Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI

ANKARA MD, KIRSAL ALAN EGİTİM FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Dae666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]

MesajTarih: 19.12.2005 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopicp-341880.html
Dae666 Çevrimdışı Dae666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.12.2005 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopicp-341809.html#341809
ankara md toplantı topiğine yukarı tıklayarak ulaşabilirsiniz.
söz sahibine aittir...
Kişi kendinden bilir işi...
Kişi Söylediği sözün kölesi, söylemediği sözün efendisidir...
Bu atasözlerinden gereken kişilerin gereken dersi alması lazım...
Alışı kuvvetli olmayanlara ise ayrı bir topic var...
http://www.motordelisi.com/ftopicp-341889.html
buyurunuz...
Lütfen Yalaka Mdler(ki biride ben oluyorum galiba) bizzat okusun:)
Zorba-
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.12.2005 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sylverio,
Alıntı:

ulaş bunlamı toplayacaksın insanları ??? ee valla kolay gelsin.galiba bu durumda gene kayhanla sana baya iş düşüyor.ilerde söylersin sene 2006 ben bu md yi tek başıma kurdum diye.Çünkü bu defa Kayhanda yok anladıgım kadarı ile.
Başa dön
Zorba- Çevrimdışı Zorba- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2005 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

söz sahibine aittir...
Kişi kendinden bilir işi...
Kişi Söylediği sözün kölesi, söylemediği sözün efendisidir...
Bu atasözlerinden gereken kişilerin gereken dersi alması lazım...

hakan abi kusura bakma topğinin içerisinde bu tarzda bir cevap yazmak istemezdim. Seni tanıyorum ve yukarı da yazılan hiçbir kelimenin yakından uzaktan seninle ve iyi niyetine inandığım bildiğim hiçbir MD üyesi arkadaşımla alakası yoktur. Lütfen sen bari beni suçlayıcı tarzda konuşma. Yukarıdaki sözlerin adresi bellidir. Beyfendiliğini ve dürüstlüğünü bana yapılan hakaretler içinde topiclerde göstermeni beklerdim. Yine de mesajımı lütfen hoşgör zira benimde sabrımın bir sınırı var.
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 20.12.2005 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konu kapandı ve Hakan_r1 tarafından kilitlendi buna rağmen böyle bir mesaj yakışıksız olmuş...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal