Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 20 Aralık 2005 Güver Uçurumu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

20 Aralık 2005 Güver Uçurumu

20 Aralık 2005 Güver Uçurumu
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
harduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:12    Mesaj konusu: 20 Aralık 2005 Güver Uçurumu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkano cici KTM sine yeni ön çamurluk aldı ve taktı.
Pazar günü (18 Aralık) işleri dolayısıyla yağmurlu havadan yararlanamadı bu yüzden bugün çıkmak istedi araziye..
Geri çevirmek olmaz.."Hadi!" dedim ben de..

Zongshen'e yeni yağ koyup , bir de elektrikle ilgili sorununu hallettikten sonra yoldaydık..

Güver Uçurumu hedefimiz.. İlk durak araziyi görüntülemek içim gözlem evi..

Sonra ilk dere geçişi..

Sonra Güver'e tırmanış..

"Bu yol olmadı , şu yola da girelim." eğlencesi..

"Bu kötü yol bir yere çıkar mı acaba ?" sorusuna..

"Hiçbir yere çıkmıyormuş." cevabını alıp , geri dönüşler..

Bir yakışıklı poz..

...ve mutlu son ; "Güver Uçurumu Sonu"

Aman uçmayalım sendromu.. Bende yükseklik korkusu varmış meğer...

Geri dönüş...

Değişik yol denemeleri..

"Şu aşağılara inerdik ama iniş yolu demir kapıyla engellenmiş." diyor volkano.

"Yine de gidip bir baksak mı?" diye o yola girdik..

O da ne kapı açık. Hatta kırılmış mı ne...

Kim tutar bizi... dalıyoruz içeri...

Sonunda dereye ulaşıyoruz..

Biraz daha ileri gidince "Güver Uçurumu Dibi'nin diğer tarafını buluyoruz.. Heeyyoooo!...

Yaza buraya gelip yüzme hayalleri..

Son olarak da diğer yakaya geçme denemeleri.. Önce volkano geçip benim geçişimi görüntüledi..

Yarı yolda benim zincir attı..

Sonra da volkano'nun tekrar geri gidip-dönüşü..

Dönüş yolu...

Bu kısa gezimiz , son günlerdeki en zevkli gezimiz oldu..
Başa dön
harduro Çevrimdışı harduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
animi_limina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul, Anadolu

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok hoş bir gezi olmuş. Darısı benim ve yeni "şeker portakalı"mın başına Dil çıkarıyorum

*** BÜFE TEAM ***

Now, bring me that horizon!
Başa dön
animi_limina Çevrimdışı animi_limina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah askına bana bır ıs bul Antalya'ya tasınayım, ben ne yapıyorum Istanbul'da boyle, endurocu harıka resımler be helal olsun sana Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY demiş ki:
allah askına bana bır ıs bul Antalya'ya tasınayım, ben ne yapıyorum Istanbul'da boyle, endurocu harıka resımler be helal olsun sana Dil çıkarıyorum

Abi nick'e ne oldu?
Neden Uzaykişi değil? Şok oldum

Biz seni öyle sevmiştik Göz kırpıyorum

*** BÜFE TEAM ***

Başa dön
animi_limina Çevrimdışı animi_limina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya en sonunda bana da enduro aldıracaksınız kardeşim. ne güzel mekandır bunlar böyle. kıl oldum bak şimdi.
enDo
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezmenizi kiskanmayi biraktim, havanin guzelligini kiskanmaya basladim. ne kadar guzel parliyor gunes, biz karla buzla cebellesirken Üzgünüm motorlar da yatiyo..

tesekkur ederiz fotolar yine cok guzel :alkış
enDo Çevrimdışı enDo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya en sonunda bana da enduro aldıracaksınız kardeşim

heralde olm ne o race al bas etrafını bıle goreme, enduro enduro en guzelı Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya süper olmuş zonghsen aldırcaksınız bana abi sonunda 8)
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 21.12.2005 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamın asabını bozuyorsunuz böyle geziler yaparak. Herşeye boşverip enduro alasım geliyor. Çıldırtacaksınız adamı.

Enduro turuna mı özeneyim, Antalya'daki havaya mı, bilmiyorum.
Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 21.12.2005 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel olmus harduro süper gezi olmus. enduro olayı iyice kanıma girdi bu güzel resimler ile.ne zamandır kafam karısık zaten. motor icin fuar bekliyorum race düsünüyodum ama artık iyice zehirledi enduro.
Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
harduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 21.12.2005 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enDo demiş ki:
gezmenizi kiskanmayi biraktim, havanin guzelligini kiskanmaya basladim. ne kadar guzel parliyor gunes, biz karla buzla cebellesirken Üzgünüm

Her yaz Bodrum'a gidip kışları İstanbul'a dönmekten sıkılıp , köklü bir çözümle Antalya'ya göçtüm geçen sene.. Siz de öyle yapın..
Başa dön
harduro Çevrimdışı harduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.12.2005 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harduro, tebrikler diyebiliyorum sadece Dil çıkarıyorum
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Her yaz Bodrum'a gidip kışları İstanbul'a dönmekten sıkılıp , köklü bir çözümle Antalya'ya göçtüm geçen sene.. Siz de öyle yapın..

evet ama nasıl? ben bu boktan sehırden ıyıce sıkılmaya basladım zaaten
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY demiş ki:
Alıntı:

evet ama nasıl? ben bu boktan sehırden ıyıce sıkılmaya basladım zaaten

Abi acaba güneyde bir iş mi kursak birlikte?
Ne dersin?

*** BÜFE TEAM ***

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Abi acaba güneyde bir iş mi kursak birlikte?
Ne dersin?

valla senle olursa gozum kapalı gırerım Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal