oldman2003 abi sanırım yağmur başlamış sen yoldayken..Peki tecrübeni paylaşabilir misin? Yolda herhangi bir kayma vs. hissettin mi? Tam enduroya layık yollar gibi gözüküyor ayrıca.. _________________
[/url]
yalnız kurt vedat abi...
Ben 3 senedir Ankara'dayım bir defa olsun gidemedim beypazarına, nasipse bu sene gidecez motorla...Yediğin içtiğin senin olsun paylaştığın yerler için teşekkürler. Birgün birlikte gideriz umarım...Muhabbetiniz özledim valla...
saygılar.. _________________ Objects in the mirror may appear closer than they are.
:alkış :alkış Brawo,Brawo Kawasakinin hakkını vermeye başlamışsınız bile,bahara sizinle tanışmak ve güzel Ankarayı tekrar görebilmek için benim KLE ile o tarafları düşünüyorum.İnşallah kısmet olur.
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Selamlar. _________________ KaWaSaKi KLE 500
ne güzel yerlermis abi yaaa.cok ta iyi etmissin gitmekle bak bizde senin sayende oraninda gezmeye deger bir yer oldugunu anladik.bi gitmek lazim.ama bence sizde bir dahaki sefere bi haber verin dimi yani.belki takilcaz size,bizde geliyosss dicez ne o öleee sessiz sedasiz.olmuyo yaneeeeeee 8) _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız