Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)

oldman2003 - Beypazarı Gezisi (Solo)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 22.12.2005 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003, yeni motorun hayırlı olsun dostum kazadan uzak keyifli geziler dilerim ,allah utandırmasın
şöyle bakıyorumda sana ,hani şaşırmamak içten değil nerde maxi scooter almak isteyen o adam nerde r 5 den klr 650 e ye geçmiş ,o adam aldığın ilk motor kadar ilginç bir yol anısı (ilk motordan kastım mersinde aldığın ilk motor ) hayat gerçekten tuhaf
ama yakışmış ,gezi için söylenecek fazla bir şey yok güzel olmuş
ankaraya selamlar

En son delimengi tarafından 22.12.2005 - 01:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 22.12.2005 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler Dil çıkarıyorum ...
Yeni motorun yakışmiş Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.12.2005 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sn. kivanckaplan,

Kayma korkusu ben de kronik bir hal aldığı için mutlak surette hızımı limitlerin de altında tutmaya çalışırım...

Ancak, yol süresince yağmur yağmadı...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GoxL
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vedat abi yine harika olmuş gezin Dil çıkarıyorum
y_________ITI ____________y
Başa dön
GoxL Çevrimdışı GoxL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sn. delimengi,

Seni burada görmek beni sevindirdi... Güzel temennilerin için de teşekkür ederim...

Sn. cycle-RR,

Sen müthiş bir gözlemci olduğun gibi gözlemlerini de gerek kaleminle gerekse objektifinle aktarmakta ustasın...
Başa dön
cycle-RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teveccühünüz vedat hocam Çok gülüyorum

ne haddimize o kadar şeyi başarmak Bravo
Başa dön
cycle-RR Çevrimdışı cycle-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gandalf
Üye
Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vedat abi, KLR'nin hakkini daha ilk gunden veriyorsun. Yazi merakla bekliyorum. Bu arada kisin bakarsin ben de boyle surpriz solo(esimle) geziler yapabilirim.
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim gandalf,

Sen benim gençliğimin kopyasısın...

Benim gibi sadece uyku halinde makineye binmiyorsun...

Pek tabi uyku halinde ne yapıyorsun bilemiyorum...

Kısaca, seni yollarda görmek kimseyi şaşırtmaz...
Başa dön
bmkeskin
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vedat Abiciğim harika bir gezi olmuş ama bizlere haber vermedin kırıldım vallahi eline ağzına sağlık beraber gezme dileğiyle..

B.Mehmet KESKİN
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim gezinin hakkini yine vermissin.. ellerine saglik...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabusun, Resimleri eklememişsin...
Başa dön
fxx
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.12.2005 - 14:18    Mesaj konusu: fx den sevgiler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili oldman:) resimler harika. beypazarını hiç görmedim. aslında resimlere bakınca dünyayı da hiç görmediğimi düşündüm. beni bu dünyada, bu şehre ve bu eve tıkkan tüm statükolarıma kahrettim resimlere bakarken. rüzgar resimlerden esti bana. her resmin için çok teşekkürler sana:)
Başa dön
fxx Çevrimdışı fxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2005 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003, abi simdi ekledim oldman ve klr adli topike..

buyrun: http://www.motordelisi.com/ftopic-18507-45.html
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Silvergun
Üye
Üye

MesajTarih: 23.12.2005 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş yanlız solo olmasının amacı nedir farklı motorların gürültüsünden kurtarmak mı kendini açıklama istiyorum. :P
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2005 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Silvergun sormuş;

"... solo olmasının amacı nedir farklı motorların gürültüsünden kurtarmak mı kendini açıklama istiyorum..."

Sn. Hocam;

Solo sürüş tercihim... Ancak, zaman zaman belli bir disiplin içerisinde geçeceğine inandığım hallerde grup sürüşlerine de katılıyorum...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal