Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD, Hakan_R1, Kahve içmeye davet...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD, Hakan_R1, Kahve içmeye davet...

Ankara MD, Hakan_R1, Kahve içmeye davet...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.12.2005 - 16:41    Mesaj konusu: Ankara MD, Hakan_R1, Kahve içmeye davet... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 demiş ki:
Wee-Strom, yazdıklarını okudum bu tartışmaları sizin açacagınız bir topicde yapalım olur mu?

Wee-Strom demiş ki:
Olur...

Hakan_R1 ve Ankara MD Lütfen beni iyice dinleyin,

Hakan, bütün problem senin Ankara MD'yi tanımaman ve iki adamın lafına güvenip tepkiler vermenden kaynaklanıyor. Hatalısın! Hatan da bizleri bilmeden tanımadan bizim hakkımızda seni dolduran, sözüm ona hem senin hem bizim dostumuz olacak bu iki adamın sözüne güvenmek.

Bu sezon boyunca:
Kastamonu EC şenliğinde MD'yi kim temsil etti? Ankara MD.
Pınarbaşı EMOK şenliğinde kim temsil etti? Ankara MD.
29 Ekim Anıtkabir ziyaretinde kim temsil etti? Ankara MD.
Her hafta düzenli olarak kim buluştu? Ankara MD.
Her hafta sonu kim geziler düzenledi? Ankara MD.

Bütün bu işler MD bayrağı altında gururla mı yapıldı? EVET!

Sen şimdi çıkmış bizlere nankör diyorsun! Biraz ağır ol bakalım.

Kimin lafıyla Ankara MD'yi suçluyorsun? Kayhan ve Ulaşın. Peki kim bu insanlar?

1. Haberim yok dediğin mail grubunun administratör'ü kim? Senin moderatörün Kayhan! Kayhan'a bu mail grubu ilk açıldığında aman Hakan'a haber ver sorun olmasın diyen kim? Biz!
2. Kayhan Ankara MD ile kaç geziye gelmiş? SIFIR!
3. Kaç toplantıya gelmiş? On toplantının birine!
4. Aylar önce gezi sorumlularının seçildiğinden bile haberi yok! Kaldıki icraatlarından haberi olsun!
5. Ulaş diyecek olursan o da keza aynı. Kayhan'dan 1 fazla geziye, 2 fazla toplantıya gelmiştir, o kadar.

Şimdi sen bu amacı meçhul iki adamın lafıyla bizleri, emeklerimizi, MD için yaptıklarımızı hiç mi edeceksin? Bence hatanın üztüne hata yapmış olursun.

Diyeceğim şudur: Artık bu tartışma kesilsin, sen acilen Ankara'ya gel, bizlerle tanış, oturalım konuşalım, sana neyin ne olduğunu anlatalım. Sende ne kadar yanıldığını ve yanıltıldığını gör ve bizlerden özür dile. Bizim bir hatamız varsa bizde aynısını yaparız.

Ancak iki kişinin lafıyla MD adına bu kadar çok ve güzel organizasyonlar yapmış, MD'yi en iyi şekilde temsil etmiş bu muhteşem grubu itham ve haksızlıklarınla artık daha fazla küstürme.

Tolga YURTÖREN
Ankara MD Gezi Sorumlusu.

PS: Hakan, bu konuyu daha fazla uzatmak istememekle birlikte senin tercihin doğrultusunda yeni bir başlık olarak açıyorum, forumda kirlilik için kusura bakmayın.
PS: Bu başlığa lütfen konuyla ilgisi olanlar yazsın. Arkadaş, Ankara'lı veya site admin'dir diye alakasız destek ve yorum yapılmasın.
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wee-Strom demiş ki:,
Alıntı:

PS: Bu başlığa lütfen konuyla ilgisi olanlar yazsın. Arkadaş, Ankara'lı veya site admin'dir diye alakasız destek ve yorum yapılmasın.

Çok doğru :alkış
GoxL
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir yorum yapacağım ama sabırla bekliyorum doğru olduğuna inandığım şeyler adına savaşmak için. Sadece bir kaç bilgiye daha ihtiyaç duyuyorum.
Öncelikle mail grup kapanmadan hemen önce, en son ulaş tarafından bütün gruba atılan mail'e bir yorum katıcam. Görenler yoruma mı mail katmışım, yoksa mail'e yorum mu yapmışım anlayamayacak.

GoxL
Yaklaşmayın... :öfke:
LOVE & RESCEPT & UNITY

En son GoxL tarafından 19.12.2005 - 17:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GoxL Çevrimdışı GoxL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Junior_GG
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2005 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wee_strom demişki

PS: Bu başlığa lütfen konuyla ilgisi olanlar yazsın. Arkadaş, Ankara'lı veya site admin'dir diye alakasız destek ve yorum yapılmasın
aynen katılıyorum :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
Başa dön
Junior_GG Çevrimdışı Junior_GG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 19.12.2005 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sadece bir hafta yoktum ve olanlara bakın.
ilk toplantıyı dört gözle bekliyorum.
neler oluyor yahu :öfke: :öfke:
şu olayı ayrıntıları ile bir öğrenelim bakalım ondan sonra yorum yapacağım.
Sevgiyle Kalın
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 19.12.2005 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kayhanı en iyi tanıyanlardan biriyim ve kayhanın kımseyı kımseye kotuleyecegını sanmıyorum.. neyse gereklı cevabı gereklı kısıler verır
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 19.12.2005 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kayhan ve ulaş isimli arkadaşlar da gelip şu topiğe yazarlarsa işin çözüleceğine eminim. bir yanlış anlaşılma var ortada.
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 19.12.2005 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kayhan ve ulaş isimli arkadaşlar da gelip şu topiğe yazarlarsa işin çözüleceğine eminim. bir yanlış anlaşılma var ortada.

:alkış :alkış :alkış :alkış :alkış

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125KT, bak ne demişiz?
Wee-Strom demiş ki:
Bu başlığa lütfen konuyla ilgisi olanlar yazsın. Arkadaş, Ankara'lı veya site admin'dir diye alakasız destek ve yorum yapılmasın.

Sen ne demişsin?
125KT demiş ki:
:alkış :alkış :alkış :alkış :alkış

yani bu açıklayıcı ve doyurucu, konuya birçok yeni bilgi katan yorumun için teşekkür etmek düşer banada.
Eminim alkışladığın mod. arkadaş senin adını bir yere not etmiştir... :-D
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende murdocklawless le ayni fikirdeyim!!!!
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neyse Cango, sen de sağol bizlerle paylaştığın değerli bilgiler ve konunun aydınlanması yönündeki değerli katkından dolayı. sen olmasan nasıl çözülür bu işler bilmiyorum.
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 19.12.2005 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni katilanlar icin...
http://www.motordelisi.com/ftopic-18596-days0-orderasc-30.html

Dae666, bendeniz demiş ki:

Hakan_R1 demiş ki:
sana göre dogru ki bunu yazmışsın ama bana göre de ben haklıyım..Yani çıkışı olmayan bir labirent.

Isin asli burda labirent falan yok.

1. Sadece "hakan abi hakkini ariyor" goruntusu ardinda yaptigin fevri cikislar var, bizden toplanti sonucu rica etmene ragmen bizim toplanti sonucunu yayinlamamizi beklemeden yaptigin aciklamalar var... Bir de insana bu fevri cikislarin o kadar da hiddet ve dus kirikligi ile tetiklenmedigini dusunduren bir seri acayiplik var...

1.a. O maillar eline 20 gun once gecmisti, neden durup durup eline gectikten 20 gun sonra patladin anlamiyorum mesela...
1.b. Elinde hiddetle sarfettigin hakaretler ve kucuk dusurmelere yakismayacak kadar kisa 2 satirlik yazi olmasina ragmen, her 2 cumlede bir "istemeyen gider" haykirislari ve imalari ne oluyor acaba?

2. Bahsi gecen maillarin sahiplerine kendilerini savunma firsati bile vermedin. Mesela arkasinda durdugun "rant" imasi sadece 1 (bir) mailda geciyor ve dahasi o mailin yazari da "(ya da iyi niyet)" yazarak hakkini yememeye calismis. Ama sen bunu gormezden gelip mesajinda md yazana kafadan giristin. Bu mu uzlasmacilik?

Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 20:15    Mesaj konusu: Ankara MD, Hakan_R1, Kahve içmeye davet... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wee-Strom demiş ki:
Hakan_R1 demiş ki:
Wee-Strom, yazdıklarını okudum bu tartışmaları sizin açacagınız bir topicde yapalım olur mu?

Wee-Strom demiş ki:
Olur...

Hakan_R1 ve Ankara MD Lütfen beni iyice dinleyin,

Hakan, bütün problem senin Ankara MD'yi tanımaman ve iki adamın lafına güvenip tepkiler vermenden kaynaklanıyor. Hatalısın! Hatan da bizleri bilmeden tanımadan bizim hakkımızda seni dolduran, sözüm ona hem senin hem bizim dostumuz olacak bu iki adamın sözüne güvenmek.

Bu sezon boyunca:
Kastamonu EC şenliğinde MD'yi kim temsil etti? Ankara MD.
Pınarbaşı EMOK şenliğinde kim temsil etti? Ankara MD.
29 Ekim Anıtkabir ziyaretinde kim temsil etti? Ankara MD.
Her hafta düzenli olarak kim buluştu? Ankara MD.
Her hafta sonu kim geziler düzenledi? Ankara MD.

Bütün bu işler MD bayrağı altında gururla mı yapıldı? EVET!

Sen şimdi çıkmış bizlere nankör diyorsun! Biraz ağır ol bakalım.

Kimin lafıyla Ankara MD'yi suçluyorsun? Kayhan ve Ulaşın. Peki kim bu insanlar?

1. Haberim yok dediğin mail grubunun administratör'ü kim? Senin moderatörün Kayhan! Kayhan'a bu mail grubu ilk açıldığında aman Hakan'a haber ver sorun olmasın diyen kim? Biz!
2. Kayhan Ankara MD ile kaç geziye gelmiş? SIFIR!
3. Kaç toplantıya gelmiş? On toplantının birine!
4. Aylar önce gezi sorumlularının seçildiğinden bile haberi yok! Kaldıki icraatlarından haberi olsun!
5. Ulaş diyecek olursan o da keza aynı. Kayhan'dan 1 fazla geziye, 2 fazla toplantıya gelmiştir, o kadar.

Şimdi sen bu amacı meçhul iki adamın lafıyla bizleri, emeklerimizi, MD için yaptıklarımızı hiç mi edeceksin? Bence hatanın üztüne hata yapmış olursun.

Diyeceğim şudur: Artık bu tartışma kesilsin, sen acilen Ankara'ya gel, bizlerle tanış, oturalım konuşalım, sana neyin ne olduğunu anlatalım. Sende ne kadar yanıldığını ve yanıltıldığını gör ve bizlerden özür dile. Bizim bir hatamız varsa bizde aynısını yaparız.

Ancak iki kişinin lafıyla MD adına bu kadar çok ve güzel organizasyonlar yapmış, MD'yi en iyi şekilde temsil etmiş bu muhteşem grubu itham ve haksızlıklarınla artık daha fazla küstürme.

Tolga YURTÖREN
Ankara MD Gezi Sorumlusu.

PS: Hakan, bu konuyu daha fazla uzatmak istememekle birlikte senin tercihin doğrultusunda yeni bir başlık olarak açıyorum, forumda kirlilik için kusura bakmayın.

Tolga görüşlerin için sağol, burayada yazmışsın düşüncelerini dürüstlüğünden dolayı seni tebrik ederim. Toplantıda bana söylediğin gibi benim Ankara MD'den bir çıkarım olduğunu, başkan olarak anılmamı ve Hakan Dinçer tarafından bunu bir şekilde kendi lehime kullanarak yapmak istediğimi söylemiştin. Buraya da benzer görüşlerini yansıtmışsın.
Ancak Bazı konuları nedense atlamayı uygun görmüşsün...
1-Kayhan'la Ben 2004 yılından beri Ankara'da toplantılar ve geziler yapıyoruz. Sen daha bu gurupta yokken biz vardık. Kaldı ki sende aramız ilk geldiğinde bizim açtığımız toplantı topiğinden faydalanmıştın.
2-İmza olarak Ankara MD gezi sorumlusu yazmışsın, ancak benimle kastamonu da konuştuğunda MD oluşumu ve MDSK dahil klüplere derneklere üye olmanın bir getirisi olmadığının ve boşa vakit harcamaktan başka bir şeye yaramadığını söylemiştin.Kaldı ki senin MD gezilerinde aktif rol almanı sağlayan ben olmuştum, ancak MOTORSiKLET BAYİİSİ açtıktan sonra bana MD gezi sorumlusu olmak istemediğini artık bu işin ticari boyutuna girdiğini söylemiştin. ŞİMDİ NE OLDU DA MD GEZİ SORUMLUSU OLARAK İMZA ATIYORSUN?
3-Yukarı da bahsettiğin bütün aktivitelerin biri hariç diğerlerinde bulundum, insanları organize ettim, aktif rol aldım, hatta Kastamonu şenliğinde arabamla gelerek hepinizin çadır kamp malzemelerini cebimden benzin parası ödeyerek taşıdım. Ankara MD olarak düzenlenen başka aktivitelere'de gelemediysem aşağıdaki aktivitelerle veya kendi işimle ilgili organizasyonlarda bulunmak zorunda olmamdandır.
Bunun yanında
a-MDSK klübünün üyelerinin alımıyla ilgili evrak-kargo-banka havaleleri vs işleri organize ettim.
b-MD olarak bedava eğitim günü düzenledim
c-Bergama Şenliğinde Ankara MD'yi temsil ettim.(barış bilir)
d-11 Haziran İzmir Pist yarışında ve MD festivalinde Ankara Md olarak hazır bulundum.(Kayhan-Mali Boğa-Barış bilir)
e-23 Ekim Moto Gp organizasyonuna Ankara MD'den 6 arkadaşımızı Hakem olarak görevlendirilmesini sağladım. Yine arabamla bazılarının ulaşımlarına yardım ettim. (barış bilir)Moto GP MD buluşmasına bu arkadaşlarla birlikte iştirak ettik. Birçok arkadaşımıza bilet konusunda yardımcı oldum hatta birçoğunu telefonla arayarak bilet ayarladım gelmeleri konusunda yardımcı olmaya çalıştım.
f-ankara md'nin rutin yaptığı bütün toplantılarda işimi-özel vaktimi bırakarak hazır bulundum. Katılmadığım toplantılarda ise yukarıda bahsettiğim aktivitelerde görevliydim.

g-h-i-j...Neyse lafı uzatmayalım, Ankara MD'nin kurulmasında-oluşumunda-büyümesinde kısaca A'dan Z'ye her aşamasında vardım ve aktif rol aldım. Elimi taşın altına koydum vakit-nakit-emek harcadım ve bundan dolayı cebime veya menfaat haneme hiçbir artı koymadım...
Yukarıda yazılanların hepsinin belgesini(hatırasını) saklıyorum arzu eden arkadaşlara gösterebilirim.(Zaten göstermek için sakladım Gülümsüyorum )
Şimdi sana sorarım Tolga, sözde dost olarak yukarıya yazdığın iki isim hakkında atıp tutmuşsun. PEKİ SEN KİMSİN? MD veya MDSK adına şimdiye kadar gezilere gelip geyik yapmaktan, MDSK'yı ve HAKAN'ı eleştirmekten başka ne yaptın? Seni bu camiada MD'den Tolga olarak mı tanıyorlar? Peki TMF 'ye,MOTO GP TR organizasyonuna, Tüm MD ve Motor Camiasına sor bakalım MD Ankara'dan kimi tanıyorsunuz diye?
Amacı Meçhul iki insan dediğin insanlar senin ve diğer ankara Md gurubundakiler için fedakarlık yapan iki kişidir. Muheteşem gurubunun oluşmasında pay sahibidir. Kaldı ki senden daha fazla MD geçmişi olan insanlardır. Buraya HAKAN buraya gelmelisin kahvemizi içmelisin dediğin, ancak arkasından YALANCI diye bağırdığın, mail gurubunda arkasından konuştuğunuz, kurmak istediği MDSK oluşumuna tamamiyle karşı olduğunu BİZZAT YÜZÜME KARŞI (Kastamonu Festivalinde çay içerken)söylediğin insana da beni ve Kayhan'ı boşu boşuna tanıtmaya çalışmışsın.
Ancak amacına ulaşamamakla birlikte Bütün MD camiasına kendini tanıtmışsın. Keşke beni ve kayhanı tanıtmak yerine kendini tanıtsaymışsın.

Son olarak şunu söylüyorum;
1-Bu topicte Wee-Strom(Tolga Yurtören) tarafından yazılan yorumlar beni ve Ankara MD'yi en ufak bir şekilde bağlamaz ve hiçbirşekilde bağdaştırılamaz. Tamamiyle bir tek şahsın görüşleridir. Ankara MD toplantısında konuştuğumuz üzere konuylailgili mesaj topic yayınlamadan önce benim ve diğer MD üyelerinin bilgisi veya oluru alınmamıştır.
2-Tolga Yurtören (wee-strom).............bulunan bir motosiklet bayiisinin sahiplerindendir ve bu sebepten dolayı Ankara MD Gezi Sorumlusu olmak istemediğini bizzat yüzüme söylemiştir. Hemde bu topiği açmadan haftalar önce...
3-Tolga Yurtören(wee-strom) MDSK oluşumuna ve MDSK üyeliğine karşı olduğunu Hakan Dinçer'in ve Diğer Motorsiklet Klüplerinin bu işi ÇIKAR ve RANT amaçlı kullandıklarını söylemiş, Ankara MDSK üyelerinin bazılarına istifa etmeleri gerektiğini, mdsk gibi oluşumların son derece yanlış olduğunu telkin etmiştir.
Artık Bazı Kararlar almanın zamanı geldi. Öncelikle MD portalına ihtiyacı olmadığını,bu portalı sadece haberleşme amaçlı kullandıklarını, MDSK oluşumunu desteklemediğini , kendilerinin ve guruplarının kendi yağında kavrulan kendi kendine yettiğini düşünenler varsa. Kendi Portalınızı veya mailgurbunuzu (ki bunu yapmışsınız)kurunuz, MD Portalından üyeliklerinizi iptal ediniz, bir daha da MD adına iş yapmak için ortaya çıkmayınız.
MD içerisinde kalmak isteyen arkadaşlarım ve MDSK üyeleri sizi perşembe günü toplantıya bekliyorum.
Ayrntı İçin aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.motordelisi.com/ftopicp-341809.html#341809
Saygılarımla
Ulaş İNEVİ
MDSK Ankara Temsilcisi(Meçhul İki adamdan biri)

tarafimdan editlendi....FR[/b]
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 19.12.2005 - 20:32    Mesaj konusu: Re: Ankara MD, Hakan_R1, Kahve içmeye davet... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sylverio demiş ki:

2-İmza olarak Ankara MD gezi sorumlusu yazmışsın, ancak benimle kastamonu da konuştuğunda MD oluşumu ve MDSK dahil klüplere derneklere üye olmanın bir getirisi olmadığının ve boşa vakit harcamaktan başka bir şeye yaramadığını söylemiştin.Kaldı ki senin MD gezilerinde aktif rol almanı sağlayan ben olmuştum, ancak MOTORSiKLET BAYİİSİ açtıktan sonra bana MD gezi sorumlusu olmak istemediğini artık bu işin ticari boyutuna girdiğini söylemiştin. ŞİMDİ NE OLDU DA MD GEZİ SORUMLUSU OLARAK İMZA ATIYORSUN?

Bu konuda Tolganin kendini savunmasina gerek yok. Gezi baskanlarinin tekrar konusulmasi konusu gecen persembe yapilan olaganustu toplantinin basinda dile getirildi. Aciliyeti olan konular tartisildigi icin bu konu baska bir toplantiya ertelendi. Toplantinin ilk yarim saatinde yoktun, duymamissindir.

Sylverio demiş ki:

3-Yukarı da bahsettiğin bütün aktivitelerin biri hariç diğerlerinde bulundum, insanları organize ettim, aktif rol aldım.

MDSK Organizasyonlarina katildiysan da son 6 ayda Ankara MD basligi ile acilan aktivitelerin coguna katilmadigini itiraf etmen gerekyior sanirim. Bunlar icin Ankara MD Gezi topikleri kanittir.

Sylverio demiş ki:

Kendi Portalınızı veya mailgurbunuzu (ki bunu yapmışsınız)kurunuz, MD Portalından üyeliklerinizi iptal ediniz, bir daha da MD adına iş yapmak için ortaya çıkmayınız.

Evet boyle bir olusum vardir, gizli degildir. Nitekim bu senin de bulundugun persembe olaganustu toplantisinda konusulmustu. Ankara Motordelisi adi altinda acilmis yahoogroup'unun kapatilmasi karari oy coklugu ile alinmistir. Kendi aramizdaki geyikler icin ankara md'yi ve genel olarak md'yi baglamayacak bir muhabbet ortami olusturulmasi bahsi de gecmistir.
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harun sende hukuk fakültesi mezunuymuşsun ama haberimiz yokmuşş
neyse ben yalakalık yapmayayım daha fazla
haa bu arada harun sen bizim kayhanla açtığımız topic sonucu gelmiştin galiba md ye...kanıt olarak gösteriyorsan eğer gezi topiclerine bir bak bakalım... Hangi organizasyonlarsa yokmuşum tarihiyle ve linkiyle verirsen sevinirim. Zira son altı ay içierisinde senin olmadığın o kadar çok organizasyonun içinde bulundum ki hatırlamıyorum. Seni de gördüğümü hatırlamıyorum. Hakkaten yaf sen neredeydin harun???bütün toplantılarda gezilerde varmıydın???
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal