Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2004 R1.Ama hangi renk..?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2004 R1.Ama hangi renk..?

2004 R1.Ama hangi renk..?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NeBu_La
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/BATIKENT

MesajTarih: 02.09.2004 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şu ana kadar hep kırmızı yama kullandım bencede çoğunluğun dediği gibi KIRMIZI
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 02.09.2004 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight, şşşştt

kırmızı dedimm
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
arsene
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.09.2004 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mavi
Başa dön
arsene Çevrimdışı arsene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 04.09.2004 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim tercihim gri-siyah Dil çıkarıyorum

Bodykit çalışması ile çok daha güzel olacağa benziyor Gülümsüyorum
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 04.09.2004 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gri ve siyah olan benim tercihim olurdu, asil ve sade gorunuyor
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Gazkesmez
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ARTVYN

MesajTarih: 04.09.2004 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de mavi R1 var.Zaten yamaha dedinmi mavi akla gelir.Maviye nazar da değmez.Mavi derim kardeş. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Gazkesmez Çevrimdışı Gazkesmez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 04.09.2004 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tercihimi yaptım hakan sende gördün kırmızıyı tam 4 ay bekledim ama değdi dorusu renkler zevk meslesi sonuçta ben hep motorlarımı alırken kırmızıyı tercih ederim Gülümsüyorum
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 05.09.2004 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sırf mat siyah olanı daha baba duruyo. Linkini bulamadım ama bulunca kesinlikle koyarım Dil çıkarıyorum Bana hak vereceksiniz... Çok gülüyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbR_uA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: iStANbUL

MesajTarih: 05.09.2004 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bütün renkleri güsel seçim yapmak zor.
Başa dön
CbR_uA Çevrimdışı CbR_uA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DARYUS
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.09.2004 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kırmızı her türlü
Başa dön
DARYUS Çevrimdışı DARYUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gonzai
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesri / Burhaniye

MesajTarih: 05.09.2004 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla en üstteki motor mükemmel geldi bana...
Başa dön
gonzai Çevrimdışı gonzai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cengiz
Üye
Üye

Nereden: münih

MesajTarih: 05.09.2004 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siyah asil duruyor,Mavi albenili,Kirmizida yakiyor ama hangisi en iyisi ooo piti piti ..... Çok gülüyorum
Başa dön
cengiz Çevrimdışı cengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 05.09.2004 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben direk gri-siyah olanı tercih ederdim. Ama
Alıntı:

Trafikte farkedilme.

Söz konusu olduğu zaman biraz sıkıntı Gülümsüyorum Yolda giden R1'i görmemek mümkün değil demeyin :P Onun için MAVİ tercihim olurdu.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.09.2004 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor dediğn siyah olur ama R1 olunca maviiiiiiiii Dil çıkarıyorum
Başa dön
white_crow Çevrimdışı white_crow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 08.09.2004 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://predator.bikepics.com/pics/yamaha-r1z-04-bikepics-131051.jpg
Kararınızı değiştirecektir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal