Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tinkerbelle, belliki konuların hiç içnde degilsin..
Bir kere ben asla ANKARA MD diye kimseye bişey yazmadım,yazdıgım her yazı muhattaplarını baglar dedim..Zaten zamanla bu arkadaşlarda ortaya çıktılar..Tabiki her yerde oldugu gibi burdada insanlar Hemşehricilik yapacak..Olayın ne oldugunu bile bilmeden klavyeye parmak basan herkez yorum yapacak..Ben zaten bu gibi olaylara öyle alıştımki pekde etki etmiyor.
Sen yazmışsın iyi güzel ama hiç bilgin yok..
Ben Ankara MD ye bir mesaj yolladım ..Gayet samimi ve gerekliydi..
Ankara MD lütfen içinizden Gezi ve diger etkinliklerde sorumlu olacak kiiler belirleyin,bunu siz belirleyin ve bize bildirin dedim..
buraya kadar herşey net..
Bunddan sonra Ankara MD degil ama Ankaradaki Md üyelerinden bir grup "Biz kimseyi başkan istemeyiz,biz böyle iyiyiz,MD bizim için ne yaptıki herşeyi biz yaptık" havalarını büründüler..Ben bir grubu yönetiyorum ve bunun nasıl yapılması gerektiğini fazlasıyla biliyorum..MD Türkiye'nin en büyük Motosiklet GRUBUDUR VE AYNI ÖLÇÜDEDE EN ORGANİZE mOTOSİKLET GRUBU OLMAK ZORUNDA..BUNU ORDAKİ 10-20-30 ÜYE DEGİŞTİREMEZ.eGER ONLARA TERS GELEN BİŞEY VARSA BURDA OLMAZLAR VE SORUN KALMAZ..
Ama MD, 2006 yılı itibariyle bir çok projeyi gerçekleştirmek için planlı bir şekilde organize olmaya çalışan bir gruptur..
Yönetim Kurulumuz İL İL MD temsilcileri belirlemek için karar almış ve her olagan toplantısında bunu GÜNDEM KONUSU olarak işleyecektir..
Biz bunların peşinde koşarken ordaki bazı arkadaşlar hiç bişey bilmeden salt bir düşünce ile BİZ KİMSEYİ İSTEMEYİZ diyorlar..
Yahu düzenden kime zarar gelmiş,
Neyse bu konuda zaten gerekli açıklama MD den yapılacak..
O zamana kadar konuşmak pek mantıklı degil.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan, Tinkerbelle yannizca hemsehri degil, Ankara MD'nin bir uyesidir. Gecen haftaki olaganustu toplantimiz dahil toplantilara katilimi bulunmaktadir.
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bır dakıka yaa neden oralara motorla gıdemıyorsunuz kı? bak uzuldum kırsal alan deyınce enduro resımlerı beklıyordum oysakı
+1 Şok oldum
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:,
Alıntı:

tinkerbelle, belliki konuların hiç içnde degilsin..

Yanılıyorsun. Buraya 3000 küsür mesaj yazmış, Ankara'nın başka üyelerinden, daha fazla bilgiye sahip.Buna emin ol Dil çıkarıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cidden topicin içine ettik..
Ben kendi adıma Topic sahibinden özür diliyorum.
Bu tartışmaya burda devam etmiyecegim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gceterez,
Alıntı:

aaa ankara md birbiriyle çookk kaynaşık bir md topluluğudur
bu kaynaşmayı da sevişmemize borçluyuz.
Merak edenleri,kaynaşmak isteyneleri aramıza bekliyoruz..

aaa acaba adres alabilirmiyimmmm katılmayı düşündümde... :P :P Çok gülüyorum Çok gülüyorum

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oki
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aNKaRa

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1,
bence tinkerbelle'in yazısını birdaha oku :!:
konuya bircok kişiden hada vaakıf olduğunu anlayacaksın :!:
Başa dön
oki Çevrimdışı oki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
jackhammer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Yenimahalle

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
arkadaşlar cidden topicin içine ettik..
Ben kendi adıma Topic sahibinden özür diliyorum.

Teşekkürler biraz geç oldu ama Öfkeliyim

Artyk bi arabam var.Duyduk duymadyk demeyin...
Ankara Kale Grubu

En son jackhammer tarafından 19.12.2005 - 15:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
jackhammer Çevrimdışı jackhammer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:

ben aşağıdakileri boşuna mı yazdım? keşke yorulmasaydım.

Hakan_R1 ve Ankara MD

Lütfen beni iyice dinleyin ve artık bu konuda mesaj yazmayı bırakın,

Hakan, bütün problem senin Ankara MD'yi tanımaman ve iki adamın lafına güvenip tepkiler vermenden kaynaklanıyor. Hatalısın! Hatan da bizleri bilmeden tanımadan bizim hakkımızda seni dolduran, sözüm ona hem senin hem bizim dostumuz olacak bu iki adamın sözüne güvenmek.

Bu sezon boyunca:
Kastamonu EC şenliğinde MD'yi kim temsil etti? Ankara MD.
Pınarbaşı EMOK şenliğinde kim temsil etti? Ankara MD.
29 Ekim Anıtkabir ziyaretinde kim temsil etti? Ankara MD.
Her hafta düzenli olarak kim buluştu? Ankara MD.
Her hafta sonu kim geziler düzenledi? Ankara MD.

Bütün bu işler MD bayrağı altında gururla mı yapıldı? EVET!

Sen şimdi çıkmış bizlere nankör diyorsun! Biraz ağır ol bakalım.

Kimin lafıyla Ankara MD'yi suçluyorsun? Kayhan ve Ulaşın. Peki kim bu insanlar?

1. Haberim yok dediğin mail grubunun administratör'ü kim? Senin moderatörün Kayhan! Kayhan'a bu mail grubu ilk açıldığında aman Hakan'a haber ver sorun olmasın diyen kim? Biz!
2. Kayhan Ankara MD ile kaç geziye gelmiş? SIFIR!
3. Kaç toplantıya gelmiş? On toplantının birine!
4. Aylar önce gezi sorumlularının seçildiğinden bile haberi yok! Kaldıki icraatlarından haberi olsun!
5. Ulaş diyecek olursan o da keza aynı. Kayhan'dan 1 fazla geziye, 2 fazla toplantıya gelmiştir, o kadar.

Şimdi sen bu amacı meçhul iki adamın lafıyla bizleri, emeklerimizi, MD için yaptıklarımızı hiç mi edeceksin? Bence hatanın üztüne hata yapmış olursun.

Diyeceğim şudur: Artık bu tartışma kesilsin, sen acilen Ankara'ya gel, bizlerle tanış, oturalım konuşalım, sana neyin ne olduğunu anlatalım. Sende ne kadar yanıldığını ve yanıltıldığını gör ve bizlerden özür dile. Bizim bir hatamız varsa bizde aynısını yaparız.

Ancak iki kişinin lafıyla MD adına bu kadar çok ve güzel organizasyonlar yapmış, MD'yi en iyi şekilde temsil etmiş bu muhteşem grubu itham ve haksızlıklarınla artık daha fazla küstürme.

Tolga YURTÖREN
Ankara MD Gezi Sorumlusu.
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.12.2005 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wee-Strom, yazdıklarını okudum bu tartışmaları sizin açacagınız bir topicde yapalım olur mu?
Şimdi ben burdan cevap yazdıgımda size cevap hakkı dogacak bu böyle uzayıp gidecek ve "ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI" konu başlıklı bu topicin güzellikleri arada kaybolacak..Bunu istemem..
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1
Alıntı:

Bundan sonra bu konuda TOPIC lerde yazdıgın her mesajı anında silecegim..Varsa bir düşüncen PM ile konuş.

hayırdır şimdi de insanların söylediklerini mi silmeye başlıyorsun Hakan_R1

YETER ya siteden tiksindirdin bi haftadır
Başa dön
ConqueroR-06 Çevrimdışı ConqueroR-06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lütfen bu başlığa sadece gezi yorumları yapalım. diğer konular için adres:
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18648#341594
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cise
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.12.2005 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım cektıgınız resımleri paylastıgınız ıcın tesekurler :alkış :alkış :alkış
Başa dön
cise Çevrimdışı cise Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 19.12.2005 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

triplexXx demiş ki:
gceterez,
Alıntı:

aaa ankara md birbiriyle çookk kaynaşık bir md topluluğudur
bu kaynaşmayı da sevişmemize borçluyuz.
Merak edenleri,kaynaşmak isteyneleri aramıza bekliyoruz..

aaa acaba adres alabilirmiyimmmm katılmayı düşündümde... :P :P Çok gülüyorum Çok gülüyorum

misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş..Bu aralar angara md.de aşk yok dayak var..Kavga var..kaos var... :P
adresi veriyorum...
8) 8)
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 19.12.2005 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar, şunu yeni bir toic içinde tartışsak temiz temiz. ben uzak kaldım mevzudan, tabi o da benim eşşekliğim, kusura bakmayın. ne olup ne bitiyor, kim haklı, kim haksız bir karara bağlayalım diyorum birbirimizi üzmeden. bir orta yol muhakkak buluruz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal