Tarih: 20.12.2005 - 01:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
Hakan_R1 Gereken cevapları gereken kişilere gerektiği gibi vermiştir.Tebrik eder motorumla otobana çıkarım.
:alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış _________________ tanry beni motorsiklet için yaratty bende ona layyk olmak için hep elimden gelenin fazlasyny yapyyorum.......
1.Bunu yazmak hakkındır.
2.Bunu yazabilmek için şu anki resmini ve nickini kullanabilirsin ama ADMINISTRATOR yazan bir titre ile karşımıza geçip bu şekilde konuşamazsın.
3.Hele sahibi olduğun sitede asla.
Bu kuralları uygula sonra sitede nezaketten bahset. Tam bu durumla ilgili Selcuk ERDEM'in bir karikatürü var. Der ki;
- Merhaba Ben Bond, James Bond.
- Aman neyseeee....
[quote="Hakan_R1"]flynaked, hangi okulu birinci bitirdiğin,ve nerde master yaptıgından çok ne yazdıgın seni baglar.
demişsinki;
Alıntı:
EEE nolmuş yani? Benim de iki çift çok eski çorabım var. Onlar sadece eski diye yeni olanlardan daha mı değerli yani şimdi? Kendini şarap mı sanıyorsun?
Bir insanla eski çorap birmi..Bu nasıl bir örnektir yahu..O zaman sen eski dostlarınıda eski çoraplarınla karıştırıyorsun demekki.
Etik ve gururlu olmaktan bahsediyorsun ama bana iki gün önce PM atıp "Üyeliğimi Sil ,bir daha MD ye girmeyecegim" dedin ama bu gün yine burdasın ve yine senin BEN YOKUM dediğin yerde HEP VAR olan insanlara sataşıyorsun..Psikolojiyi bilen sensin ama kişinin kendiyle bu kadar çelişmesi garip degil mi?
Hakan_R1, Herzaman ulaşla kavga eden suçlu oldu...haa kayhan ve ulaş ankara MD'yi kuranlardan değilmi neden ilk onlar buluştu peki ozaman bende 3. kişiyim ilk olarak kayhanla konuştum kızılayda buluştuk ve migrosta ulaştas geldi 2 motor 3 kişi gezdik durduk belki benim birşeyler söylemeye hakkım vardır HANİ KİMSE YOKKEN BENDE VARDIM demek istiyorum...sevgili HHakan_R1, abi MD portalı ve MDSK kurulduğundan beri birkere bile ANKARAYA gelmedin veya gelemedin ozaman keşke bıraksaydında MODERATÖR(kayhan) sabit kalıp keşke geri kalan YÖNETİM komitesini ANkara MD kendi seçseydi ozaman Hiiiiç bu sorunlar olmayacaktı...Ben uzun süredir gitmiyorum toplantılara daha doğrusu gidemiyorum haftanın 6 günü akşamları çalıştığım için ama biliyordum ULAŞ'ın ilk fırsatta onu ve amaçlarını engelleyen kişi ve problemleri bir açık bulup MD'den uzaklaştırmak ve TEK olmak herşeyi ELE geçirmek ama ben artık uğraşmöadım uğraşamadım ve sonuç bu oldu Keşke herkes bunu önceden görseydide olay böyle olmasaydı...Kayhana söyleyeceğim tek lafım var kayhanı çok severim kimsenin arkasından konuşmaz kolay kolay bunu bilirim ama keşke zamanında BENDE MD'den SOĞDUM SIKILDIM BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM derken olayın bu boyuta gelebileceğini düşünseydin sende VEYA NEDEN MDSK'ya ÜYE OLMADIĞINI BURAYADA YAZSAYDIN değilmi kardeşim ama sen açık sözlüsündür bilirim gerekeni yazarsın...
BİRYANDANDA ÇOOK SEVİNİYORUM ankara küçük yerdir sayılı motosiklet kullanıcıları vardır ve çoğuda tanır beni az çok sevilirimde şunu bilirim belki burdaki 40 üyenin çekip gitmesi sorun olmaz gene buluşan buluşur,gezen gezer herkes tanır birbirini bir telefon yeter herkesi toplamaya zaten aşılmış birşeyler...ben şunu söylerim ULAŞIN YÖNETTİĞİ BİR MD PORTALINDA YOKUM HAA GENE GÜLE GÜLE DENECEK BİLİYORUM ÇOĞUNLUĞA UYARIM PEKTE ÖNEMLİ DEĞİL YANİ SİLİNMEM VEYA DEVAM ETMEM AMA EMŞN OLUN KAYBEDEN MD OLACAK...ÇÜNKÜ BURADA ANKARADA KİMİN NEKADAR SEVİLDİĞİ BELLİ KİM GİDECEK MERAK EDİYORUM.....tolga abi yaa seni MD'ye ben getirmedimmi amaa haksızlık olmasın _________________ fasonuz,fasonum,fasonsun...en b?y?k fason bizim fason...
Tarih: 20.12.2005 - 01:31 Mesaj konusu:
greenstorm, seçim senin..Burda olmak yada olmamakla ilgili sana kimse baskı yapmaz.
Bunlar senin düşüncelerin ve ULAŞ ın,KAYHAN ın MD deki görevini etkilemiyecekitr.
Burdaki çok kişinin sorunu kişlerle ilgili..MD yi bunlara karıştırmayın,ULAŞ İNEVİ uzun süredir kendisine verilen tüm görevleri eksiksiz yapmıştır,MD ANKARA bölgemizde kendisi MD grubunu temsil etmiştir.
Bu arada ANKARA ya gelmediğimden bahsetmişsin,Kulüb kurulalı 6 ay oldu ve tüzüğümüz geçtiğimiz ay İÇ İŞLERİ BAKANLI tarafından onaylandı ve hemen akabinde GENEL KURUL a gttik,işte okumadıgınızdan bilgi sahibi degilsiniz..Gündem mademizde 2006 planlamalrı,MKK etkinlikleri,TMF dahilindeki org. planlamalrı ve ANKARA-İSTANBUL-İZMİR bölgelerindeki Temsilcilklerin belirlenmesi var...
OCAK ayı içersinde ANKARA ya gelecegimi söyledim,ama bu gezi niteliğinde olacak..Zaten bölge bölge sorumlu seçmemizdeki amaç ne biliyormusun?
Ben Türkiyeyi gezmiyeyim diye,görev paylaşımı,ekip ne dersen de..
Biz bilmeliyizki ANKARA da bizi temsil edecek,iletişimde bulunacagımız arkadaşlar var.İşte bu sebeple zaten temsilcilerimizi belirliyecegiz..
Bu arada halen TEMSİLCİ yerine BAŞKAN kelimesini kullanlar var,belkide bundan kompleksler yapılıyor "b"iz kimseyi başımıza BAŞKAN istemeyiz " tavrı takınılıyor..
Arkadaşlar bir Kulüp ,dernek yada Grupta bir BAŞKAN olur..Diğerleri yönetim kurulu üyesi,temsilciler olur..Bizde bu çerçevede ANKARA Bölge Temsilcileri belirliyecegiz..
Ne Başkanı? _________________
Tarih: 20.12.2005 - 01:31 Mesaj konusu:
Lafım WEE-STROM VE FLYNAKED'A....Lütfen (Grup için söylüyorum,cümle arasında siz biz şu bu onlar diyeceğim,kastaettiğim siz değil bu iki şahıs dır)
Benim Ankara MD ile bugüne kadar 1 tane bile problemim olmadı...Hatta savunduğumu düşündüğünüz,kötülediğiniz,ikimizi birden yerden yere vurduğunuz Şahıs Ulaş İnevi varya,işte onunla bile daha fazla problemim oldu,bu yüzden o gün toplantı da da söylediğim gibi,ne ben onu savunurum,ne de o beni...herkesin kendi özgür iradesi var,herkes fikir üretebilir...
Şimdi...Gün geliyor devran dönüyor derler ya, işte şimdi tam öyle oluyor...7 Aylık üye ile 8 aylık üye, beni "Aile içinden" saymamaya kara veriyor...Vah vah...Kusura bakmayın,siz bu grubun bir parçasısınız, BÜTÜNÜ DEĞİL...Sizin vermiş olduğunuz karar orantıya vurursak 1000 de 1 dir..Bu yüzden ister gruptan her hangi birini "Mongol,otistik vs.vs.." gibi şeyler ilan edin,etkisiz eleman olarak kalırsınız...Çünkü siz ikiniz, GRUBUN ADINA KONUŞMAYI İLKE EDİNMİŞSİNİZ...AMA ŞUNU BİLİNKİ GRUP SİZDEN OLUŞMUYOR..Siz giderseniz sayımız 9999 düşer,grup dağılmaz yani...Gruptaki yerinizi belirttikten sonra,benim ile iligili düşüncelerinizi grupa nasıl aktardığınıza gelelim...
Bir...O gün toplantıda ne konuşmuktuk??? Gündem konusu ne idi?? Ulaş'ın mail olayı...Hadi onu da geçtik...O dakka ya kadar herkes benim ilettiğimi zannetmiş...Hadi öyle zannetsinler çünkü ben demiştim ki "Ben olsam aynı şeyi yapardım"...Ama bu nasıl anlaşıldı "Mail grubundaki bütün mailleri aktarrırdım,arkadan konuşurdum şikayet ederdim" vs.vs..
Şimdi şeytan diyo ki aç toplantı odasını,bul açtığım topicleri ve yaz buraya Ankara Md hakkında hangi düşüncelerimi dileklerimi iletmişim Hakan_R1 e...Şimdi soruyorum...
BEN GRUPTA SEVİLMEYECEK KİŞİ İLAN ETMENİZE SEBEP OLACAK NE YAPTIM??? Bu arada bunu gruba yaymaya çalışan sizsiniz...Yani provakatör kelimesini kullanırken mecazi anlamı ile değil, gerçek anlamı ile kullanınız...
"Meçhul İnsanlar" demişsiniz...
Meçhul kelimesini kullanırken anlamına dikkat et ki,kimin gerçekte meçhul olduğu ortaya çıkmasın...Bir diğeri de "Amacı Meçhul" demiş...Ne meçhul amacımız war sa...
Gel gelelim,benim gezilere gelmemem,toplanıtlara katılmamam konusuna...Siz ikiniz de sebebini biliyorsunuz...Ve SİZ PROVAKATÖR olduğunuz için bilmemezlikten gelip "Kayhan toplantılara bile gelimoyr,ona nasıl güvenirsin HAKAN_r1111111" diyorsunuz...Şunu siz ikiniz unutmayın ki motorum 19 bin km de...Nisan trafiğe çıkışlı...9 ayda 19 bin km...Bu km leri ben ANKARA MD İLE "SİZ MD DEN Bİ HABERKEN" yaptım...Gezilere gelmiyor dediğiniz,grupta bunu yapmadı şunu yapmadı dediğin kayhan,Ankara Md ye her tarz motor kazandırabilmek için 250 km R-6 ile saatte 80 km\h hızla tamamladı...Maksadım,scooter'ın bile Ankara Md ile gezebilmesini anlatabilmekti...Bu yüzden sakın olaki, bilip bilmeden konuşmayın...Çünkü saçma sapan laflar ile insanları itham ediyorsunuz...
Ankara Md ben ile war oldu,kelimesi bir kere bile ağzımdan çıkmadı..Çünkü bugüne kadar hep ama hep mütevazi olmaya çalıştım...Tek istediğim,bazı yaptıklarımın hakkının yenilmemesi..Ama görüyorum ki,üstüme basa basa, ne yaptığını bilmez bir şekilde,ne amaca hizmet edeceği bilinmeyen laflarla hakkımı yiyorsunuz...Kusura bakmayın,şahısınıza hakaret değil fakat bir önceki tümcedeki olayları yapanların sözlükteki karşılığı wardır...
Benim bu kadar sinirli msgımı maalesef ki arasanızda bulamassınız..Çünkü bugüne kadar sustum....Çünkü bugüne kadar yüzüme güldünüz,arkamdan topiclere yazdınız...Hiç ama hiç beklemediğim şekilde...
Bütün bu mailim 2 şahısa aittir...Ankara Md den başka kimse ama kimse üstüne alınmasın..
Diğer grup arkadaşlarımla zerre kadar problemim yoktur...Hatta çok ama çok sevdiğim abilerim ablalarım,yani arkadaşlarım wardır...Bu iki şahıs yüzünden bu postu göndermek bile utandırıyor beni...
Her taşın tek tek diğer yüzünü görmek umuduyla... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
ciddiyim bir psikoloğa falan görün seni kaybedebiliriz yada görünmemen bizim için daha hayırlı olur
Ben ve meslektaşlarım için de daha hayırlı olur İyi demişsin Memedim
Flynaked birde sen bu meslegin sahibi olacaksın..
Diyelimki bmkeskin'in söylediği gibi ULAŞ ruh hastası,sen hastalarına böyle smilerde güldüğün gibi gülermisin,neden sende teşhis koymuyorsun.. _________________
greenstorm, seçim senin..Burda olmak yada olmamakla ilgili sana kimse baskı yapmaz.
Bunlar senin düşüncelerin ve ULAŞ ın,KAYHAN ın MD deki görevini etkilemiyecekitr.
Burdaki çok kişinin sorunu kişlerle ilgili..MD yi bunlara karıştırmayın,ULAŞ İNEVİ uzun süredir kendisine verilen tüm görevleri eksiksiz yapmıştır,MD ANKARA bölgemizde kendisi MD grubunu temsil etmiştir.
Bu arada ANKARA ya gelmediğimden bahsetmişsin,Kulüb kurulalı 6 ay oldu ve tüzüğümüz geçtiğimiz ay İÇ İŞLERİ BAKANLI tarafından onaylandı ve hemen akabinde GENEL KURUL a gttik,işte okumadıgınızdan bilgi sahibi degilsiniz..Gündem mademizde 2006 planlamalrı,MKK etkinlikleri,TMF dahilindeki org. planlamalrı ve ANKARA-İSTANBUL-İZMİR bölgelerindeki Temsilcilklerin belirlenmesi var...
OCAK ayı içersinde ANKARA ya gelecegimi söyledim,ama bu gezi niteliğinde olacak..Zaten bölge bölge sorumlu seçmemizdeki amaç ne biliyormusun?
Ben Türkiyeyi gezmiyeyim diye,görev paylaşımı,ekip ne dersen de..
Biz bilmeliyizki ANKARA da bizi temsil edecek,iletişimde bulunacagımız arkadaşlar var.İşte bu sebeple zaten temsilcilerimizi belirliyecegiz..
Bu arada halen TEMSİLCİ yerine BAŞKAN kelimesini kullanlar var,belkide bundan kompleksler yapılıyor "b"iz kimseyi başımıza BAŞKAN istemeyiz " tavrı takınılıyor..
Arkadaşlar bir Kulüp ,dernek yada Grupta bir BAŞKAN olur..Diğerleri yönetim kurulu üyesi,temsilciler olur..Bizde bu çerçevede ANKARA Bölge Temsilcileri belirliyecegiz..
Ne Başkanı?
Ben giderim çokta önemli değil açıkçası ne senin nede benim için...yoğunsun,işlerin var çok uğraşıyorsun ankaraya zaman ayıramıyorsun evet tamam bunda ne kızılcak ne söylenecek laf var peki şu TEMSİLCİYİ ankara MD seçse veyaaaa...Neden Hiç ULAŞ İNEVİ gelip sormadı BEN BÖYLE BİR GÖREVİ ÜSTLENMEK İSTİYORUM....ulaş değilde seninle bu konuları konuşmaya mehmet,ahmet vs.. gelseydi temsilci vs o olacaktı buda açık ve net...diyorsunki kişisel problemleri yanıstmayın..1 kişiyie 40 kişi anlaşamıyorsa bunda bir sorun var demektir hakan abi...olay kişisel değil...ZAMNINDA YEDİKLERİ İÇTİKLERİ AYRI GİTMEYEN KİŞİLERİ SATMAK VAR ORTADA HAKAN ABİ...farkına var artık kayhan için değil bu sözüm o benim kardeşim onun bir suçu olmadığını biliorum ama zamanı gelince şimdi yüzüne gülen biri SENİDE 40 KİŞİYEYAPTIĞI GİBİ SATAR birgün TMSF'de TAMSİLCİLİK vs.. için fırsatı olursa görürsün...Ama ulaşı tebrik ediyorum...HERŞEYİ GÖZE ALIYOR AMACINA KAVUŞMAK İÇİN... _________________ fasonuz,fasonum,fasonsun...en b?y?k fason bizim fason...
Bütün iş yoğunluğuma karşın, küçüklüğümde kullandığım 49 cc peugeot la başlayan içimde bir motorsiklet sevdası olduğu için kendimi daha iyi ve özgür hissedebilmek biraz olsun işkoliklikten kurtulabilmek adına motorsikletle ile hiç alakası olmayan iş ortağımın önerisi ile gidip bir motorsiklet aldım. Sonra ben ne yaptım diye düşünürken araştırmaya başladım ve internette motorsiklet ile ilgili Motordelisi Grubuna rastladım üye olmadan önce site kurallarını okudum ve üye oldum O günden sonraki ilk toplantıya gitmek veya gitmemek, işleri iptal edip etmemek arasında gidip gelirken hiç tanımadığım sitede numarasını yayımlayan Tenere600(Burçin) arkadaşımı aradım. O kadar sıcak bir telefon açışı vardı ki sanki eskiden beri tanışıyormuşuz ve bir yerde sözleşmişiz hasret gidereceğiz tarzında bir yaklaşımla karşılaşınca epey heyecanlanıp işlerimin tamamını iptal ederek toplantıya gitmeye karar verdim. Toplantıda da aynı şekilde birçok arkadaşla yeni tanışıp çok sıcak tavırlarla karşılanıp hepsinden aynı ilgiyi gördüm. Benden sonra gruba yeni katılan tüm arkadaşlarında aynı ilgiyi gördüğüne defalarca şahit oldum.
2. veya 3. toplantıda Ankara-İncek çayır çimen toplantısında bir gezi sorumlusu seçilmesi konusunda bazı insanlar aday oldular bazılarıda gösterildiler. W-Strom (Tolga) ve Tenere600(Burçin) o toplantıda Ankara Md gezi sorumluları olarak seçildiler. Orada W-Strom (Tolga), Sylverio (Ulaş)a bu seçim sonucunu Hakan_R1 bildirmesini rica etmiş ve Sylverio (Ulaş)ta bunu kabul etmişti. Tüm bunlara ben şahit oldum
Benim bu siteye üye olmamdaki amacı yukarıda özetlemiştim. Eğer bu insanlar bu kadar sıcak yaklaşmasalardı inanın Motordelisi benim için aklıma geldiğinde belki girdiğim bir site olmaktan öteye gitmezdi. Yeterince yoğun çalışan bir insanım. Siz kurallarınızı koyarsınız ben uyarım yada uymam. Site kuralları gayet açık bugüne kadar da uymamdan dolayı buradayım. Tabi tüm önerilerinizde açığım. Olumlu düşündüğüm tüm önerileri desteklerim hiçbir zaman diretmem. Sizinde aynı şekilde bana önerileriniz konusunda aldığım karara saygı göstermeni beklerim. Yok illede bu böyle olmalı diyorsanız site içerisinde kuralları oluşturursunuz site kurallarında yayımlarsınız. uyan uyar uymayan üye olmaz.
Bence bu kadar olan bitenin sebebi , Senin Ankara Md grubunu yeterince tanımaman yada yanlış tanımandan kaynaklanıyor. Bence tanımadığın insanlar hakkında, herkese açık olan bir yerde ithamlarda bulunma. Bende seni hiç tanımıyorum. Ama yukarıda da görüleceği üzere hiç kimseye kötü sözler söylemedim. Her zaman yapıcı kırıcı olmayan eleştiriye de açığım.
Ulaş,
Ayrıca seni böylesi bi forumda hiç gereksizken insanların işyeri adreslerini verdiğin için kınıyorum.
murdocklawless demiş ki:
Özellikle bu konu yönetimi ilgilendirdiği için ben kendimi direk işin içinde görüyorum.
Diyen olayın başından beri online olan moderatör arkadaşımız murdocklawless in Ulaşın bu amacını aşmış etik olmayan davranışa müdahale etmesini bekliyorum.
Tarih: 20.12.2005 - 02:25 Mesaj konusu:
greenstorm, ben eger sen gitmek istiyorsan dedim..Yani senin gitmeni yada herhangi birisinin gitmesini istemem,taki ahlak sınırlarını aşan mesajlar yazılana kadar yada kasıtlı provekasyonlar olmadıktan sonra.
Şimdi ULAŞ 'ı korumak bana düşmemiş ama benim elimde somut işler var..ULAŞ ANKARA dışındaki tüm organizasyonlara sizi temsilen km. lerce yol katedip geldi,Kulübün ilk kuruluşunda oda çalıştı,MotoGP organizasyonunda hem hakem çıkarmamıza vesile oldu hemde ücretsiz bilet tedariğinde bulundu..YAZA MERHABA PARTİSİ yaptık ULAŞ burdaydı,İzmir Yarışlarında ULAŞ bizleydi,BERGAMA Festivalinde kurulan MD Standındada ULAŞ vardı..Yani ben negatif hiç bir tarafını görmedim,şimdi sen aksini iddia ediyorsun o zaman sende somut şeyler yaz..ULAŞ MD kötülüğü için ne yaptı.
Bakın DÜNYA nın her yerinde eger söz konusu büyük bir grupsa mutlaka başında belirli Yönetimler olacak,eger konu sadece buysa ULAŞ yerine kim olsa aynı tepkiyle karşılaşacak.
wolkan, örneklediğiniz arkadaş mutlakaki iyi bir arkadaşımızdır,ben zaten kimsenin kişiliğine asla laf etmem..Daha önce yazdıgım NANKÖR kelimesi asla bir hakaret degildir,bu bir davranışın yorumlanmasıdır.Ama sizin ÇOK SICAK iletişim sagladıgınız arkadaşınızın bu topicdeki mesajlarını okudugunuzda o sıcaklıgı göremiyorsunuz,isterseniz bir gözden geçirin.İşte belkide o sıcaklıgını burda göstermediği için bu durumlara gelindi.
Bir kere şurda bir terslik var..MD ANKARA için seçilen TEMSİLCİ her ne olursa olsun birdiger üyeye HAKARET edemez,o zaman herkez onun temsilciliğini sorgular olur..
Siz biliyormusnuz biz sırf MD deki konumumuz yüzünde agzımıza kilit vurmak zorunda kalıyoruz,benim ailem,şahsım,şerefim ve haysiyetim için 4 yıldır öyle yazılar yazıldıki asla ve asla bunları yazanlara bile FORUM dan hakaret etmemişimdir..
Ama aynı davranış yani YÖNETİCİ gibi davranma şeklini arkadaşımızda göremedim.
Bir kere MD nin bir kolunun içinde görev alacaksan o grubun başındaki insanların inandıgı şeylere inanmak zorundasınki aynı inanç için görev yapabilesin.
Sizin bu yazınızdaki uslubunuz ve tavrınız gayet anlaşılır,saygın ama yine taraflı..
BENİ ithamda bulunmakla suçlamış,Ulaş ı telefon vermekle suçlamış ama YALAKALR ORDUSU,ŞakŞak çılar,eski çorap benzetmeleri,Rant saglama suçlamaları hakkında en ufak objektif bir yorumunuz yok..Bakın mesela ben ULAŞ ın telefon vermesi konusunda uyarı yaptım..Yani yanlı degilim,taraf degilim..Objektif ve tamamen MD lehinde yazıyorum..Herhalde MD kötülüğü için burda en son icraat yapacak adam ben olurum dimi? _________________
Hakan_R1, Hakan abi ben seni anlıyorum..eğer zarar olacaksa kimse durmasın diyorsun tamam haklısında..diyorumya hep ulaş geldiği için aktif olduğu için onu benimsedin..ama ankaadaki MDlerin (herkes için konuşmuyorum)vakit,iş ve maddi yükümlülükler dolyısıyla fırsatı olmadı sende ankaradan en çok tanıdığın kişiyi temsilci seçmen gayet normal her grupta toplulukta bir temsilci,yönetici olmalı olmak zorunda ama..ulaş diyorya biz ilkiz ilk biz vardık işte burdaki BİZ sözcüğüne uyan şeyler yapmadı hiçbirzaman hep habersiz oldu herşey eğer ulaş zamanında deseydi ben bu işe gönüllüyüm uğraşırım zamanda harcarım parada ve buna karşılık beklemem işte ozaman kimsenin diyecek sözü kalmazdı kimsede birşey demezdi....işte sorun burda başlıyor kişisel problemler veriyor ANKARA MD'ye zararı eğer iş "ben yaptım ben ettim sen ne yaptın" demekse herkes birşey çıkartır kendine çünkü herkesin emeği var ANKARA MD'de eski veya yeni üye olmak önemli değildir bence...mesela demişsin ulaş sizi temsilen geldi..Hayır ulaş her zaman ABİCİM BEN GİDİYORUM İSTEYEN VARSA GELSİN dedi eğer gelip deseydi BEN GİDEBİLİYORUM SİZİDE TEMSİL EDERİM ANKARA MD OLARAK...işte ozaman bizi temsil etmiş olurdu..yani herşey gizlilik içinde yürüdüğü için oldu...ulaş keşke deseydi gelip bakın yapmayın etmeyin Hakan abi iyi birisidir yanlış tanımayın vs..ozaman herşey çok farklı olurdu hakan abi...bana kayhan hep seni iyi anlattı nasıl birisi olduğunu tahmin edebiliyorum ve üslubuma dikkat ediyorum yanlış yazmak istemiyorum farkındaysan işte buda olması gereken duruma bir örnek olsun keşke ulaşta anlatsaydı seni gruba...kayhana şu anda Grup içinde soğuk olunması bence Kayhna yapılan en büyük haksızlık Çünkü o ANKARA MD veya ULAŞI savunmuyor o SENİ ÇOK SEVDİĞİ İÇİN VE NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNU BİLDİĞİ İÇİN KORUYOR ve yanlış anlaşılıyor tek çaren GEL ARTIK HAKAN ABİ _________________ fasonuz,fasonum,fasonsun...en b?y?k fason bizim fason...
Tarih: 20.12.2005 - 09:29 Mesaj konusu:
Hakan_R1, senin, adalet terazin kesinlikle doğru tartmıyor. Yanlısın yandaşsın, Sadece senin objektif, olmanı beklerdik ama hepimiz yanılmışız. Sen 40 kişiye her türlü hakareti et, ondan sonrada birisi, birşey dedimi. uyarı ver ihtar ver forum kurallarından bahset.
Bu kural nasıl birşeymiş ki, sana farklı bize farklı işliyor .Üzülerek görüyorumki bugüne yaptıklarımızın hiçbir, kıymeti yok senin gözünde.
Knight, sana kızma sebebimizi sen bizden daha iyi biliyorsun.Geçen perşembe akşamı toplu cevap yazmak için 6 kişi aday gösterildi. 1 kişi Ulaş'da kendini aday gösterdi. Bu 7 kişi grup içinde oylandı. Tek bir mesaj yazmak için sen, ben ve Tolga kaldık. Buraya kadar yanlış, yok sanırım. Sonra sen ne yaptın, biz daha evimize gitmeden dedikodu tarzıyla, konuşulunların bir kısmınıda çarpıtarak. Hakan_R1, 'e bir mail attın. Sanırım buraya kadarda yanlış yok. O ne yaptı, senin yazdıklarından alıntı yaparak bizim yazdıklarımız bile beklemeden. Hemen bir cevap yazdı. Şimdi sorarım sana biz o gece bu kararımı almıştık :!:
flynaked, evet gitmek isteyen var ise gidebilir dedim. zira ben dahil kimse buraya zorla üye olmadı, zorla da tutulmuyor da bunu sizi ima ederek söylemedim ki sen bu örneği vermişsin. ha sizinde var ise böyle bir niyetiniz onu bilemem. ama hakan'ın da söylediği üzere o gitsin, bu gitsin diyerek sorun çözülmez. neticede ortada kangren olmuş bir konumu varki keselim gitsin konusu çıksın ortaya? _________________ Honda 600F -
Tarih: 20.12.2005 - 10:25 Mesaj konusu:
murdocklawless, hocam yukarıdada, yazdım biraz boşver diye, tamamiyle dostane bir telkin bu sana, Burası Ocakbaşı topiği değil. Oradaki insanları, tanıyordun müdahil oldun. Lütfen çok hassas bir topic, bu, lütfennnnn rica ediyorum umarım anlayışla karşılarsın. _________________ Ankara Kale Grubu
Lütfen moderatörler açık adres yazan yeri editleyin...
Ne gerek var ki dostum. Moderatörlerin böyle bir işi mi var bu sitede? Bırak adamlar kendilerini hiç ama hiç ilgilendirmeyen konulara müdahil olsunlar, demokrasinin kılıcyla asıp kessinler, mutlu olsunlar!
Hakan_R1 demiş ki:
Eger ben sizin mail grubundaki gibi sizlerden yararlanmaya kalkan ve MD deki kalabalık grubu rant için kullansaydım bu kelimeleri size sarf etmezdim dimi......Mail grubunda beni çıkarcı,rant saglayan konumuna düşüren sizsiniz
Yav kardeşim sen bunu nerden çıkarıyorsun? Neye dayanarak bizim senden bu şekilde bahsettiğimizi iddia ediyorsun? Eğer benim yazdığım cümleden bahsediyorsan başını okumuşsun sonunu okumamışsın! Taktın bir bu konuya başka hiçbir şeyi duymuyorsun görmüyorsun ya!
Hakan_R1 demiş ki:
MD aleyhinde bir iş yapmıyacaklarını bildiğim insanlar bu arkadaşlar (Ulaş ve Kayhan) ,tüm bunlara ragmen sizin dediğiniz gibi olsalar bile herkeze açık bir forumda bu arkadaşlara hakaret etmekde ne?.....burda adabına dikkat edeceksin..Kayhan,Ulaş,Moderator,terminator hiç farketmez birdaha burda herhangi bir MD üyesini küçük düşürücü ,hakaret içeren mesaj gördüğümde o üyeliği anında sorgusuz silerim..
1- Bu insanlara çok güveniyorsun öyle mi? MD aleyhinde iş yapmazlar öyle mi? Hiç yorum yapmıyorum. Allah utandırmasın seni!
2- Hakaret mi dedin? Bak Hakan şu çok belli ki sen kesinlikle iyi niyetli ve yapıcı davranmıyorsun. Sen burada bize dünyanın hakaretini ederken (Tekrar hatırlatayım: "Adice", "kompleksli", "Kafaları basmayan" vb.) aklın nerdeydi? Ya da o yazışılan her şeyi bildiğin mail grubunda Ulaş ve Kayhan bizlere hakaret ederken aklın nerdeydi? Ne kadar tarafsız bir adamsın tebrik ediyorum seni ya!
3- "herhangi bir MD üyesini küçük düşürücü ,hakaret içeren mesaj gördüğümde o üyeliği anında sorgusuz silermiş!!!!!!!". Önce kendini sil o zaman Hakan. Kendini önce siteden sonra da mümkünse tarihten sil!
Hakan_R1 demiş ki:
Daha önceki topicte MD de benimle aynı görüşte olan herkezi YALAKALAR ORDUSU diye nitelendiren zihniyetin MD de hiç işi olmasın.Aynı zihniyet yine burda Moderator ve Adminlere karşı bir kışkırtma yapmaya çalışmış ve şakşakçılar demiş..
Kimsenin sana karşı bir şey yaptığı yok! Hele 2 hafta öncesine kadar hiçbir şey yoktu! Bence sen fazlaca şüpheci bir insansın.
Hakan_R1 demiş ki:
Daha dün "üyeliğimi silin,ben MD de yazmıyacam " diyenler bu gün bakıyorumki yine burda ve sataşmalar devam ediyor...
Bak işte yazının beni en çok eğlendiren kısmı buydu! Sözünü ettiğin, bir daha yazmam diyen kişi benim biliyorum. Şu an burada hala yazıyor olmamın sebebi de hala seni makul bir adam yerine koyup bir şeyleri anlatmaya çalışma gayretimdendir. Dikkat ettiysen, bu bir 600RR mı 600 F mi topiği değil! Aramızdaki bir meseleyi tartışma topiği! İnan ne sana muhtacım ne sitene ne senin bana sunduğunu-sunacağını iddia ettiğin olanaklara! Toplantı akşamı gruba kalkın gidelim şurdan, durduğumuz hata dedim. Arkadaşlarım kalıp ne olup bittiğini anlatmayı, haklı mücadelelerine devam etmeyi uygun gördüler. Saygı duydum. Son zamanlarda burada olmanın benim için kuş kadar değeri yok, emin olabilirsin!
Hakan_R1 demiş ki:
Bakın ciddi boyutta tehlikeli yazılar yazıyorsunuz,sakın olaki bir toplulugu YALAKAR ORDUSU diye adlandırmayın yarın öbürgün bu sizin başınıza dert açabilir....
Tamam hay hay! Kendi yazdıkların da bir delil olarak bu sitenin arşivlerinde saklanmakta. Onlar da ilerde senin başına dert açabilir, hatırlatayım. Hem aynı hassasiyeti Tolga'nın dükkan adresini hala silmeyerek epey göstermişsin. Bu konudaki adaletinden ötürü de tebrik ediyorum seni :alkış
Hakan_R1 demiş ki:
HERKEZ terbiye ve ahlak sınırları içerisinde olcak..(MD) asla kimsenin kimseye hakaret edecegi,onurunu kıracagı bir yer olmayacak.....
Hakan sana tek bir laf söyleyebiliyorum, dinime küfreden Müslüman olsa! (Umarım bu deyimi biliyorsundur da bu defa da arkamdan bana dinsiz dediler diye coşmazsın!)
Hakan_R1 demiş ki:
Yazıklar olsun yüzyüze baktıgını bir insanın Haysiyetini bu kadar insanınönünde hiçe sayıyorsun..
Onlara yazıklar olsun ki yüzlerine baktıkları insanlara asıl onlar senin söylediğin şeyi yaptılar!
Hakan_R1 demiş ki:
flynaked, hangi okulu birinci bitirdiğin,ve nerde master yaptıgından çok ne yazdıgın seni baglar.
demişsinki;
Alıntı:
EEE nolmuş yani? Benim de iki çift çok eski çorabım var. Onlar sadece eski diye yeni olanlardan daha mı değerli yani şimdi? Kendini şarap mı sanıyorsun?
Bir insanla eski çorap birmi..Bu nasıl bir örnektir yahu..O zaman sen eski dostlarınıda eski çoraplarınla karıştırıyorsun demekki.
Sen benim neyi ne için yaptığımı, dostlarımı nasıl gördüğümü falan da nereden biliyorsun? Kimsin sen? Yakın bir ilişkimiz vardı da ben mi hatırlamıyorum? Seni sadece ne yazdığım bağlarmış..Beni de senin bir portalın sahibi olman falan değil ne dediğin bağlıyor anacım!
Hakan_R1 demiş ki:
Etik ve gururlu olmaktan bahsediyorsun ama bana iki gün önce PM atıp "Üyeliğimi Sil ,bir daha MD ye girmeyecegim" dedin ama bu gün yine burdasın ve yine senin BEN YOKUM dediğin yerde HEP VAR olan insanlara sataşıyorsun..Psikolojiyi bilen sensin ama kişinin kendiyle bu kadar çelişmesi garip degil mi?.
Bu konuya yukarda değinmiştim. Ne kadar gururlu olduğuma ise sen karar veremezsin, konuşmalarına dikkat et! Yukarda yaptırmam ettirmem herkes saygılşı olacak falan diyip bize saygısızlık, kendi yandaşlarına saygı, olmuyor Hakancım olmuyor!!!
GoxL benim için kaygılanma. Başımın çaresine bakıyorum. Ama çok teşekkür ederim yine de!
greenstorm'un anlattıklarını bir daha okuyun Hakan Bey! Ağzına sağlık Emre!
Knight demiş ki:
BEN GRUPTA SEVİLMEYECEK KİŞİ İLAN ETMENİZE SEBEP OLACAK NE YAPTIM??? ?.
Kayhan üzüldüğüm şey de bu işte! Seni çok severdim, hala da seviyorum. Ama sana yönelen tepkiyi anlamamnı da ben anlamıyorum! Daha ne bekliyordun ki arkadaşım? Ne bekliyordun ya! Bir mail grubundaki dertleşmeleri ve fikir alışverişlerini Hakan'a yollayarak elinize neyin geçeceğini umuyordunuz? Madem bu söylediğiniz kadar doğal bir şeydi, niye gizli saklı yaptınız? Niye bizi hedef gösterdiniz! Neydi amacın Kayhan?
Knight demiş ki:
SİZ PROVAKATÖR olduğunuz için?.
Knight demiş ki:
bugüne kadar yüzüme güldünüz,arkamdan topiclere yazdınız...Hiç ama hiç beklemediğim şekilde...?.
??????????????? Ne zaman ve ne şekilde yapmışız böyle bir şeyi Kayhan? Asıl ben hiç beklemediğim şeyleri gördüm senden...Ama hayat böyle işte..
Hakan_R1 demiş ki:
flynaked demiş ki:
bmkeskin demiş ki:
ciddiyim bir psikoloğa falan görün seni kaybedebiliriz yada görünmemen bizim için daha hayırlı olur
Ben ve meslektaşlarım için de daha hayırlı olur İyi demişsin Memedim
Flynaked birde sen bu meslegin sahibi olacaksın..
Diyelimki bmkeskin'in söylediği gibi ULAŞ ruh hastası,sen hastalarına böyle smilerde güldüğün gibi gülermisin,neden sende teşhis koymuyorsun..
Teşhis mi istiyorsun Hakan? Senden başlayark istediğin herkese koyarım. Ama şu an ne yaptığının çok iyi farkındayım, oyununa gelmeyeceğim. Otur ağla! Şu yaptığın şey o kadar açık ve komik ki..Hem kahtamanca bu sitedeki insanların gururunu falan korumaktan bahset hem de önüne gelene çaktırmadan laflar sok, üstüne oyna, tahrik et! Yaşasın kötülük! _________________ "Hiçbir ?ey ummady?yn sürece her ?eye sahipsin" BUDDHA