Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBX 250 Twister kaçtan gidiyo?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBX 250 Twister kaçtan gidiyo?

CBX 250 Twister kaçtan gidiyo?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tarpin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 16.12.2005 - 00:48    Mesaj konusu: CBX 250 Twister kaçtan gidiyo? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, sizden yardım bekliyorum. Özellikler:

Motor: (Başlıkta belirttiğim gibi) CBX 250 Twister
Trafiğe çıkış: Kasım/2004, Model: 2005 , Km: 7.800
Alış Fiyatı : 5.750
Şimdiki fiyatı: 6.450

Problem: Motorumu bir arkadaşım istiyor ve benden fiyat bekliyor. Ben de 500'lük almak için olaya sıcak bakıyorum ama bu işleri bilmediğim için ona fiyat veremiyorum.

Motorumun resmi aşağıda:

Aksesurlar (Ön cam + Depo üstü çanta ve arka bagaj) hariç sizce kaç YTL istemeliyim ki ne ben mağdur olayım ne de arkadaşım mağdur olmasın?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
keremp
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.12.2005 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyle cokda bi kompetan değilim bu konuda ama son zamanlarda araştırdığım ve gördüğüm ilanlardan anladığım kadarıyle 4500-4700ytl anca eder.

arkadasınada sanada hayırlı olsun
:MTR:
Başa dön
keremp Çevrimdışı keremp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yolcu61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2005 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynısından bende var.arka bagaj(kappa)ön cam(yamaha)
motor koruma demiri.2004 trafik çıkışlı,6500km de
5000 veriyorlar.
Başa dön
yolcu61 Çevrimdışı yolcu61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmirimtam35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: IZMIR*ISTANBUL/GÖZTEPE

MesajTarih: 16.12.2005 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keremp, dediği gibi 4500 civarı istersen yaz ayını bekle 150/200 daha fazla eder belki

Alayyna isyan ölümüne gözgöz.......
Başa dön
izmirimtam35 Çevrimdışı izmirimtam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.12.2005 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de aynısı var.

Sıfırı şu an 6596 YTL. (146 YTL. zam gelmiş)

Alış fiyatını yazmışsın ama aksesuvarlarla birlikte toplam maliyetini yazmamışsın!

Motosikleti üzerindeki aksesuvarlarla birlikte vermeyi düşünüyor ve makul ve mantıklı fiyat istiyorsan:

Bence 5500 YTL uygundur! Ancak, kazasız kusursuz orijinal olması halinde (fotoğraftaki motosiklet boyalı gibi geldi bana)...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
keremp
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.12.2005 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

keremp, dediği gibi 4500 civarı istersen yaz ayını bekle 150/200 daha fazla eder belki

forumda ilanlar var, dahada ucuza verenler var. bi bakın isterseniz sizlerde göreceksiniz!
hatta bi arkadaş 4,350 istiyordu. gerci o 12-13bin km lerdeydi. genede kıyaslamak için olması gerekli herhalde..
Başa dön
keremp Çevrimdışı keremp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 10.01.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guncelledim............................................
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 10.01.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tatlı motor ama ben pek begenmiyorum granajını
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.01.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toptan alcaksan bişeyler yaparız.kaç kilo düşünüyorsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_tekteker, bunda grenaj ne arar dostum (olduğuna dua et)? Boşuna naked dememişler. Çulsuz motor işte Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MototaL da bayandan acayıp temız 2005 model 500 km de daha cıllop gıbı kırmızı 5 500 YTL cok temızz pahalı bu
Başa dön
Carmencita Çevrimdışı Carmencita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem arkadaşın hem sen üzülmeyeceksen makul tek fiyat 4.750 ve 5.000 ytl arası iyi bence Dil çıkarıyorum alana satana hayırlı olsun
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lawbreaker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: B.Ba?y-Yst.

MesajTarih: 11.01.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 i 4750 altına vermek hata olur bence Gülümsüyorum
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bayandan acayıp temız

Eminim öyledir; Tertemizdir dışı! Ya içi?
Bir bayanın kullandığı motosikleti almak istemem...
Hele o motosiklet o bayanın ilk göz ağrısı ise... Amman ha!
ugok67
Üye
Üye

MesajTarih: 11.01.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni...daha rodajı bitmemiş..neden böyle konuştun..
bayan motorcuları küstürmeyelim..estetik katıyorlar bize.. Bravo
Başa dön
ugok67 Çevrimdışı ugok67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal