Kayıt: Jun 01, 2004 Mesajlar: 619 Nereden: Ankara [ aslen 35? :P ]
Tarih: 24.12.2005 - 16:11 Mesaj konusu:
Ozel nedenlerinden dolayi toplantiya gelmeyenlerden biri de benim. Foto yok mu foto? _________________ Ankara Kale Grubu http://motorrehberi.blogspot.com/
Tarih: 26.12.2005 - 12:08 Mesaj konusu:
maliboga, ben de seni özledim
fason olurmusunuz be ta izmir e gittiniz toplanti icin.
onun soylemek istedigi baska bisey vardir 8) _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tarih: 26.12.2005 - 12:24 Mesaj konusu:
flowrider, çok zamandır sana ulaşmayı istiyordum be toktor abim.
Ah be abicim neler oluyor Ankara da bir bilsen. bir gün fırsatım olursa sana da anlatırım.
Bu Kayhanın problemi bu zaten . Ben bu çocuğun ne kadar temiz ve özü sözü bir , bir çocuk olduğunu da biliyorum AMAAAAA bu değerli kardeşim kendini ifade ederken sürekli birşeyleri yanlış yapıyor sonrada millet onu yanlış anlayıp yükleniyor. Şu an Ankarada olan bir çok şeyin sebebide bu .
Sonrada o da bizde çok üzülüyoruz. Yeniden aynı şey olmasın diye onu uyarmak istedim.Eşin nasıl? selamlarımı ilet.
maliboga@hotmail.com dan MSN ile görüşebiliriz istersen.
Kayhan cım hala MD üyesiyim .Bir üye olarak bu fason kelimesini anlayamadım. Bu konuyu biraz açar mısın kardeşim .
teşekkürler _________________ 2005------ER5
Ankara Kale Grup
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız