Sene 2003.zx9'u yeni satmışız..üzüntülüyüm..Sonra dayım arıyor ve şunu söylüyor "üzülme oğlum bak sana bi süpriz hazırladım!"gidiyorum koltuğunda kaplamasıyla duran sarı-siyah 750 srad!
Kullandığım bütün motorları sevdim.Hatta ilk kullandığım ruhsat sahibi olduğum R6'nın heycanını anlatamam..Fakat bu heycanlar 750 sradın yanında sönük bir hiç..Onun bendeki yeri apayrı
teşekkürler kanka eline sağlık..bu üzgün sinirli halimde bile beni neşelendirdin.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Tarih: 24.12.2005 - 22:18 Mesaj konusu:
ben de 2004 model gsxr 600 var ona aşığım 2006 ya binsem heralde taparım suziki farkı işi bilen anlar ne diyeyim. ömür biter yollar bitmes derler bizde ömrümüsün yettiği kadar yolları bittiriris.......))))))) sarı şeytan :MTR:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız