Tarih: 24.12.2005 - 15:07 Mesaj konusu:
@ryangt , toplam 2milyar150binTL indirim aldım , satın aldığım bir otomobil galerisi , devamlı çalıştığım bir galeri , arabalarıda oradan alırız , malı onun aracılığı ile direk Suzuki'den aldım en azından bana öyle dendi , tabi bu 2005 2006 olayından sonra detaylı bir araştırma yaptım yasal getirilmiş , Suzuki'yle de konuştum özetle bir problem yok .
Herkese tekrar teşekkür ederim , fotoğrafları az önce çektim , hava berbat o yüzden istediğim açılarda olmadı ,
@rahooooo_busa , pazartesi günü teslim edilecek , 2006 model dediler , fotoğraflarını paylaşıcam , detaylı konuşuruz üstünde , egzoz , xenon far , 340 kadran gibi şeylerde almak istiyorum .
zenonu ayarlamaya calısırım sanada bende taktırıyom bu hafta eger satmazsam,rahoo daha iyi bılır ama super makına hayrını gor kazasız belasız insallah.... _________________ k6 gsxr1000 34 fb9119...
ocakbasiteam
@ryangt , toplam 2milyar150binTL indirim aldım , satın aldığım bir otomobil galerisi , devamlı çalıştığım bir galeri , arabalarıda oradan alırız , malı onun aracılığı ile direk Suzuki'den aldım en azından bana öyle dendi , tabi bu 2005 2006 olayından sonra detaylı bir araştırma yaptım yasal getirilmiş , Suzuki'yle de konuştum özetle bir problem yok .
Herkese tekrar teşekkür ederim , fotoğrafları az önce çektim , hava berbat o yüzden istediğim açılarda olmadı ,
su topigi okuduktan ve resimleri gordükten sonra bende hayabusa almak istedim valla....
reklam filmi gibi olmuş..... kotu dediğin resim açılarında bile makina ben burdayım diyo fazlası ile... nazar değmesin...
yaf arkadaşlar ne k5 ne k6 sı 2006 model haya kasa değiştirmedimi
_________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 24.12.2005 - 22:53 Mesaj konusu:
2005 kasa ile 2006 kasa arasında hiçbir fark yok , sadece 2006 serisinde farklı renk kombinasyonları var , 2005 deki renkler biraz daha farklı ... Yeni Hayabusa kasasının 2007 ilk çeyreği gibi hazır olacağı söyleniliyor .
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Fotoğrafını gönderdiğiniz şasi sanıyorum PhotoShop'da yapılmış , burun kısmı GSX-R1000 , diğer bölümler Hayabusa , kombinasyon yapmışlar , bunun gibi nette çok fotoğraf dönüyor , hangisi gerçek hangisi fake , 5-6 ay içinde belli olur herhalde .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız