Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 22.12.2005 - 00:56 Mesaj konusu:
oldman2003, yeni motorun hayırlı olsun dostum kazadan uzak keyifli geziler dilerim ,allah utandırmasın
şöyle bakıyorumda sana ,hani şaşırmamak içten değil nerde maxi scooter almak isteyen o adam nerde r 5 den klr 650 e ye geçmiş ,o adam aldığın ilk motor kadar ilginç bir yol anısı (ilk motordan kastım mersinde aldığın ilk motor ) hayat gerçekten tuhaf
ama yakışmış ,gezi için söylenecek fazla bir şey yok güzel olmuş
ankaraya selamlar
En son delimengi tarafından 22.12.2005 - 01:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Vedat abi, KLR'nin hakkini daha ilk gunden veriyorsun. Yazi merakla bekliyorum. Bu arada kisin bakarsin ben de boyle surpriz solo(esimle) geziler yapabilirim. _________________ Ankara Kale Grubu
abicim gezinin hakkini yine vermissin.. ellerine saglik... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Tarih: 22.12.2005 - 14:18 Mesaj konusu: fx den sevgiler
sevgili oldman:) resimler harika. beypazarını hiç görmedim. aslında resimlere bakınca dünyayı da hiç görmediğimi düşündüm. beni bu dünyada, bu şehre ve bu eve tıkkan tüm statükolarıma kahrettim resimlere bakarken. rüzgar resimlerden esti bana. her resmin için çok teşekkürler sana:)
oldman2003, abi simdi ekledim oldman ve klr adli topike..
buyrun: http://www.motordelisi.com/ftopic-18507-45.html _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş yanlız solo olmasının amacı nedir farklı motorların gürültüsünden kurtarmak mı kendini açıklama istiyorum. :P _________________ Yeni heyecanlara yelken açmak. kod:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız