan bahsetmek istemedim D.D abi benim demek istediğim yarış bölgesindeki motorlu kullanıcılardı
tekrardan düzelteyim motorcularda kask yoktu
bu arada dususun en kotusu derken sunu soylemek ıstedım kontrolsuz dusus bence en kotusu 90 la gıderken motoru belkı altından atabılırsın ama oldugun yerde dusersen bu bıraz zor demek ıstıyorum tabııkı sızler benden daha deneyımlı ve bılgılısınız ben sadece yenı baslayacaklara
aman yaw 5 metre demesınler taksınlar o kaskı dıyorum cunkı ılk kafam yere carptı ve kask olmasaydı kesın bırseyler olurdu kısa mesafede olsa taksınlar su kaskı diyprum
Tarih: 30.08.2004 - 23:12 Mesaj konusu:
aksugursel demiş ki:
hehe
yarıscılardan bahsetmek istemedim D.D abi benim demek istediğim yarış bölgesindeki motorlu kullanıcılardı
tekrardan düzelteyim motorcularda kask yoktu
bu arada dususun en kotusu derken sunu soylemek ıstedım kontrolsuz dusus bence en kotusu 90 la gıderken motoru belkı altından atabılırsın ama oldugun yerde dusersen bu bıraz zor demek ıstıyorum tabııkı sızler benden daha deneyımlı ve bılgılısınız ben sadece yenı baslayacaklara
aman yaw 5 metre demesınler taksınlar o kaskı dıyorum cunkı ılk kafam yere carptı ve kask olmasaydı kesın bırseyler olurdu kısa mesafede olsa taksınlar su kaskı diyprum
Anladim, ayni seyleri diyoruz... Belki hatirlarsin, burada bir aralar "DISIPLIN, disiplin..." filan diye takmistim...
Bu binis-surus disipliniydi. Motora binerken ibadet eder gibi hazirlanmak lazim. Kulaklik, sonra kask, sonra eldivenler... Yazimmistim ben hep kendi kendime konusurum diye :-| En cok ettigim laf, "en son eldivenler...en son eldivenler" lafidir. :-D
Yani eldivenleri taktiginizda geri kalan son is motora binip calistirmak oluyor. Dolayisi ile TAM kusama burunmus oluyorsunuz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız