Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
doksanalti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.12.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sahane olmus elıne saglık erkan ve diğer arkadaslarım . . . :alkış :alkış
Dur dese kalpler durur.
Başa dön
doksanalti Çevrimdışı doksanalti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chameleon
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 19.12.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenmişsiniz valla,
hele fotoğraflar cidden süper... Çok gülüyorum
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.12.2005 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003, Nankörüz abi biz, muhalefetiz, onun için binmedik motorlara Çok gülüyorum
bmkeskin
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar süper gezi olmuş ama kırıldım size bana niye haber vermediniz Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum ayaklarınıza sağlık

B.Mehmet KESKİN
Ulş.Çvş.
Başa dön
bmkeskin Çevrimdışı bmkeskin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oki
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aNKaRa

MesajTarih: 19.12.2005 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmkeskin,
sen sabahlara kadar iç :!:
ondan sonra sız :!: uyanama :!:
sonra neden haber vermediniz... Çok gülüyorum
Başa dön
oki Çevrimdışı oki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.12.2005 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600, tavırlarına dikkat et,yazdıkların yara deşmekten başka bişey degil,
KOnu dahilinde yazmaya özen göstermelisin..İnce dokundurmalar yerine dürüst ve dogrudan yazarsan daha etik düşecektir.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ince dokundurma degil bu hakan abim, nankorsek nankoruz, muhalefetiz var mi..
Çok gülüyorum
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD toplantı sonrasında kırsala yoneldı haa Öfkeliyim gerılla savasına mı gırıyorsunuz Çok gülüyorum

Yaz gelsın yazz, bulusalım gezelım, gulelım eglenelım Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla yuruyus uzun ve yorucuydu uzak$ahsi, biz de arabayla gittik sijak sijak..
oldman abi, birak bizim ybrleri touringleri, her enduro yururmuydu o balcikta bilmiyorum.. (ah bi xt660'm olsaaaaa dara rara-rara da-rarara rara-rararaaaaam)
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, esas sen dikkat et tavrına :öfke: ,Öyle kulaktan dolma, yalan yanlış bilgilerle, bütün bir grubun ne nankörlüğünü bıraktın, ne vicdansızlığını. Bizde senin her dediğini yedik yuttuk zannediyorsun sanırım. Şimdi kendi kendimize Nankörüz biz ,diyincemi. sert yapıyorsun. Bu nasıl demokrasi anlayışıysa, sen bize ağzına ne gelirsen söyle biz kendi kendimize bile, konuşamayalım.
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 demiş ki:
Biz de senin her dediğini yedik yuttuk zannediyorsun sanırım.
Tenere, yemezler...
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
oki
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aNKaRa

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 demiş ki:
Hakan_R1, esas sen dikkat et tavrına :öfke: ,Öyle kulaktan dolma, yalan yanlış bilgilerle, bütün bir grubun ne nankörlüğünü bıraktın, ne vicdansızlığını.

bakınız dikkatinizi cekiyorum :!:
kulaktan dolma yalan ve yanlış bilgi :!:
Başa dön
oki Çevrimdışı oki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600, hatalısın.
Çünkü belki uzlaşarak tatlıya baglanacak bir durumu hiç alakasız bir yerde gündeme getirip yaraya tuz döken ve can yakan sensin..Ben degilim dimi?
Evet Nankörlükle suçladım ama kimi?
MD nin bizim grubumuzun oluşmasında katkısı yok diyenleri..
Sen bunların içindesen evet açık yüreklilikle NANKÖR sün,bunu söylemekte neden bu kadar kendini kasıyorsunki..MD senin ve benim bir çok dost kazanmamıza ve bir çok ortamları yaşamamıza araç oldu..bunu kabul etmemek hiçde adil degil.
Sen eger MD den sadece 1 dost edinmiş olsan bile bunu kar bilmeslizin.ÇÜNKÜ HEP DERİMKİ;
"Dostlukların KARABORSA ya düştüğü bu dönemlerde bu dostluklarımıza sımsıkı sarılmalıyız"
işte olaylara böyle bakarsan MD için nankörlük yapıldıgını görürsün..Siz sadece temeli 4 yıl öncesine dayanan MD grubunun bu iletişimini kullanarak güzel dostluklar edindiniz ama kabul edersinki bunun oluşmasında MD nin katkısını görmezden gelmek portalımıza bir haksızlıktır..
Burda herkez gelici geçici ..30 yıllıgına bu domaini register ettim,ben yaşamam,sen yaşamazsın,ali yaşamaz,veli yaşamaz ama Motordelisi.com hep olacak..Bir gün Hakan gidecek bir başkası gelecek,bir gün Tenere gidecek yine bir başkası gelecek ama MD degişen bişey olmayacak hep güzelliklere vesile olacak..
İşte sizin anlamadıgınız bu,ben kendime söylenenlerden çok BİZİM dediğimiz MD nin hakkının yenmesine kızdım..
Bunu anlasaydınız zaten bunları konuşuyor olmazdık.
Tüm yaşanan diyaloglardan sonra bile ben Ankara'ya gelip bir acı kahvenizi içecemki 40 yıl hatrınız olsun..
Sevgiler.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
Çünkü belki uzlaşarak tatlıya baglanacak bir durumu hiç alakasız bir yerde gündeme getirip yaraya tuz döken ve can yakan sensin..Ben degilim dimi?

Hatan var Hakan sensin. Butun gece en az 2 saat suren hararetli tartismalardan sonra alinan ortak kararlari Kayhandan ogrenip uzlasma talebimizi ve bu konudaki onerilerimizi sorularimizi beklemeden populist oynayan, "once davranan" olmak icin cevabimizi beklemeden HAKARET DOLU bir mesajla bizi karsilayan sensin.
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dae666, tamamen yanlış düşünüyorsun ama sana göre dogruki bunu yazmışsın ama bana görede ben haklıyım..Yani çıkışı olmayan bir labirent..
Ben açık ve NET yazdım Motordelisi ANKARA bölgemiz için sizden isimler bekliyorum ve yakında zaten tam olarak istediğimiz görev alanlarını belirten bir bildiri yazacagız..
Konu bundan ibaret ,diğer tartışma konularında benim olmadıgım bir yerde benim için Rant saglayan,sizi kullanan bir adam yorumu yapılırsa o zaman haliyle bende cevabını o seviyede yaparım.
Anlaşılır oldu sanırım..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal