Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Hafta sonu yarışıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Hafta sonu yarışıyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.08.2004 - 14:56    Mesaj konusu: Kenan Hafta sonu yarışıyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan bu hafta sonu yarışacak. www.worldsbk.com adresinden takip edebilirisniz. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Biliyorsunuz 52 puanla yarışmada (superstock)avrupa şampiyonasında 3. durumda
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 31.08.2004 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar dileyelim Dil çıkarıyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 31.08.2004 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah kazanır ve 1. olur Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 01.09.2004 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZXRosman demiş ki:
İnşallah kazanır ve 1. olur Dil çıkarıyorum

Osman bu yaris da Assen'de :!: bakalim bu sefer nasil kaytaracaksin :!:
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 01.09.2004 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aytunc sen gitmiyormusun yarisa ..Eger buradan gecersen bende gelirim hee Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 01.09.2004 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar kenan... Dil çıkarıyorum

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vavyen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 01.09.2004 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan'a başarılar Dil çıkarıyorum ikinciye bile tur bindirir inşallah Çok gülüyorum
vavyen Çevrimdışı vavyen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ant
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.09.2004 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah istediği dereceyi(1.liği) alır.
Başa dön
ant Çevrimdışı ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Ümraniye

MesajTarih: 01.09.2004 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.lik sonunda kaç puan alacak? çünkü ilk iki rakbi ile arasında epey puan farkı var.

TURKHOOLIGANS
Başa dön
VOLCANO58 Çevrimdışı VOLCANO58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 01.09.2004 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım herşey kenanın gönlünce olur.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 01.09.2004 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Başarılar Kenan.. Seni Kürsüde görmek dileğiyle
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2004 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Aytunc sen gitmiyormusun yarisa ..Eger buradan gecersen bende gelirim hee Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

iki hafta önce Assen'deydim Sino vede bu hafta sonu da gidecegim ama senin ordan hic gecmiyorum bile :!: Ben burdan A7 den Bremen tarafina dogru gidiyorum yani yukaridan giriyorum Hollandaya :!:

VOLCANO58 demiş ki:
1.lik sonunda kaç puan alacak? çünkü ilk iki rakbi ile arasında epey puan farkı var.

1. olan 25 Puan aliyor ama sampiyonluga bakarsak Kenan ikinci olmasi cok zor bütün yarislari kazansa bile imkansiz gibi birsey :!: anca puanlamada öndekiler düsecek yada arza sonucu puan alamayacak anca o sekilde.
Amac 3. sirayi korumak :!:
sex-ensekiz88
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kar?yyaka

MesajTarih: 03.09.2004 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Kenan'ın şampiyonada 2.lik şansı biraz azaldı ancak Superstock'ta yarışan en İyi 3 pilottan biri olduğu kesin.Tecrübesi arttıkça ve hırsını kontrol altına almayı başardıkça iyi dereceleri de arka arkaya gelmeye başladı.Son yarışta bedavaya 2.liği kaptırmıştı.İnanın herkesin gözü onun üzerinde ve dünya Kenan'ı konuşmaya başladı artık.Zaten Yamaha takımının kendi pilotlarından biri olan Kenan'ın amacı MotoGp için tecrübe edinmek.
Kalbimiz seninle Kenan , yapabildiğinin en iyisini bekliyoruz senden.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
sex-ensekiz88 Çevrimdışı sex-ensekiz88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2004 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sex-ensekiz88,
Kenan orada yani Superstock'ta ilk senesi vede bakilirsa hem pistleri tanimiyor hemde hayatinda ilk sefer 1000'lik bir makine kulaniyor !
Avrupa sampiyonasinda en tecrübesiz kenan diyebilirim. Ordaki pilotlar 3-4 senedir Superstock avrupa sampiyonasinda yarisiyor ve yaristiklari senelerde büyük tecrübeler kazandilar ama genede kenan onlari zorlamasini basariyor ! nedeni ise Kenan müthis bir yetenek ve bilmediyi tanimadigi pistlerde bile kafaya oynama kabiliyeti var :!:
Kenan ilerde cok seyler basaracagina inaniyorum vede Moto GP ye gelmesini de basaracagina da inaniyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal