Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)

oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.12.2005 - 14:31    Mesaj konusu: oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım Zeki Konaç, Karakartal ve ben...

Yol üstünde bir tepe... Tam endurolar için...

Grup sürüşlerinde sürekli benzin aldığımız istasyon ve Karakartal...
Yakıt tüketimi: 100 km 'de yaklaşık 4,39 lt.
Azami hız : 90 km/h

Beypazarı genel görünüm...

Taş Mektep... Şimdiler de Gezgin_Ruh 'un deyimiyle aşhane...

Yağmur yağıyor, seller akıyor... Arap kızı camdan bakıyor...

Çağsama (nostaljik) bir sokak manzarası...

Yıkılmadım... Ayaktayım...

Menü de neler var bir bakmak gerek...

Geleneksel Beypazarı yemekleri... Tatmak gerek...

Yağmur bulutları altında Hıdırlıktepe...

Beni yıkmayın, aslıma uygun onarın!!!

Murat kardeşimiz... Taş Mektep Aşhanesi çalışanı... O da motorcu... NX4 Falcon 'u var... Beni görünce gelmiş... Sohbet ettik...

Yağmur gelmek üzere... Artık gitmek zamanı...

Yol üstünde cami... Mükemmel bir mimarisi var... Tabi zaman zaman da dua etmeyi unutmamak gerek...

Karakartal...

Ankara'ya az kaldı... Birazdan evdeyim...

En son oldman2003 tarafından 20.12.2005 - 14:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yzf_r6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 20.12.2005 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel resimler paylaştıgın için sagol oldman :MTR:
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 20.12.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi cok guzel bı gezı olmus ama yanında bır ıkı motorcu daha olsa daha ıı olacakmıs ben ank lıyım ama beypazarına nerden gıdılır onu bılmıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 20.12.2005 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabredemedın degıl mı oldman abı klr'nın tadı da ancak boyle cıkar, Beypazarı da guzelmıs bu arada bır gun beraber yol almak dılegıyle Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sessiz ve Derinden

MesajTarih: 20.12.2005 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok bravo hocam bu havada biz yürümeye üşenirken sen kalk motorla gez. İmrendim :alkış Dil çıkarıyorum
"Sanki ?l?m bu d?nyada bizden ba?kalaryna yazylmy?tyr! Sanki te?yi etti?imiz ?l?ler, bir m?ddet sonra, bize tekrar d?necek olan m?safirlerdir! Onlary kabirlerine indirir, sonra hi? ?lmeyecekmi? gibi, miraslaryny yeriz!"
Başa dön
Ra_Messu Çevrimdışı Ra_Messu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mbinli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 20.12.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oy Vedat abim Oy

Birbaşına motoru doğrultmuş Beypazarı'nda. :-D
Güveçle,yapraksarmasıyla,yoğurtla................... Dil çıkarıyorum

Mehmet Binli
Başa dön
mbinli Çevrimdışı mbinli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.12.2005 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003, Vedat abi ,KLR'nin adı karakartal, Sattığın ER-5'in adı neydi ? Çok gülüyorum
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.12.2005 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 sormuş;

"...KLR'nin adı karakartal, Sattığın ER-5'in adı neydi..."

ER-5 'in adı siyah inci idi... Makinaya bakacağından emin olduğum iyi birine sattım... Yoksa satmazdım... Yani hep inci gibi değerini koruyacaktır...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cycle-RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vedat abi büyüksün vesselam :alkış

solo gezi olayını icat ederek memlekete yaptığın katkılar inkar edilemez boyutlara ulaşmış durumda, izin verirseniz sizin hakkınızda içimden gelenleri aktarmak istiyorum arkadaşlara;

oldman2003 mevsim dışı doğmuş bir insan, bir çağın ötesinde yaşayan kişidir.
eğer orta asyanın hareket halinde olduğu zaman doğmuş olsaydı, bozkurtun bayrağı altında, kalbi kurdun şiddeti ve içgüdüleri ile dolu olarak, at üstünde Ertuğrul ile birlikte giderdi, hiç şüpheniz olmasın.
dehası ve gem vurulamaz iradesi ile, vahşi süvari ordusun başında dört nala, krallıkları fetheden bir Cengiz Han veya bir Timurlenk olabilirdi.
Tanrı onu sonsuz büyüklükler için yaratmıştı ama kader ona dar sınırlar çizdi.
Büyüklüğü, kaderin bu sonsuzluğu algıladığı ve kabul ettiği şekilde çerçevelendi.

sevgiler
saygılar
Başa dön
cycle-RR Çevrimdışı cycle-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
doksanalti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.12.2005 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="cycle-RR"]vedat abi büyüksün vesselam :alkış

eğer orta asyanın hareket halinde olduğu zaman doğmuş olsaydı, bozkurtun bayrağı altında, kalbi kurdun şiddeti ve içgüdüleri ile dolu olarak, at üstünde Ertuğrul ile birlikte giderdi, hiç şüpheniz olmasın.
dehası ve gem vurulamaz iradesi ile, vahşi süvari ordusun başında dört nala, krallıkları fetheden bir Cengiz Han veya bir Timurlenk olabilirdi.
Tanrı onu sonsuz büyüklükler için yaratmıştı ama kader ona dar sınırlar çizdi.
Büyüklüğü, kaderin bu sonsuzluğu algıladığı ve kabul ettiği şekilde çerçevelendi.[/b]

yorum cok guzel alkıslamamak elde degıl :alkış :alkış :alkış
vedat abı resınlerı paylastıgın ıcın saol ama bu hafta sonu yenıden kar var , sakın cıkma bı basına yıne Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Dur dese kalpler durur.
Başa dön
doksanalti Çevrimdışı doksanalti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 21.12.2005 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel yerler Safranbolu gibi ozellıgı bozulmamış.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vedat abi, hayırlısı olmuş bakıyorum. Resimler ve yorumlar için sağol Dil çıkarıyorum
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Alias55
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel bir gezi... Tebrik ediyor daha nicelerini temenni ediyorum :alkış
Başa dön
Alias55 Çevrimdışı Alias55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.12.2005 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 çok güzel resimler Dil çıkarıyorum .. Kaskının markası ne abi? Çok dikkatimi çekti, kendinden boğaz koruması var gibi duruyor, köşelerde de iki tane kırmızı mandal var. Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, Vedat abinin kaskı Nolan Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal