Tarih: 19.12.2005 - 15:35 Mesaj konusu:
tinkerbelle, belliki konuların hiç içnde degilsin..
Bir kere ben asla ANKARA MD diye kimseye bişey yazmadım,yazdıgım her yazı muhattaplarını baglar dedim..Zaten zamanla bu arkadaşlarda ortaya çıktılar..Tabiki her yerde oldugu gibi burdada insanlar Hemşehricilik yapacak..Olayın ne oldugunu bile bilmeden klavyeye parmak basan herkez yorum yapacak..Ben zaten bu gibi olaylara öyle alıştımki pekde etki etmiyor.
Sen yazmışsın iyi güzel ama hiç bilgin yok..
Ben Ankara MD ye bir mesaj yolladım ..Gayet samimi ve gerekliydi..
Ankara MD lütfen içinizden Gezi ve diger etkinliklerde sorumlu olacak kiiler belirleyin,bunu siz belirleyin ve bize bildirin dedim..
buraya kadar herşey net..
Bunddan sonra Ankara MD degil ama Ankaradaki Md üyelerinden bir grup "Biz kimseyi başkan istemeyiz,biz böyle iyiyiz,MD bizim için ne yaptıki herşeyi biz yaptık" havalarını büründüler..Ben bir grubu yönetiyorum ve bunun nasıl yapılması gerektiğini fazlasıyla biliyorum..MD Türkiye'nin en büyük Motosiklet GRUBUDUR VE AYNI ÖLÇÜDEDE EN ORGANİZE mOTOSİKLET GRUBU OLMAK ZORUNDA..BUNU ORDAKİ 10-20-30 ÜYE DEGİŞTİREMEZ.eGER ONLARA TERS GELEN BİŞEY VARSA BURDA OLMAZLAR VE SORUN KALMAZ..
Ama MD, 2006 yılı itibariyle bir çok projeyi gerçekleştirmek için planlı bir şekilde organize olmaya çalışan bir gruptur..
Yönetim Kurulumuz İL İL MD temsilcileri belirlemek için karar almış ve her olagan toplantısında bunu GÜNDEM KONUSU olarak işleyecektir..
Biz bunların peşinde koşarken ordaki bazı arkadaşlar hiç bişey bilmeden salt bir düşünce ile BİZ KİMSEYİ İSTEMEYİZ diyorlar..
Yahu düzenden kime zarar gelmiş,
Neyse bu konuda zaten gerekli açıklama MD den yapılacak..
O zamana kadar konuşmak pek mantıklı degil. _________________
Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 619 Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]
Tarih: 19.12.2005 - 15:37 Mesaj konusu:
Hakan, Tinkerbelle yannizca hemsehri degil, Ankara MD'nin bir uyesidir. Gecen haftaki olaganustu toplantimiz dahil toplantilara katilimi bulunmaktadir. _________________ Ankara Kale Grubu http://motorrehberi.blogspot.com/
aaa ankara md birbiriyle çookk kaynaşık bir md topluluğudur
bu kaynaşmayı da sevişmemize borçluyuz.
Merak edenleri,kaynaşmak isteyneleri aramıza bekliyoruz..
ben aşağıdakileri boşuna mı yazdım? keşke yorulmasaydım.
Hakan_R1 ve Ankara MD
Lütfen beni iyice dinleyin ve artık bu konuda mesaj yazmayı bırakın,
Hakan, bütün problem senin Ankara MD'yi tanımaman ve iki adamın lafına güvenip tepkiler vermenden kaynaklanıyor. Hatalısın! Hatan da bizleri bilmeden tanımadan bizim hakkımızda seni dolduran, sözüm ona hem senin hem bizim dostumuz olacak bu iki adamın sözüne güvenmek.
Bu sezon boyunca:
Kastamonu EC şenliğinde MD'yi kim temsil etti? Ankara MD.
Pınarbaşı EMOK şenliğinde kim temsil etti? Ankara MD.
29 Ekim Anıtkabir ziyaretinde kim temsil etti? Ankara MD.
Her hafta düzenli olarak kim buluştu? Ankara MD.
Her hafta sonu kim geziler düzenledi? Ankara MD.
Bütün bu işler MD bayrağı altında gururla mı yapıldı? EVET!
Sen şimdi çıkmış bizlere nankör diyorsun! Biraz ağır ol bakalım.
Kimin lafıyla Ankara MD'yi suçluyorsun? Kayhan ve Ulaşın. Peki kim bu insanlar?
1. Haberim yok dediğin mail grubunun administratör'ü kim? Senin moderatörün Kayhan! Kayhan'a bu mail grubu ilk açıldığında aman Hakan'a haber ver sorun olmasın diyen kim? Biz!
2. Kayhan Ankara MD ile kaç geziye gelmiş? SIFIR!
3. Kaç toplantıya gelmiş? On toplantının birine!
4. Aylar önce gezi sorumlularının seçildiğinden bile haberi yok! Kaldıki icraatlarından haberi olsun!
5. Ulaş diyecek olursan o da keza aynı. Kayhan'dan 1 fazla geziye, 2 fazla toplantıya gelmiştir, o kadar.
Şimdi sen bu amacı meçhul iki adamın lafıyla bizleri, emeklerimizi, MD için yaptıklarımızı hiç mi edeceksin? Bence hatanın üztüne hata yapmış olursun.
Diyeceğim şudur: Artık bu tartışma kesilsin, sen acilen Ankara'ya gel, bizlerle tanış, oturalım konuşalım, sana neyin ne olduğunu anlatalım. Sende ne kadar yanıldığını ve yanıltıldığını gör ve bizlerden özür dile. Bizim bir hatamız varsa bizde aynısını yaparız.
Ancak iki kişinin lafıyla MD adına bu kadar çok ve güzel organizasyonlar yapmış, MD'yi en iyi şekilde temsil etmiş bu muhteşem grubu itham ve haksızlıklarınla artık daha fazla küstürme.
Tarih: 19.12.2005 - 15:58 Mesaj konusu:
Wee-Strom, yazdıklarını okudum bu tartışmaları sizin açacagınız bir topicde yapalım olur mu?
Şimdi ben burdan cevap yazdıgımda size cevap hakkı dogacak bu böyle uzayıp gidecek ve "ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI" konu başlıklı bu topicin güzellikleri arada kaybolacak..Bunu istemem.. _________________
Tarih: 19.12.2005 - 17:36 Mesaj konusu:
triplexXx demiş ki:
gceterez,
Alıntı:
aaa ankara md birbiriyle çookk kaynaşık bir md topluluğudur
bu kaynaşmayı da sevişmemize borçluyuz.
Merak edenleri,kaynaşmak isteyneleri aramıza bekliyoruz..
arkadaşlar, şunu yeni bir toic içinde tartışsak temiz temiz. ben uzak kaldım mevzudan, tabi o da benim eşşekliğim, kusura bakmayın. ne olup ne bitiyor, kim haklı, kim haksız bir karara bağlayalım diyorum birbirimizi üzmeden. bir orta yol muhakkak buluruz. _________________ Honda 600F -
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız