Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk Düşüş ve İyiki kask

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk Düşüş ve İyiki kask

İlk Düşüş ve İyiki kask
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aksugursel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.08.2004 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkur ederim sagolun
Bu kask bu kadar kotu mu millet kullanmıyor bugun izmir yarışına gittim kimse kask kullanmayı tenezzül bile etmemiş kullanan bilinçli insanlar var ama ne olacak pist içindeyiz deyip es gecenlerde vardı hayatımız bu kadar ucuz olmamalı bence
Başa dön
aksugursel Çevrimdışı aksugursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozhan_xx
Üye
Üye

Nereden: bursa /inegöl

MesajTarih: 29.08.2004 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsunnnnnn :-|
Başa dön
ozhan_xx Çevrimdışı ozhan_xx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 29.08.2004 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun !..
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motoberk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Batykent

MesajTarih: 29.08.2004 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş ola gürsel abi ii kurtulmuşun walla
bikerboyz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.08.2004 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün ilk düşüşümü yaşadım ve düşüşlerin bana göre en kötüsü olduğun yere düşmek bence

abı en kotusu o
yanı motor neydı
kasksız surme sakın !!

msn: eray83@hotmail.com
Başa dön
bikerboyz Çevrimdışı bikerboyz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 30.08.2004 - 04:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikerboyz demiş ki:
Dün ilk düşüşümü yaşadım ve düşüşlerin bana göre en kötüsü olduğun yere düşmek bence ..........................

Ya, bu karizma olayini cok ciddiye aliyorsunuz..Hic oyle sey olurmu? Ya allah korusun 80-90 la giderken dusseydin?
Gecmis olsun...ama oyle seyler dusunme, motor bu dusecek tabii....olur bunlar.

HER zaman TAM kusam ............ Dil çıkarıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ayhan_xv250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Kadyk?y

MesajTarih: 30.08.2004 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum.
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.08.2004 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun..son düşüşün olur umarım... :-|
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 30.08.2004 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksugursel, geçmiş olsun ..... Üzgünüm

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
niko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.08.2004 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafa haricinde kırık varmı. Çok gülüyorum Noldu ne bitti anlatmıyonda artık neyse geçmiş olsun. tekmiydin motorda?
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.08.2004 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksugursel, geçmiş olsun. Son olsun ...
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.08.2004 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksugursel demiş ki:
................bugun izmir yarışına gittim kimse kask kullanmayı tenezzül bile etmemiş kullanan bilinçli insanlar var ama ne olacak pist içindeyiz deyip es gecenlerde vardı hayatımız bu kadar ucuz olmamalı bence

Ne yani "pistteki yarismacilar" da mi kask yoktu ????
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
aksugursel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.08.2004 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe
yarıscılardan bahsetmek istemedim D.D abi benim demek istediğim yarış bölgesindeki motorlu kullanıcılardı

tekrardan düzelteyim motorcularda kask yoktu

bu arada dususun en kotusu derken sunu soylemek ıstedım kontrolsuz dusus bence en kotusu 90 la gıderken motoru belkı altından atabılırsın ama oldugun yerde dusersen bu bıraz zor demek ıstıyorum tabııkı sızler benden daha deneyımlı ve bılgılısınız ben sadece yenı baslayacaklara
aman yaw 5 metre demesınler taksınlar o kaskı dıyorum cunkı ılk kafam yere carptı ve kask olmasaydı kesın bırseyler olurdu kısa mesafede olsa taksınlar su kaskı diyprum
Başa dön
aksugursel Çevrimdışı aksugursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.08.2004 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksugursel demiş ki:
hehe
yarıscılardan bahsetmek istemedim D.D abi benim demek istediğim yarış bölgesindeki motorlu kullanıcılardı

tekrardan düzelteyim motorcularda kask yoktu

bu arada dususun en kotusu derken sunu soylemek ıstedım kontrolsuz dusus bence en kotusu 90 la gıderken motoru belkı altından atabılırsın ama oldugun yerde dusersen bu bıraz zor demek ıstıyorum tabııkı sızler benden daha deneyımlı ve bılgılısınız ben sadece yenı baslayacaklara
aman yaw 5 metre demesınler taksınlar o kaskı dıyorum cunkı ılk kafam yere carptı ve kask olmasaydı kesın bırseyler olurdu kısa mesafede olsa taksınlar su kaskı diyprum

Anladim, ayni seyleri diyoruz... Belki hatirlarsin, burada bir aralar "DISIPLIN, disiplin..." filan diye takmistim...
Bu binis-surus disipliniydi. Motora binerken ibadet eder gibi hazirlanmak lazim. Kulaklik, sonra kask, sonra eldivenler... Yazimmistim ben hep kendi kendime konusurum diye :-| En cok ettigim laf, "en son eldivenler...en son eldivenler" lafidir. :-D

Yani eldivenleri taktiginizda geri kalan son is motora binip calistirmak oluyor. Dolayisi ile TAM kusama burunmus oluyorsunuz.

Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: maltepe-istanbul

MesajTarih: 31.08.2004 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksugursel, geçmiş olsun Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal