Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)

oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan sormuş; Kaskının markası ne abi?

Nolan N101
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Alias55
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havalar düzelsin, bi toplu beypazarı yapalım derim.
zenoya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003
Kar kış demeden enduroyla gezmek nasıl birşey?
Nazar deymesin Karakartal da pek yakışıklıymış Bravo
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003, abi Beypazarı senin dişinin kovuğuna yetmez, artık açılalım şöyle daha ilerilere Çok gülüyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 abi sanırım yağmur başlamış sen yoldayken..Peki tecrübeni paylaşabilir misin? Yolda herhangi bir kayma vs. hissettin mi? Tam enduroya layık yollar gibi gözüküyor ayrıca..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boyle degisik mekanlari gezemeyipde gormek cok guzel tessekkurler bizlerle paylasdigin icin Dil çıkarıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
wargazm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er5 den sorna klr daha zevkli gelmiştir.Parçaları pahalımı bu klrnin abi
Başa dön
wargazm Çevrimdışı wargazm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.12.2005 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wargazm sormuş, Parçaları pahalımı bu klrnin abi...

Hocam, şunu unutmayın ki; Japon makineler alınırken ucuz, buna mukabil parçaları pahalıdır...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.12.2005 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 abi benim sorumu atladın..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalnız kurt vedat abi...
Ben 3 senedir Ankara'dayım bir defa olsun gidemedim beypazarına, nasipse bu sene gidecez motorla...Yediğin içtiğin senin olsun paylaştığın yerler için teşekkürler. Birgün birlikte gideriz umarım...Muhabbetiniz özledim valla...
saygılar..
mkelleci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.12.2005 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi güzel gezmişsin.
Paylaştığın için sağol.
Başa dön
mkelleci Çevrimdışı mkelleci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 21.12.2005 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış Brawo,Brawo Kawasakinin hakkını vermeye başlamışsınız bile,bahara sizinle tanışmak ve güzel Ankarayı tekrar görebilmek için benim KLE ile o tarafları düşünüyorum.İnşallah kısmet olur.
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Selamlar.
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 21.12.2005 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ankarayı tekrar görebilmek için benim KLE ile o tarafları düşünüyorum.İnşallah kısmet olur

Haberim olsun Dil çıkarıyorum bakarsiniz ben de katilirim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 21.12.2005 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel yerlermis abi yaaa.cok ta iyi etmissin gitmekle bak bizde senin sayende oraninda gezmeye deger bir yer oldugunu anladik.bi gitmek lazim.ama bence sizde bir dahaki sefere bi haber verin dimi yani.belki takilcaz size,bizde geliyosss dicez ne o öleee sessiz sedasiz.olmuyo yaneeeeeee 8)
wolkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 22.12.2005 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müthiş adamsın imrendim valla
tebrik ediyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal