Tarih: 19.12.2005 - 13:55 Mesaj konusu:
Tenere600, tavırlarına dikkat et,yazdıkların yara deşmekten başka bişey degil,
KOnu dahilinde yazmaya özen göstermelisin..İnce dokundurmalar yerine dürüst ve dogrudan yazarsan daha etik düşecektir. _________________
Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 619 Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]
Tarih: 19.12.2005 - 14:10 Mesaj konusu:
valla yuruyus uzun ve yorucuydu uzak$ahsi, biz de arabayla gittik sijak sijak..
oldman abi, birak bizim ybrleri touringleri, her enduro yururmuydu o balcikta bilmiyorum.. (ah bi xt660'm olsaaaaa dara rara-rara da-rarara rara-rararaaaaam) _________________ Ankara Kale Grubu http://motorrehberi.blogspot.com/
Tarih: 19.12.2005 - 14:14 Mesaj konusu:
Hakan_R1, esas sen dikkat et tavrına :öfke: ,Öyle kulaktan dolma, yalan yanlış bilgilerle, bütün bir grubun ne nankörlüğünü bıraktın, ne vicdansızlığını. Bizde senin her dediğini yedik yuttuk zannediyorsun sanırım. Şimdi kendi kendimize Nankörüz biz ,diyincemi. sert yapıyorsun. Bu nasıl demokrasi anlayışıysa, sen bize ağzına ne gelirsen söyle biz kendi kendimize bile, konuşamayalım. _________________ Ankara Kale Grubu
Hakan_R1, esas sen dikkat et tavrına :öfke: ,Öyle kulaktan dolma, yalan yanlış bilgilerle, bütün bir grubun ne nankörlüğünü bıraktın, ne vicdansızlığını.
bakınız dikkatinizi cekiyorum :!:
kulaktan dolma yalan ve yanlış bilgi :!:
Tarih: 19.12.2005 - 14:35 Mesaj konusu:
Tenere600, hatalısın.
Çünkü belki uzlaşarak tatlıya baglanacak bir durumu hiç alakasız bir yerde gündeme getirip yaraya tuz döken ve can yakan sensin..Ben degilim dimi?
Evet Nankörlükle suçladım ama kimi?
MD nin bizim grubumuzun oluşmasında katkısı yok diyenleri..
Sen bunların içindesen evet açık yüreklilikle NANKÖR sün,bunu söylemekte neden bu kadar kendini kasıyorsunki..MD senin ve benim bir çok dost kazanmamıza ve bir çok ortamları yaşamamıza araç oldu..bunu kabul etmemek hiçde adil degil.
Sen eger MD den sadece 1 dost edinmiş olsan bile bunu kar bilmeslizin.ÇÜNKÜ HEP DERİMKİ;
"Dostlukların KARABORSA ya düştüğü bu dönemlerde bu dostluklarımıza sımsıkı sarılmalıyız"
işte olaylara böyle bakarsan MD için nankörlük yapıldıgını görürsün..Siz sadece temeli 4 yıl öncesine dayanan MD grubunun bu iletişimini kullanarak güzel dostluklar edindiniz ama kabul edersinki bunun oluşmasında MD nin katkısını görmezden gelmek portalımıza bir haksızlıktır..
Burda herkez gelici geçici ..30 yıllıgına bu domaini register ettim,ben yaşamam,sen yaşamazsın,ali yaşamaz,veli yaşamaz ama Motordelisi.com hep olacak..Bir gün Hakan gidecek bir başkası gelecek,bir gün Tenere gidecek yine bir başkası gelecek ama MD degişen bişey olmayacak hep güzelliklere vesile olacak..
İşte sizin anlamadıgınız bu,ben kendime söylenenlerden çok BİZİM dediğimiz MD nin hakkının yenmesine kızdım..
Bunu anlasaydınız zaten bunları konuşuyor olmazdık.
Tüm yaşanan diyaloglardan sonra bile ben Ankara'ya gelip bir acı kahvenizi içecemki 40 yıl hatrınız olsun..
Sevgiler. _________________
Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 619 Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]
Tarih: 19.12.2005 - 14:37 Mesaj konusu:
Hakan_R1 demiş ki:
Çünkü belki uzlaşarak tatlıya baglanacak bir durumu hiç alakasız bir yerde gündeme getirip yaraya tuz döken ve can yakan sensin..Ben degilim dimi?
Hatan var Hakan sensin. Butun gece en az 2 saat suren hararetli tartismalardan sonra alinan ortak kararlari Kayhandan ogrenip uzlasma talebimizi ve bu konudaki onerilerimizi sorularimizi beklemeden populist oynayan, "once davranan" olmak icin cevabimizi beklemeden HAKARET DOLU bir mesajla bizi karsilayan sensin. _________________ Ankara Kale Grubu http://motorrehberi.blogspot.com/
Tarih: 19.12.2005 - 14:40 Mesaj konusu:
Dae666, tamamen yanlış düşünüyorsun ama sana göre dogruki bunu yazmışsın ama bana görede ben haklıyım..Yani çıkışı olmayan bir labirent..
Ben açık ve NET yazdım Motordelisi ANKARA bölgemiz için sizden isimler bekliyorum ve yakında zaten tam olarak istediğimiz görev alanlarını belirten bir bildiri yazacagız..
Konu bundan ibaret ,diğer tartışma konularında benim olmadıgım bir yerde benim için Rant saglayan,sizi kullanan bir adam yorumu yapılırsa o zaman haliyle bende cevabını o seviyede yaparım.
Anlaşılır oldu sanırım.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız