Wee-Strom, sen pek sorun çözülsün edası ile yaklaşmıyorsun konuya gördüğüm kadarıyla. konu ile ilgimiz olmayabilir ama okuruz öğreniriz. çok şükür var okumam yazmam, aklımda yerinde anlarım okuduğumu. eğer MD portalında genel bir topic açtıysan herkes istediği yorumda bulunma hakkına sahiptir. özellikle bu konu yönetimi ilgilendirdiği için ben kendimi direk işin içinde görüyorum. haa madem özel bir konu tartışılacak ve ilgisiz kimseler olayın içine girsin istemiyorsun o halde bunu MD dışında pekala halledebilirsin. kimseyi aşağılamaya hakkın yok son sözüm. _________________ Honda 600F -
Tarih: 19.12.2005 - 21:32 Mesaj konusu:
murdocklawless demiş ki:
Wee-Strom, sen pek sorun çözülsün edası ile yaklaşmıyorsun konuya gördüğüm kadarıyla. konu ile ilgimiz olmayabilir ama okuruz öğreniriz. çok şükür var okumam yazmam, aklımda yerinde anlarım okuduğumu. eğer MD portalında genel bir topic açtıysan herkes istediği yorumda bulunma hakkına sahiptir. özellikle bu konu yönetimi ilgilendirdiği için ben kendimi direk işin içinde görüyorum. haa madem özel bir konu tartışılacak ve ilgisiz kimseler olayın içine girsin istemiyorsun o halde bunu MD dışında pekala halledebilirsin. kimseyi aşağılamaya hakkın yok son sözüm.
Niye be murdocklawless,
mod ve adminler haricinde bence bu konuya Ankara MD üyelerinden başka kimse -gerçekten yararlı ve yapıcı yorumlar yapmayacaklarsa-karışmamalı.
Sonuçta bu Ankara'nın sorunu, İstanbul, İzmir ve diğer şehirlerden arkadaşlar laf olsun diye mesaj göndermemeli. Anlaşılan ortada ciddi bir sorun oluşmuş, konuşup halledeceklerdir elbet. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayhan kArdesimdir kayhan yanlıs yapmaz bı konussun bakalım _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
En son BikerstorM tarafından 19.12.2005 - 23:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayın HAKAN R1
Bir kaç ay öncesine kadar çok güzel gidiyorsunuz ankara md,topiklerinizi bende zevkle okuyorum,ankara md de büyük gelişmeler var gibi ankara md yi öven pohpohlayan yazılar yazarken ne değiştide birden ankara md dağılmalı ve yenıden oluşturulmalı diye düşündünüz
ankara md,nin yayınladığınız yazılara eleştiri yapmasımı,bazı düşüncelerinizin ankara md için gereksiz olduğunu düşünmesimi yoksa büyüyerek birbirine kenetlenmesimi böyle bir karar almanızı gerektirdi.Şimdi diyeceksinizki bunu nerden çıkardın,hemen hemen her yazınız sonunda bırakır gider,işine gelmeyen gider gibi veya bu anlama gelen yazılar yazmanızdan ben bu anlamı çıkarıyorum
Hakan bey şimdi düşünüyorum hergün büyüyen sitemizde yarın istanbul md,antalya md herhangi bir yerde karşı çıkanlar olsa onlarıda mı dağıtacaksınız
Ben Ankara md nin toplantısına ilk gittiğimde sekiz kişi vardı daha sonra dokuz oldu ve çoğalarak bu günlere geldi , bugünlere getiren de sizin eleştirdiğiniz,sizin güle güle dediğiniz ,sizin bırakın gidin dediğiniz ,benim gözümde mükemmel olan arkadaşlarımın sayesinde,onların her gelene sıcak kanlı davranışlarıyla bu günlere geldi.
Hakan bey Şimdide diyebilirsinizki madem bu kadar iyiler,hoşlar,sıcak kanlılar da şimdi ağızlarına geleni söylüyorlar onuda sizin gibi bir insanın bulacağını düşünüyorum
Sevgili Ulaş belki kızacaksın söyleyeceklerime banada düşmanca tavırlar alacaksın ,bugüne kadar bir açığım olduysa burada milletin içinde benimde yüzüme vuracaksın ama ben söyleyeceğimi söyleyeceğimSöylemem gerekeni Emrenin arkadaşlar emreye bir 10 milyon toplayalım yazında söylemem gerekiyordu aslında ama sustum karışma dedim kendime Arkadaşım düne kadar dostum dediğin insanlara karşı bukadar ağır ithamlarda bulunma çok iyi hatırlıyorum benim tolganın gezi topiğine ufak bir yazı yazdığımda sen başta yazmıştın biz gezi ,
toplantı görevini tolgaya ,burçine verdik ve gayette memnunuz görevlerini iyi yapıyorlar diye yazmıştın şimdi ne değiştide bu arkadaşlarım hakkında zehir zemberek yazı yazabiliyosun Ulaş cım senin yanında olduğumuz sürece mi dostun olacağız sana karşı olduğumuzda bizede mi böyle yazılar yazacaksın .Ulaş,cım senin huyun biliyorum geçmişte yaptığın iyilikleri bir gün gelip insanın suratına vuruyosun ama Kastamonu gezisine arabayla geleceğini ,o yollara motorunu vurmayacağını söyledmiştin hatta arabana eşyalarımızı alacağını söylemiştin ama biz benzin parasını teklif etmiştik sen almamıştın ve her birimiz defalarca teşekkür etmiştik.Burda bunları yazmana gerek yoktu
Hakan bey son sözüm size, gelin bir gün verin otobüs biletinizi biz yollayalım size,biz misafir edelim sizi ve görüşleriniz değişmezse nederseniz kabulumdür
yazımdan yanlıs anlamayın herkes kendını savunacak dorular cıksın ortaya. ama emre,kayhan gkhan,ozgur bunlar benım kardesımdır haksızca ustlerıne gıdersenız bende asvunurum onları kayhan yazsın bakalım ona gore durum bellı olur.. yoksa hıcbırnızle alıp veremedıgım yok _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tarih: 19.12.2005 - 23:04 Mesaj konusu:
murdocklawless, hocam allahaşkına, biz diyoruz ki yukarıda Ankara'nın yerini haritada bile gösteremeyecek kişiler bu topiğe yazı yazmasın diye fakat görüyorumki, halen iyi niyetle birşeyler yapma gayretindesin. Bence biraz boşvermelisin hocam her konuya müdahil olman gerekmiyor.Buradakileri tanımadan, konuşmak sadece boşa yorum yapmakdan öte gitmez.Bence karışmamalısın.Çünkü bu herhangi bir YBR mi CBR mi ,topiği değil bu topic.
Şimdi gelelim Sylverio, sana.
Ya sen ne utanmaz laftan anlamaz bir şahsiyetsin. 40 küsür kişi senin suratına tükürdü, sen halen yarabbi şükür diyorsun.Şu anda bunları Gecenin bir vakti Internet Cafe'den sinirden, ellerim titreyerek yazıyorum.
demişsin ki:
Alıntı:
Tüm MD ve Motor Camiasına sor bakalım MD Ankara'dan kimi tanıyorsunuz diye?
İşte bunları aynen senin yüzüne söyledi Tolga, senin MD yada MDSK ile ilgin yok sen bu işi, kariyer meselesi yapmışsın. Bütün amacın Bu camiada bi şekilde kendinden bahsedilmesini, istiyorsun hırslısın çünkü. Bunu herkes biliyor. Kendi ağzınla dedin geçen toplantıda MD den önce birçok grubun içine girmeye çalıştığını, ama hiçbirinden yüz bulamadığını. Yani MD'yi sen, ulaşman gereken bir hedef için sadece basamak olarak görüyorsun.
Alıntı:
1-Kayhan'la Ben 2004 yılından beri Ankara'da toplantılar ve geziler yapıyoruz. Sen daha bu gurupta yokken biz vardık. Kaldı ki sende aramız ilk geldiğinde bizim açtığımız toplantı topiğinden faydalanmıştın.
Arkadaşım, bırak ikide bir bu lafları söyleyip durmyı. Burası Asker ocağı değil bizde senin erlerin değiliz.Bırak bize tertipcilik yapmayı. Yok biz kurduk şöyle yaptık böyle yaptık diye.Kimin ne yaptığını herkes biliyor.Yaptığın organizasyonlara kaçar kişi geldiğini sen bizden iyi biliyorsun.
Alıntı:
İmza olarak Ankara MD gezi sorumlusu yazmışsın, ancak benimle kastamonu da konuştuğunda MD oluşumu ve MDSK dahil klüplere derneklere üye olmanın bir getirisi olmadığının ve boşa vakit harcamaktan başka bir şeye yaramadığını söylemiştin.Kaldı ki senin MD gezilerinde aktif rol almanı sağlayan ben olmuştum, ancak MOTORSiKLET BAYİİSİ açtıktan sonra bana MD gezi sorumlusu olmak istemediğini artık bu işin ticari boyutuna girdiğini söylemiştin. ŞİMDİ NE OLDU DA MD GEZİ SORUMLUSU OLARAK İMZA ATIYORSUN?
Şimdi Ulaş, senin kafanın basmadığı, birşey var. Bu MD ile MDSK ayrı şeyler.Her fırsatda ikisini bize bir tepside sunma gayretini anlamıyorum.Kastamonu'da bu sözler konuşulduğunda bende o masadaydın bende aynı fikirleri savundum.Hatta sen hariç, herkes aynı fikirleri savundu niye şimdi Tolga karşıymış gibi yazıyorsun. sebebi açık Tolga senin suratına senin ne mal olduğunu, perşembe günü söyledi. Gıcığın ondan besbelli.
Tolga'nın ticari bir ünvanı olması sonradan olan birşeydir.Yani işyerini kuralı daha bir ay olmuştur. Onun içinde bu grupda faal olarak görev almamak istemesi normalidir. Yerine birini seçene kadarda görevinin başındadır. Yani imza olarak Ankara MD gezi sorumlusu yazmasının nesi garip.
demeye devam etmişsin
Alıntı:
2-Tolga Yurtören (wee-strom)Ankara Emek 4. Cad. 44 Numara bulunan bir motosiklet bayiisinin sahiplerindendir .
Ya hakikaten sen şahsiyetsiz bir insanmışsın. İnsanların dükkanlarının isimlerini ve isimlerini vererek konuyu nereye getirmek istediğini seni tanıyan herkes biliyor.
Son olarak demişsin ki:
Alıntı:
MD Portalından üyeliklerinizi iptal ediniz, bir daha da MD adına iş yapmak için ortaya çıkmayınız.
İşte senin bütün planın bu, nasıl MD yi kendine bir basamak olarak görüyorsun, Bizleride kendi çıkarların için ilerleme yolunda bir engel olarak görüyorsun. 40 kişi, bu oyuna gelmeyecek Ulaş efendi.Bunu aklından çıkar.
Gördümkü buluşma topiği açmışsın. Hayırlı olsun :!:
SYLVERIO DEMİŞ Kİ:
Artık Bazı Kararlar almanın zamanı geldi. Öncelikle MD portalına ihtiyacı olmadığını,bu portalı sadece haberleşme amaçlı kullandıklarını, MDSK oluşumunu desteklemediğini , kendilerinin ve gruplarının kendi yağında kavrulan kendi kendine yettiğini düşünenler varsa. Kendi Portalınızı veya mailgurbunuzu (ki bunu yapmışsınız)kurunuz, MD Portalından üyeliklerinizi iptal ediniz, bir daha da MD adına iş yapmak için ortaya çıkmayınız.
BU KELİMELER BANA Bİ YERDEN TANIDIK AMA DU BAKALIM walla pes doğrusu abi bende sanıyodum ki hayatım boyunca sadece kadınları anlamakta güçlük çekicem.
Bu forumda winksler arasında dans eden hatun AFERİM yazılı bi pankart taşısa ne güzel olur. TAM ZAMANI şöle bi milyon tanesini yan yana koymanın..
Ak kara ortada, Ak görmek için güneş gözlüklerinizi bi zahmet cıkarın İZMİRLİLER.
Tarih: 19.12.2005 - 23:17 Mesaj konusu:
genel olarak,bu tip konulara sadece ilgili olan arkadaslarin yazmasi:HEM DOGRU HEM YANLIS
sadece amigoluk havasinda olanlarla,konuyla ve konunun gecmisi ile hic ilgisi gorunmeyen ama ,MD ye uye olan akliselim sahibi arkadaslarin,aradaki endless love misali bitip tukenmez ve bezdirici ve de zamanla yikici-tahrip edici olan bu tartismalarda fikirlerini soylemesi ve hatta ,cozumu cabuklastirmak icin taraf bile tutmasi gerekir kanaatindeyiz.
hicbir akliselim sahibi arkadas,MD nin kotulugunu istemez saniyoruz:GUZEL BIR KURULUS.bunun icin de ,AMIGO gibi olmamali,ama ayni zamanda ne kokar ne bulasir da olmamalidir diyoruz.
taraflar bizi bagislasin.
hepinize sevgiler ve HOSGORULER,ltf :!:
arkadaşlar,şu şak şak olayından biran önce vazgeçelim.özellikle admin veya mod lardan biri bişey yazdımı altına hemen 'bravoo,cok yaşaa,şak şak şak'olaylarını bırakalım.tamam,arada bi katıldıgını bellı edersın ama ben bu boyutta olanlara yalakalık tanımı yapıyorum.özellıkle birkac kısı bunu devamlı yapıyor.şahsım adına bidaha böyle bi karakter fakiri insana denk gelırsem çok pis bozucam :öfke: _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
dolayısıyla olay tek sette geçen pembe dizilere döndü..
herkes ister istemez birbirine batıyo (belki böyle denmiyebilri)
Dolayısıyla sürtüşmeler olacak :!: Hem burada hem de başka kişilerin arasında...
Peki bu olaylar ne zaman mı bitecek
Tabi 7 Nisan'da..Yani benim motora bindiğim o yılın en önemli günündee
:muz:
Tarih: 19.12.2005 - 23:28 Mesaj konusu:
Sylverio demişsin ki:,
Alıntı:
harun sende hukuk fakültesi mezunuymuşsun ama haberimiz yokmuşş
İşte bunu hiçbir zaman , anlayamassın. Senin hiç kimseye, avukatlık yapacak kadar samimi olmadığın için, sana garip geldi sanırım. Bak küçük Emre'ye konuyla uzaktan yakından ilgisi olmamasına, rağmen bak nasıl arkadaşlarını savunuyor :alkış . Bunlar normal insani hislerdir. _________________ Ankara Kale Grubu
Sylverio, demişki:
2-Tolga Yurtören bir motosiklet bayiisinin sahiplerindendir ve bu sebepten dolayı Ankara MD Gezi Sorumlusu olmak istemediğini bizzat yüzüme söylemiştir. Hemde bu topiği açmadan haftalar önce...
ya ulaş adının baş harfini küçük yazdım çünkü sen çok küçük ve haysiyetsiz bir insansın :!: :!:
TOLGA gezi sorumlusu olmak için senin kadar çaba harcasaydı herhalde başbakan olurdu. Ayrıcı bu adam, seninde kendi ağzınla söylediğin gibi gezi sorumlusu, olmak istemedi. Onu ve onları bizler ısrarla istedik.
Çünkü onlarda sende olmayan motor tecrübesi ve arkadaşlık kardeşlik ve daha bir çok senin bilmediğin duygular var. Ve sen bunu çekemiyorsun ya seninde Allah hakkında hayırlısını versin ama ciddiyim bir psikoloğa falan görün seni kaybedebiliriz yada görünmemen bizim için daha hayırlı olur
toplantıyı sonuna kadar dınlemedıgım ıcın yanlıs anlasılma olmus neyse ben fazla karısmayım. _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
ciddiyim bir psikoloğa falan görün seni kaybedebiliriz yada görünmemen bizim için daha hayırlı olur
Ben ve meslektaşlarım için de daha hayırlı olur İyi demişsin Memedim
Wee-Strom demiş ki:
Hakan, bütün problem senin Ankara MD'yi tanımaman ve iki adamın lafına güvenip tepkiler vermenden kaynaklanıyor. Hatalısın! Hatan da bizleri bilmeden tanımadan bizim hakkımızda seni dolduran, sözüm ona hem senin hem bizim dostumuz olacak bu iki adamın sözüne güvenmek.
+10000000
Hakan, inan bana çok büyük bir yanlışın içindesin. 40 kişilik, şu olaylara kadar MDye gönülden bağlı olmuş olan masum bir topluluğa çok büyük bir haksızlık ediyorsun.
Seni rahatsız eden mail grubunda seni zor durumda bırakacak hiçbir şey konuşulmadı, yazılmadı. Hele rencide edici bir laf, hakaret, küfür vb. asla ama asla olmadı. Hele senin bizim için kullandığın "adice", "kompleksli", "kafanız basmıyor" falan gibi ifadeler asla kullanılmadı senin hakkında!
Biz sadece MD ile MDSK'nın ayrı oluşumlar olduğunu, ve bizler MDSKdan olmadığımız için senin ya da başkasının getireceği yönergelere uymak istemediğimizi, kendi lisan-ı münasibimizle kendi aramızda konuştuk. Hepsi buydu..Hepsi!
İnan bana çok büyük bir haksızlık bu yaptığın...
Evet bizler senin kurduğun internet sitesi sayesinde bir araya geldik ama bu dostluğu sürdüren ne sen ne de başka biriydi! Bizdik! Sana olan vefa borcumuzu da gerek sanal gerekse gerçek hayatta fazlasıyla ödüyorduk. Öyle ki, hiçbir zorunluluğumuz olmadığı halde, gruptaki gelişmeleri, yeni kurulan e-grubumuzu, gezi kolumuzu vb. bile sana haber veriyorduk. Bugüne kadar senin rızan dışında yaptığımız tek bir şey söylesene bana. Yok!
Şimdi ne oluyor peki? Ben söyleyim. İki adam çıktı ortaya. Ortaya çıktılart diyorum çünkü sen ister inan ister inanma, aylardır yoklar! Bu iki adam kendilerine bir şeyleri görev edindi (gerek olmadığı halde), seni yanlış yönlendirdi ve ortalık savaş alanına döndü.
İki tip insanın öfkesi çok büyük olur Hakan'cım: Haksızlığa uğrayanlar ve psikopatlar. Bu grupta hiç psikopat olmadığını Hacettepe Psikoloji bölümünü birincilikle bitirmiş ve ODTÜ'de master yapmış bir psikolog olarak sana garanti edebilirim! O halde karşındaki bu aşırı derecede kırgın ve öfkeli kalabalığı neye bağlayabilirsin biliyor musun? Bu insanların büyük bir haksızlığa uğramış olmasına!
Evet biz büyük bir haksızlığa uğradık. Hem güzel hem eleştirel sözler içeren metinlerimizin yalnızca eleştirel olan kısımları yayımlandı. Hem güzel hem eleştirel olabilen konuşmalarımızın (ki eleştirel kısmı şu son 2 haftadır) yalnızca seni kışkırtacak kısımları sana aksettirildi.
Ve biz hala, yalnızca haklı olduğumuzu kanıtlamak için, asla senden bir medet umduğumuz için değil, buradayız! Birileri yok yere ırzımıza geçmesin diye hala konuşuyoruz. Hala sana bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz. Bu bile seni ve bu portalı buradaki o sözünü ettiğin binlerce kişiden daha çok önemsediğimizin göstegesi!
Her gün bu portala girip deneyimlerimizi, yaşantılarımızı sizlerle paylaşmak, saygıda hiç kusur etmemek, size bağlılığımızı her koşulda dile getirmek de sizi ne kadar önemsediğimizin göstergesiydi, görebilene!
murdocklowless, sen birden bire ne kadar makul bir adam olmuşsun. Daha iki gün önce gitsinler, gidin falan diyen sen değil miydin ne olup bittiğini bile sormadan?!!!
Sylverio demiş ki:
1-Kayhan'la Ben 2004 yılından beri Ankara'da toplantılar ve geziler yapıyoruz. Sen daha bu gurupta yokken biz vardık. Kaldı ki sende aramız ilk geldiğinde bizim açtığımız toplantı topiğinden faydalanmıştın.
EEE nolmuş yani? Benim de iki çift çok eski çorabım var. Onlar sadece eski diye yeni olanlardan daha mı değerli yani şimdi? Kendini şarap mı sanıyorsun?
Sylverio demiş ki:
MOTORSiKLET BAYİİSİ açtıktan sonra bana MD gezi sorumlusu olmak istemediğini artık bu işin ticari boyutuna girdiğini söylemiştin. ŞİMDİ NE OLDU DA MD GEZİ SORUMLUSU OLARAK İMZA ATIYORSUN?
Ne kadar şerefli bir adammış ki işin ticari boyutuyla gönüllü boyutunun birbirine karışmamasını sağlamak için bu görevi bırakmayı düşünmüş.
Gezi demişken, Seben gezisini hatırlıyor musun Ulaş? Hani yolu hiç bilmeyen 4 kişiyi peşine takıp Seben'e götürmeye kalkmıştın. Yolda sıkılıp basıp gittin. Biz kaybolduk. O gün 9,5 saat motor kullandık. Hatırlıyor musun? Bunu hatırlamıyorsan dönüşü hatırla. Seben'de tanıştığın, büyük motoru olan biriyle yine önden basıp gittiniz. Peki şunu hatırlıyor musun? Son Kızılcahamam gezisinde yine önden basıp gittiniz, sizin yüzünden arkadan gelen tüm grup (20 civarı motor) trafik ekipleriyle papaz olduk! Bundan Hakan'a bahsettin mi? Hani gezide başınıza bir şey gelirse ne olur falan diyip duruyor ya Hakan. Onun için söylüyorum. Keşke orada çıkıp "Abi merak etme gezilerde bu gruba bir şey olursa benim yüzümden olur" deseydin!
Şimdi ne hakla bunca zamandır birçok güzel gezi düzenlemiş olan Tolga ve Burçin'in gezi sorumlusu olmalarını sorguluyorsun?
Sylverio demiş ki:
3-Yukarı da bahsettiğin bütün aktivitelerin biri hariç diğerlerinde bulundum, insanları organize ettim, aktif rol aldım
Ulaş son 6 aydır neredesin? Kaç buluşma topiği açtın? Kaç geziye geldin? Bu sözünü ettiğin şeyleri nerede ne zaman yapmışsın da biz görmemişiz!
Sylverio demiş ki:
Şimdi sana sorarım Tolga, sözde dost olarak yukarıya yazdığın iki isim hakkında atıp tutmuşsun. PEKİ SEN KİMSİN? MD veya MDSK adına şimdiye kadar gezilere gelip geyik yapmaktan, MDSK'yı ve HAKAN'ı eleştirmekten başka ne yaptın?
Hala provokasyon yapıyorsun. Hakan'ı ne zaman eleştirmeye başladı bu grup bir hatırla bakalım. Bi<im gerekli görmediğimiz şeyleri diretmeye başladığı zaman. Kardeşim bizim söylenen her şeye uymak, yapılan her şeyi alkışlamak falan gibi bir vaadimiz mi vardı? Eleştiremez miyiz kimseyi? Tolga'nın yaptığı geyikten sana ne! Hanginiz gerçek motorcusunuz? 15 yılını motor tepesinde geçirmiş olan Tolga mı yoksa her toplantıdan sonra motorunu piyasa mekanların önüne çekip sonra da benzincide teker yakan sen mi? Sen hangi sıfatla onlar kadar bile olamayacağın insanlarla dalga geçiyorsun?
Sylverio demiş ki:
Tolga Yurtören (wee-strom)Ankara Emek 4. Cad. 44 Numara bulunan bir motosiklet bayiisinin sahiplerindendir?
Tam isim ve adres vererek Tolga'yı hedef göstermeye mi çalışıyorsun? Bu nasıl bir üslup? Tolga'nın dükkanından sana ne? Kime ne? Bu adam sana reklam mı yapıyor? Seni gel benden mal al diye zorluyor mu? MDden dükkana silah zoruyla adam mı götürüyor? Aksine yanlış anlama olmasın diye epeydir forumlara bile girmiyor, gezi falan da düzenlemiyor. Yazık valla yazık.
Neden yarışlara girme kararı almanla böyle hırslı bir eda takınman arasında bu kadar yakın zaman var Ulaş? Neden daha düne kadar portalına bile doğru dürüst girmediğin Hakan senin için birden bu kadar kıymetli oldu? Neden MDSK için en az diğer üyeler kadar eleştiri getirmişken şimdi bakire Meryem'i oynuyorsun? Sen bunlardan bahsetsene biraz.
Sylverio demiş ki:
MD portalına ihtiyacı olmadığını,bu portalı sadece haberleşme amaçlı kullandıklarını, MDSK oluşumunu desteklemediğini , kendilerinin ve guruplarının kendi yağında kavrulan kendi kendine yettiğini düşünenler varsa. Kendi Portalınızı veya mailgurbunuzu (ki bunu yapmışsınız)kurunuz, MD Portalından üyeliklerinizi iptal ediniz, bir daha da MD adına iş yapmak için ortaya çıkmayınız.
Orada dur bakalım. Sen hangi sıfatla bu kadar insanı bir yerden kovuyorsun? MD bir internet sitesidir. Sen de bu sitenin hepimiz kadar sıradan bir üyesisin.
Üstelik, şunu aklınıza sokun, hiçbir medeni ülkede, hiçbir kişi, bir internet sitesini kullanıyor diye sitenin yönetmeliği ve yaptırımları hariç bir şeye uymaya zorlanamaz. Biz buna karşıyız! Bu zamana kadar dile getirdiğimiz tek şey de buydu. Hep de bu olacak.
Çağla Basat - Ankara
Ankara'da yaşayan ve birbirine delice bağlı, hiçbir tüzel kimliği olmayan yaklaşık 40 kişilik bir ailenin sıradan olmakla gurur duyan bir üyesi _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA
Ankara Kale Grubu
En son flynaked tarafından 20.12.2005 - 00:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız