Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD sagduyuyu elden bırakmayın arkadaslarım Dil çıkarıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mustyb
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-gaziemir

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy doğa falan süpper abi yaw
güzel yerler gezmiş keşfetmiş yine ankara MD

Mustafa KAPTAN (20 Haziran 1985)
Başa dön
mustyb Çevrimdışı mustyb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
sana göre dogru ki bunu yazmışsın ama bana göre de ben haklıyım..Yani çıkışı olmayan bir labirent.

Isin asli burda labirent falan yok.

Sadece "hakan abi hakkini ariyor" goruntusu ardinda yaptigin fevri cikislar var, bizden toplanti sonucu rica etmene ragmen bizim toplanti sonucunu yayinlamamizi beklemeden yaptigin aciklamalar var... Bir de insana bu fevri cikislarin o kadar da hiddet ve dus kirikligi ile tetiklenmedigini dusunduren bir seri acayiplik var...

O maillar eline 20 gun once gecmisti, neden durup durup eline gectikten 20 gun sonra patladin anlamiyorum mesela...
Elinde hiddetle sarfettigin hakaretler ve kucuk dusurmelere yakismayacak kadar kisa 2 satirlik yazi olmasina ragmen, her 2 cumlede bir "istemeyen gider" haykirislari ve imalari ne oluyor acaba?
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
oki
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aNKaRa

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1,
kimsenin "MD nin bizim grubumuzun oluşmasında katkısı yok diyenleri.. "
böyle bişey söylediğini hatırlamıyorum...

Eğer bir gün gelip bizleri tanıma fırsatın olursa ne demek istediğimiz daha iyi anlayabilirsin...

Diğer bir konu şu:
bunu defalarca söledim ama sana söyleme fırsatım olmadı :!:
mail grubundaki kişilerin hepsinin birbirini tanıma zorunlulugu var :!:
biri geyikmi yapıyor yoksa ciddimi bir diğeri anlıyor :!:
sen kişileri tanımadığın için bu ayrımı yapamadın...
yapmanda beklenemezdi zaten :!:
senin en büyük hatan kulaktan dolma yanlış bilgilerle hareket etmen :!:
Başa dön
oki Çevrimdışı oki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 ,bizimle kişisel polemiğe girme artık.Biz sana cevabımızı, toplu halde yazdık. Buraya gelip bizi tanımadığın sürecede, bu problemler çözülmez. İnşallah sen gelene kadar da, burada birileri olur. Çünkü senin 2 tane yandaşın, buraya bölüp parçalamaya başladılar bile. Tebrikler. :alkış
Başa dön
Tenere600 Çevrimdışı Tenere600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okana katiliyorum, o mesajlarin sahiplerine kendilerini savunma firsati bile vermedin. Sen ---------- (sildim) basladilar daha cevap bile yazmamis ankara md ye saldirmaya.

Mesela arkasinda durdugun "rant" imasi sadece 1 (bir) mailda geciyor ve dahasi o mailin yazari da "(ya da iyi niyet)" yazarak hakkini yememeye calismis. Ama sen bunu gormezden gelip mesajinda md yazana kafadan giristin. Bu mu uzlasmacilik?

(Laf arasinda, son sozu doseyip topik kapatma gelenegi de cok can sikici oldu artik)

En son Dae666 tarafından 19.12.2005 - 15:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
dormicum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Hakan_R1, (Şahsen tanışmadığımız için bu şekilde hitap etmeyi uygun görüyorum)
Son günlerde yaşanan gerilimin hala dewam etmesi üzerine düşüncelerimi beyan etmek istiyorum.
Ortada belli bi emeğin olduğu doğrudur. Bu işle nekadar ilgilendiğiniz we zaman harcadığınız da ortada. Fakat gereksiz yere polemikler büyümeye başladı.

Bahsi geçen mail grubuna üye değildim o yüzden ithamları net olarak bilemiyorum.

Alıntı:

bütün bir grubun ne nankörlüğünü bıraktın, ne vicdansızlığını.

Yukardaki alıntıya katılıyorum çünkü **eğer ki bu kadar sana dokunan şeyler yazıldıysa we hesabını sormak istediysen öncelikle bunu bukadar insana mal etmen yanlış ki arkadaşlarımın bunu kasıtlı ya da birilerini rencide etmeyi düşünerek yazdığını düşünmüyorum. bu benim düşüncem. tamam ortada emeğiniz war ne kadar çoktur azdır bunu bizler bilemeyiz ama bildiğimiz tek şey bu portalın birer üyesi olduğumuz we gözardı edilemeyecek kadar da bu portalda yerimizin herkesce bilindiği. O uzun yazıyı herkes gibi bende okudum bizi sorumsuz bir grup gibi lanse ediyosunuz bi defa söyledik yapmadınız diye bahsetmiştiniz. Birincisi ilk söylediğinizde grubumuzdaki organizasyon sorumlularının adı o topicte yazılmıştı. İkincisi Kayhan arkadaşımız ankara moderatörü olarak nedenlerini bilemem işleri çoktur ws. çok fazla zaman ayıramadığını görüyorum ki forumlarda bile çok fazla yazısına rastlamadım bahsi geçen arkadaşların isimlerini size bildirememesi gayet normal. (Burada kayhan hakkında herhangi bir eleştirim yok dikkatli okunursa yeni bir polemiğe neden olmak istemem!) Kaldı bana sormadan mail grubu açtınız gibi birşey hatırlıyorum Mail grubunun yaratılmasında moderatör olarak kayhan da dahil olduğu için bu sizin we moderatörlerinizin arasındaki iletişim kopukluğundan meydana geliyor.

Uzattım farkındayım ama
Ankara MD' ye genelleme yaparak kötü ithamlarda bulunmanızı belli bi sinire bağlıyorum. tekrarlıyorum arkadaşlarımın kasıtlı olarak durduk yere birilerini rencide etmesini düşünmüyorum.

Bu gerginliğe ben son weremem. Madem siz bu sözlerin hedefisiniz we ortada alındığınız sözler war alın arkadaşlarımızı pmden yada messengerdan nerdense konuşun halledin. bukadar insanı da herkesin önünde aşşağılamayın lütfen.

Ankara Kale Grubu
Başa dön
dormicum Çevrimdışı dormicum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu anda bu topice haksızlık yaptıgımı düşünür oldum..Güzel bir etkinlik sonrası yayınlanan fotograflar ve belliki eglenceli bir gün olmuş..Burdaki polimikler fotografı yayınlayan gruba haksızlık olacaktır..Ama Tenere arkadaşın yazdıgı mesajdan sonra bir cevap yazma geregi duydum..
fakat gidişatında hemen bir tepki oldu..
şimdi
Alıntı:
Sen ve arkandaki yalaka ordusu basladilar daha cevap bile yazmamis ankara md ye saldirmaya.

Bu onur kırıcı cümlen kaç kişiyi kapsıyor sen biliyormusun?
Yalaka ordusu diye tanımladıgın insanların hiç kırılabilcegini düşünmeden saldırgan bir tavırla yazdıgın mesajdan dolayı seni uyarıyorum..
Bu kadar genellme yapma hakkını nerden buluyorsun sen?
Yalaka ordusu dediğin insanlar benim dostlarım ve haklı haksız ayrımı yapma kousundaki düşüncelerini YALAKA diye sınıflandırman senin burdaki kişiliğine gölge düşürdü.
Şimdi bunu söyleyerek belkide haklı olan arkadaş grubunuda kurtlar sofrasına attın..
Bu sana ilk uyarım ..Asla ve asla MD portalındaki hiç bir kimseyi böyle söylemlerle itham etme..
Bundan sonra bu konuda TOPIC lerde yazdıgın her mesajı anında silecegim..Varsa bir düşüncen PM ile konuş.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, bu yalakalara bizde mi dahiliz yönetim olarak? sanıyorum dahiliz, kime, nerede, neyi yanlış yapmışız onu anlamadım?
tinkerbelle
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanR1,

Bir reklam sloganı vardı,bilmem hatırlar mısınız : "İletişim sanattır".Çocukluğumuzdan başlayarak,ilk arkadaşlıklarımızı kurduğumuz dönemlerde belli etik değerlerle kendimizi donatıp ona göre hareket etmeyi öğreniyoruz.Zaman içinde birinden ya da bir şeyden bahsederken onu parmakla göstermeden işaret etmenin ya da istemenin daha olgun bir tavır olduğunu kavrıyoruz.Büyüdükçe hiç kimsenin ardından "örtmeniiiiim tinkerbelle bana böyle dedi amaaa" dememenin daha doğru olduğunu anlıyoruz.Değer verdiğimiz şeyleri yıpratmamak için,onu oluşturan herhangi en ufak şeyden bile vazgeçemeyeceğimizi fark ediyoruz.Her zaman haklı olmadığımızı,olamayacağımızı ve hiç kimseyi sadece kendi kafamıza ve anlayışımıza göre "suçlu,haklı,hatalı" olarak nitelendiremeyeceğimizi de biliyoruz artık değil mi?

Burada,Ankara MD'de,belli sınırlar içerisinde iletişim kurmaya çalıştığınız insanlardan bir tanesi bile olmasaydı MD de olmazdı.Unutmayın,sahip olduğunuz şeyleri olduğu yere taşıyan,onları onlar yapan etkenlerdir.Baş rolün bir önemi yoktur,çünkü diğer karakterler olmazsa sahnenin anlamı,oyunun çatışması,anafikri ve Romeo&Juliet'in aşkı olmaz.

Dostlukları edinmek ve bunları korumak,kişilerin kendi insiyatiflerinde olan şeylerdir.Okul arkadaşlıklarımız ve dostluklarımız için dekana ya da rektöre değil,karşımızdaki insana ve öncelikle de biz olabildiysek,kendimize teşekkür etmeli,eğer en iyi şekilde başarabildiysek de,minnet duymalıyız,yine kendimize ve dostlarımıza.

Ankara MD'yi oluşturan hemen herkesin öz bilinci ve düşünebilme yetisi var ve ben,acizane,bu yetilerin yetkin bir düzeyde olduğu kanaatindeyim.Herkes öz eleştirisini kendi yapabilir ve bu saatten sonra da kimsenin herhangi bir öğretmenin denetimine ihtiyacı yok sanıyorum.
Bu tip yaklaşımlar kendinin ve ne yaptığının farkında olmayan insanlar üzerinden kurulabilir belki,ama,şunu biliyorum ki,karşınızda Ankara MD olarak nitelendirdiğiniz insanlar,kim olduğunu,ne yaptığını ve nerede olduğunun farkında olan insanlardan oluşuyorsa ki öyle,kendinden emindir,bu sebeple,ayakları fazlasıyla yere basmaktadır ve bu kadar kolay harcanamayacak kadar değerlidir.

Öte yandan size bir konuda katılmamak elde değil.Evet,çok güzel bir geziydi,keşke şimdi bunları kounşmak yerine,fotoğraf çeken diğer arkadaşlara "nerde diğer fotolaaarr?" diye serzenişte bulunuyor olsaydık...

ne dersiniz,hoş olmaz mıydı?...
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben demiş ki:
Sen ve arkandaki yalaka ordusu basladilar daha cevap bile yazmamis ankara md ye saldirmaya.

Ithamim iyi ya da kotu niyetle yaklasmis herkesi kapsamis, haklisiniz, ozur dilerim.
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murdocklawless, malesefki arkadaş öyle bir genelleme yapmışki bu genellemeden sonra sanırım benim herhangi bir konuda aynı görüşte oldugum herkez bu kapsam içine girebilir..Yada arkadaştan Yalaka MD lerin listesini isteyecegiz..
İşte burda seviyenin ne kadar önemli oldugu ortaya çıkıyor..
Arkadaşın ettiği bir tek cümle beraber oldugu arkadaşlarınada zarar verecek..
Çok yazık.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 ve Ankara MD

Lütfen beni iyice dinleyin ve artık bu konuda mesaj yazmayı bırakın,

Hakan, bütün problem senin Ankara MD'yi tanımaman ve iki adamın lafına güvenip tepkiler vermenden kaynaklanıyor. Hatalısın! Hatan da bizleri bilmeden tanımadan bizim hakkımızda seni dolduran, sözüm ona hem senin hem bizim dostumuz olacak bu iki adamın sözüne güvenmek.

Bu sezon boyunca:
Kastamonu EC şenliğinde MD'yi kim temsil etti? Ankara MD.
Pınarbaşı EMOK şenliğinde kim temsil etti? Ankara MD.
29 Ekim Anıtkabir ziyaretinde kim temsil etti? Ankara MD.
Her hafta düzenli olarak kim buluştu? Ankara MD.
Her hafta sonu kim geziler düzenledi? Ankara MD.

Bütün bu işler MD bayrağı altında gururla mı yapıldı? EVET!

Sen şimdi çıkmış bizlere nankör diyorsun! Biraz ağır ol bakalım.

Kimin lafıyla Ankara MD'yi suçluyorsun? Kayhan ve Ulaşın. Peki kim bu insanlar?

1. Haberim yok dediğin mail grubunun administratör'ü kim? Senin moderatörün Kayhan! Kayhan'a bu mail grubu ilk açıldığında aman Hakan'a haber ver sorun olmasın diyen kim? Biz!
2. Kayhan Ankara MD ile kaç geziye gelmiş? SIFIR!
3. Kaç toplantıya gelmiş? On toplantının birine!
4. Aylar önce gezi sorumlularının seçildiğinden bile haberi yok! Kaldıki icraatlarından haberi olsun!
5. Ulaş diyecek olursan o da keza aynı. Kayhan'dan 1 fazla geziye, 2 fazla toplantıya gelmiştir, o kadar.

Şimdi sen bu amacı meçhul iki adamın lafıyla bizleri, emeklerimizi, MD için yaptıklarımızı hiç mi edeceksin? Bence hatanın üztüne hata yapmış olursun.

Diyeceğim şudur: Artık bu tartışma kesilsin, sen acilen Ankara'ya gel, bizlerle tanış, oturalım konuşalım, sana neyin ne olduğunu anlatalım. Sende ne kadar yanıldığını ve yanıltıldığını gör ve bizlerden özür dile. Bizim bir hatamız varsa bizde aynısını yaparız.

Ancak iki kişinin lafıyla MD adına bu kadar çok ve güzel organizasyonlar yapmış, MD'yi en iyi şekilde temsil etmiş bu muhteşem grubu itham ve haksızlıklarınla artık daha fazla küstürme.

Tolga YURTÖREN
Ankara MD Gezi Sorumlusu.
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, Dae666, hatasını anlamış özür dilemiş. Senden de aynı erdemi bekliyoruz. Haksız yere Nankörlükle, suçladığın insanlardan özür dilemeni
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:

Arkadaşın ettiği bir tek cümle beraber oldugu arkadaşlarına da zarar verecek.. Çok yazık.

Bunu anlamadim. Ingilizlerin deyimiyle....
"Come again?"

En son Dae666 tarafından 19.12.2005 - 15:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal